Къде в Бургас? Тема 64

• 8 688
  • 176
  •   1
Отговори
# 30
На улица Екзарх Йосиф , номер не знам, но е в кооперацията след ресторант Стария капитан по посока ул. Цар Симеон

# 31
Здравейте!
Дали някой може да препоръча автобояджия?
Благодаря предварително!

# 32
Здравейте!
Преди години имаше едно златарско ателие в сградата на Водната палата, точно до входа на фонд Земеделие. Сещате ли се за него и как се казваше? Интересува ме името му и дали съществува някъде на друго място?

# 33
  • на дъното
Здравейте 🙂
Знам,че има спецялна тема,но ще питам тук, като по четяща се 😉
Моля ви да ми препоръчате наистина добър фризьор за подстригване,но да подстригва на мокра коса и ножицата да е наистина хубава.Последнта ми й давах няколко пъти шанс ,но не и не.Слес подстригване косата ми е като нацъфтяла,а отивам без цъфтежи само за леко оформяне скъсяване.
Благодаря ви много 🤗
Лек и спокоен ден 🍀🌞

# 34
Аз съм доволна от Мария от Арлен. Винаги ме е правила така,както съм искала.

# 35
  • Бургас
Аз не разбирам много от фризьорство, но просто косата ви е такава. Колкото и скъпи ножици да се ползват някои коси просто си цъфтят от нищото.

# 36
На майка ми косата, след подстригване, при друг фризьор, отпред й стои като изгоряла. Нейната фризьорка й каза,че така се получавало от прекалено филиране.

# 37
Търсим уединено място където мъжът ми да отиде и да си прави нещо по колата по възможност с канал на който да си качи колата ..каза че като е бил дете е ходил на такива места с баща си колудрума и по пътя за сарафово ..но вече ги нямало ..ако някой знае такова място да сподели..

# 38
Вляво от сградата на Държавен архив има рампа, обикновено няма хора наоколо. Влиза се от бул. "Проф. Якимов".

# 39
Благодаря billiecross ще огледа защото имало табела охраняем паркинг

# 40
Здравейте, може ли "прясна" информация относно цена за премахване на бенка? Simple Smile
Моля да споделите от кого сте доволни.

# 41
Likeawind, синът ми е ходил няколко пъти и никой не му е правил проблем. Нямам спомен дали е било в работен ден.
За премахване на бенка чета добри отзиви за д-р Антоний Куриян, така го избрах и ми предстои преглед.

Последна редакция: нд, 25 май 2025, 19:05 от BillieCross

# 42
Здравейте, може ли "прясна" информация относно цена за премахване на бенка? Simple Smile
Моля да споделите от кого сте доволни.

Аз ходих в Инканто и ми премахнаха няколко бенки и папиломи. Доволна съм. Беше жена, но не й помня името.

# 43
Ох, първо помислих, че говориш за ресторанта Satisfied

# 44
Всеки за него се сеща😀 Предишното му име беше по-хубаво на центъра - Пикасо.

Общи условия

Активация на акаунт