Къде в Бургас? Тема 64

• 39 712
  • 788
  •   1
Отговори
# 195
  • Бургас
От къде мога да си купя няколко чувала с камъчета тип чакъл, около 3-4-5см. На строителните хипермаркети има само от белите мраморните.

# 196
Здравейте,
Препоръчайте ми пицария с хубави пици в Бургас.
Предварително благодаря.
Ние много харесваме пиците на La flor

# 197
  • вкъщи
Хубави са пиците нас Ди Анджело,но не е на топ място. Както и на Гранд Италия.

# 198
В Грамофона правят хубави пици също.

# 199
  • Бургас
.

Последна редакция: нд, 20 юли 2025, 00:15 от Irene Adler

# 200

Това са пици от "пронто пица" отстрани на механото ..онзи ден си взехме за вечеря като се прибирахме ..признавам си харесаха ни !!

# 201
Пронто ни бяха любимите пици и взимахме само от тях. Тестото им беше най-хубаво от всички пици, които сме яли. За съжаление последния път тестото не беше същото, и вече правя само домашна.
Те бяха писали в страницата, че променят тестото, уж новото по-хубаво, ама не. Затова и не сме взели повече, предполагам, че вече ще е така.
Макар, че признавам, ако някой ден ни се дояде купешка пица, пак ще е от там. Просто другите не ни допадат.

Това са пици от "пронто пица" отстрани на механото ..онзи ден си взехме за вечеря като се прибирахме ..признавам си харесаха ни !!

# 202
Това с пиците ни е голяма драма, защото обичаме, а аз не правя домашни. На "Гранд Италия" вече въобще не ни харесват, нямат нищо общо с преди. На "Явката" последния път руколата беше заминала отдавна. Засега на този италианеца, Макс мисля, че беше са хубави, но те са да си ги вземеш, там не знам има ли къде да се седне. На "Замъка" също не са ми топ.

# 203
  • Бургас
Ние харесваме пиците в Буонисимо, както и в Pizza shop.

# 204
Кой е този италианеца макс?

# 205
  • Бургас
Един път пробвах да поръчам при Макс. Казах си поръчката,след като чаках 15-тина минути да ми обърнат внимание, в оная дупка,която нарича пицария .Той се държа повече от отвратително,отказах поръчката и си тръгнах. Не мога да разбера какво му харесват,но всеки си знае

# 206
Кой е този италианеца макс?

Арабинът Мохамед Салама, който е живял в Италия и се представя за италианец ... От години има постоянни оплаквания за грубото му отношение към клиентите и лошата хигиена.

# 207
  • Бургас
Пица Вито на ул Патриарх Евтимий ми харесаха, ама там няма много място за сядане, по-скоро за вкъщи да си вземеш

# 208
Точно веднъж съм ходила и аз преди много години. Вече ми се губят детайли, но не повторих. Аз също съм от тези, които не разбират какво му харесват. Нито му бяха хубави пиците, нито облужването става, нито помещението... И за онова време цените бяха брутално надути на нищо отгоре. Сега не знам как са.

Един път пробвах да поръчам при Макс. Казах си поръчката,след като чаках 15-тина минути да ми обърнат внимание, в оная дупка,която нарича пицария .Той се държа повече от отвратително,отказах поръчката и си тръгнах. Не мога да разбера какво му харесват,но всеки си знае

# 209
  • Бургас
От къде в Бургас мога да купя букет от свещи? Ако може да е физически магазин.

Общи условия

Активация на акаунт