Къде в Бургас? Тема 64

• 8 688
  • 176
  •   1
Отговори
# 15
За земетресението и когато валя град не получих нищо ...обаче за съботата тази която мина пищене и на двата тел с андроид са,а то не беше голям дъжд ....

# 16
Здравейте, някой използвал ли е  услугите на туристическа агенция ТС Травъл - bulgariaholidays.net, която се намира в Бургас?
Моля да сподели мнение не намирам никакви отзиви за нея?

# 17
  • Бургас
Да си задам въпроса и в новата тема. Къде продават гел лакове за нокти, по-скъпи марки?

Аз купувам Луксио онлайн от официалния представител.
Взимам си конкретен цвят, един брой, защото ползвам него. Нямат ограничение за бройка.

# 18
Здравейте , който пазари от турските магазини , би ли могъл да погледне този препарат има ли го

# 19
имам профилактично направление за ……. на гърдите. Къде мога да направя? Не е ехограф, а такъв преглед който се полага всяка година след 35г. възраст
Аз съм над 40 и ми дадоха за ехограф единствено . Ходих в Стайкови и там се прегледах .
Другият  преглед мамолог ли е ?

# 20
  • Бургас
Здравейте!Трябва ми да гравирам часовник за юбилей,моля да ми помогнете ако знаете къде в Бургас извършват тази услуга.Търсих в интернет,излиза ми ателие срещу новата поща,но то не работи вече.Ще съм много благодарна да ми помогнете.

# 21
Тази дама е от Бургас Simple Smile https://www.facebook.com/share/1APnTCt8Y3/
Здравейте!Трябва ми да гравирам часовник за юбилей,моля да ми помогнете ако знаете къде в Бургас извършват тази услуга.Търсих в интернет,излиза ми ателие срещу новата поща,но то не работи вече.Ще съм много благодарна да ми помогнете.

# 22
Здравейте ,от  къде в центъра или Меден Рудник мога да купя хубава рамка за снимка ? И има ли в Меден Рудник агро аптека, от където да си купя препарати ? Благодаря !

# 23
  • Бургас
Агро аптека има на ъгъла след Кауфланд в Меден рудник, за рамка не знам.

# 24
Здравейте ,от  къде в центъра или Меден Рудник мога да купя хубава рамка за снимка ? И има ли в Меден Рудник агро аптека, от където да си купя препарати ? Благодаря !

Не е точно в МР или центъра, но някъде по пътя Simple Smile - в Мосю Бриколаж. Имат голям избор.

# 25
"хубава" е субективно понятие, богат избор на рамки има в Jysk, ToMy, Кавадо, Китайския на Резвая..

# 26
Много ви благодаря, всички места са удобни, ще ги проверя подред рамките , и аптеката е на удобно. Благодаря Flowers Hibiscus

# 27
В пвпко има интересни рамки, вече зависи какъв размр търсите.
В юск също са качествени, но моделите са изчистени.

# 28
  • Бургас
Много благодаря!

# 29
Търся сервиз за кафеавтомат, освен този в близост до математическата.

Общи условия

Активация на акаунт