Къде в Бургас? Тема 64

• 25 793
  • 567
  •   1
Отговори
# 60
Има ли в морската или около плажа места (или заведения) с хубав интернет, където хората работещи хоум офис да се разнообразят поработвайки малко на открито за 2-3 часа. Въобще има ли такива места, където се събират такива хора?
На Baywatch съм виждала хора с лаптопи да си работят . Ама си е разсейващо според мен там за работа .

# 61
Има ли женски фитнес в бургас?

# 62
  • Бургас
Има един в Славейков до училище Димчо Дебелянов. Пада се зад ресторант Грог.

# 63
Каква е разликата между женски и други фитнес? Освен, че се предполага да има само жени.

# 64
  • Бургас
Ами това е разликата, че се допускат само жени. Няма нацепени батки вътре.

# 65
  • Fairbanks, Alaska
Каква е разликата между женски и други фитнес? Освен, че се предполага да има само жени.
Има жени, които се чувстват неудобно пред мъже и точно за тази цел са женските фитнеси.

# 66
  • Бургас
Момичета, на тази новата висока сграда до Народен юмрук и Васил Априлов има ли паркинг. Имам малко работа в района и се чудя къде да спра.

# 67
  • у нас
Момичета, на тази новата висока сграда до Народен юмрук и Васил Априлов има ли паркинг. Имам малко работа в района и се чудя къде да спра.
Има подземен.

# 68
Има паркинг. Но и отвън има много свободни места за паркиране, няма да имаш проблем с намирането на място. Синя зона е.

# 69
Някой запознат на общинския паркинг на Гурко как да ползвам инвалиден стикер за безплатно паркиране? Налага ми се да спирам там , но не знам как да ползвам апарата за плащане и винаги си плащам.

Последна редакция: вт, 10 юни 2025, 09:12 от brillante

# 70
Виждали ли сте тези топчета за пране във физически магазин на адекватна цена?
Имам купувани преди години от алиекспрес, но и последните са за изхвърляне вече..

# 71
  • Бургас
Мисля,че в Джъмбо видях такива или подобни.

# 72
Някой запознат на общинския паркинг на Гурко как да ползвам инвалиден стикер за безплатно паркиране? Налага ми се да спирам там , но не знам как да ползвам апарата за плащане и винаги се плащам.

За съжаление не мога да помогна, попитайте служителя на паркинга на входа/изхода.

# 73
  • Бургас
Момичета знаете ли за шивач на мъжки панталони ,ако може за жк.Изгрев или Зорница ,а и другаде .Ще Ви бъда много благодарна.

# 74
Шивач в Бургас - на нови дрехи, не на поправки - търся от години. По-редки са от еднорози.
Не знам двете ателиета в битовия комбинат дали още работят, един мъж имаше там и шиеше свястно. Носила съм само за поправки обаче.

Общи условия

Активация на акаунт