Къде в Бургас? Тема 64

• 8 690
  • 176
  •   2
Отговори
# 45
Търсим уединено място където мъжът ми да отиде и да си прави нещо по колата по възможност с канал на който да си качи колата ..каза че като е бил дете е ходил на такива места с баща си колудрума и по пътя за сарафово ..но вече ги нямало ..ако някой знае такова място да сподели..

Във Ветрен в парка има, но е малко забутано и не знам как да го обясня. Ако имате познати там, разпитайте, ще го знаят.

# 46
Castiella пишете ми на лични  с повечко насоки имам позната която живее там но и трябва повечко инфо ..

# 47
  • на дъното
Здравейте 🙂
Търся добра фирма за направата на комарници,но в черен цвят.Коя бихте ми препоръчали?
Благодаря 🤗

# 48
Днес отвори Синсей под Лидл на Демокрация. Етаж -1 се води.
Бях сигурна, че ще има Синсей, предвид наличието на Кик и Пепко, но определено ме изненадаха. Ако не бях видяла разхвърчали се балони из целия квартал, нямаше да разбера.
И е малко крийпи на този етаж -1 като се слиза пеш.
Интересно защо не са го направили на етажа с останалите магазини.
Или даже по-добре, да бяха направили всички магазини долу, а горе едни хубав ресторант, кафе или фитнес.
В интерес на истината се надявах да има спа и басейн в тази сграда, ама хайде стига съм си мечтала Grinning

Последна редакция: пт, 30 май 2025, 16:23 от Castiella

# 49
Здравейте, виждали ли сте някъде такива лепкащи листчета против мушици в саксията? Намерих в Практикер, но струваха над 20лв., а тези са значително по-евтини, а и ми трябва само за една саксия.

# 50
В Тему има голямо разнообразие. Поръчах друг вид от там, да видим дали ще вършат работа, чакам ги.

Здравейте, виждали ли сте някъде такива лепкащи листчета против мушици в саксията? Намерих в Практикер, но струваха над 20лв., а тези са значително по-евтини, а и ми трябва само за една саксия.

# 51
  • Бургас

Попитай в аптеки Афия, имаха пълен асортимент на продуктите на Брас

# 52
Влизам с благодарност към мацката, която препоръча Тапицер Бургас - Ямбол. Наистина, горещи благодарности! Момчетата са абсолютни професионалисти! Много, ама много съм доволна от тях! Ако имате нещо за претапициране, това са вашите хора!

# 53
Май аз бях мацката Smile

# 54

В агроаптеките има, на поносима цена.

# 55
Благодаря, защото в нашата Афиа няма, ще проверя и в агроаптека 😉

# 56
  • Бургас
Има ли в морската или около плажа места (или заведения) с хубав интернет, където хората работещи хоум офис да се разнообразят поработвайки малко на открито за 2-3 часа. Въобще има ли такива места, където се събират такива хора?

# 57
Здравейте! Ще бъда известно време в Бургас. Как да се ориентирам за градския транспорт? Кое приложение използвате ?  Как да стигна от автогара Юг до автогара Запад? 
Благодаря!

# 58
  • Бургас
Може да погледнете това  https://transport.burgasbus.info/ - има и приложение, може и през сайта да се ползва. Иначе конкретно от автогара Юг, може да се качите на номер 11 (три спирки са една до друга и той спира на последната, ако идвате откъм гарата) и той има спирка на автогара Запад.

# 59
Да поясня, че 11 е на по-голям интервал. Можете да прочетете в burgasbus.info, всички линии са описани с разписания, маршрути и възможни връзки с други линии. Мобилното приложение на transport.burgas е също много удобно.

Общи условия

Активация на акаунт