Къде в Бургас? Тема 64

• 26 160
  • 572
  •   2
Отговори
# 75
Някой запознат на общинския паркинг на Гурко как да ползвам инвалиден стикер за безплатно паркиране? Налага ми се да спирам там , но не знам как да ползвам апарата за плащане и винаги се плащам.

Влизането става откъм ул. Оборище, всички места за инвалиди са отделени пред КОЦ.

# 76
И аз от много време търся шивач за дрехи, в случая рокля. Няма и не мога да намеря. За поправки има. Бях попаднала на една в близост до площад Кирил и Методий, но доста пари ми поиска и се отказах.

Последна редакция: вт, 10 юни 2025, 21:25 от g.hristova

# 77
Много години ползвахме услугите на Калчо в Битовият комбинат - перфектен шивач, костюми ни е преправял, шил! Ролман и повечето магазини за мода му бяха клиенти, но откакто се пенсионира няма кадърен шивач в Бургас! За поправки тук таме се намират шивачки, но за кроене и шиене досега няма друг като него за съжаление!

# 78
Минавам да се оплача от обущар Калин на ул. "Сердика" срещу Триа. Досега беше горе долу добре, правил ми е няколко чифта, обаче с последния... кой малоумник ще тръгне да забива пирони в разлепена подметка?! Чудех се сутринта какво ми дере, а то острие на пиронче, пробило ходилото! Добре си носих обувките в ателието до турското консулство, но нали Калин ми е близо... че и много скъп е станал.
Шивачите са голяма драма и те, Наталия ми взе последно 35 лв за подгъв на палто, купено за 50.
Срещала съм обява в продавалника и в ало.бг за моделиер Соня, но не знам дали още работи. Зависи и от цените. В София за шев на палто искат 500 лв качествените ателиета...

# 79
  • Бургас
Дайте идея къде мога да купя хубав подарък за малко дете- дрехи, играчки..

# 80
Минавам да се оплача от обущар Калин на ул. "Сердика" срещу Триа.
И при мен е в черния списък откакто ми окепази една чанта. На едната страна дръжката беше започнала да се разшива. Трябваше да се направи само един тегел. Толкова грозно и криво я заши и накрая ми взе 5 лева. Да не говорим каква мръсотия е в ателието му! Предоверих се на положителните коментари, които съм срещала тук за него.

# 81
Дайте идея къде мога да купя хубав подарък за малко дете- дрехи, играчки..
Играчки Супер Марио в Славейков ..там до зия има и детски магазин за дрехи

# 82
  • Бургас
Здравейте, някой може ли да препоръча фирма за изработка на надгробни паметници? Благодаря предварително.

# 83
  • у нас
Къде има часовникар?

# 84
  • Бургас
В Изгрев има на втория етаж на магазин Велека, както и на единия изход на подлеза до църквата.
В центъра съм ходила миналата година в едно ателие на Александровска, малко преди пресечката с Васил Левски, до магазин на някой от операторите беше.Влиза се навътре в един коридор.

# 85
Часовникар има и на пазарчето в Зорница, срещу Гочев.

# 86
  • Бургас
И сега виждам на светофара на Механото Simple Smile

# 87
Здравейте,
Моля за препоръка и информация къде да запиша тинейджъра за тенис с учител в група за лятото?

# 88
  • Бургас
На Гурко и Оборище също има часовникар. Преди съм ходила до Болерото в Лазур.

# 89
  • у нас
Selleste, Галдучо, благодаря много!
Използвах услугите на ателието на Александровска. На ден по няколко пъти минавам от там понякога, но не ми е направило впечатление надписът.
Selleste, много точно си го обяснила, веднага го намерих, благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт