Къде в Бургас? Тема 64

• 32 171
  • 677
  •   2
Отговори
# 600
Здравейте,
някой с препоръка къде мога да дам сребърни бижута за почистване?

Здравейте, моите сребърни обеци ги почистиха след ремонт, в магазина за сребро в безистена . Ако влезеш от ул.Александровска е от дясната страна .

# 601
  • Бургас
Моля , някой да сподели мнение за фитнеса в Сентръл Парк ? Има ли много хора след 17 ч.? Евентуално ако може да сравни с Пулса в МОЛ-а. Ползването на СПА-то към Сентръл парк дали влиза към цената на картите за фитнеса?
Следя и аз!
Знам само, че има карта за два месеца за 120 лв.
Аз искам фитнес където няма никой Simple Smile

Ще се открива и нов фитнес в ,,Славейков,, Сградата под Лидл, преди кръговото на КАТ.
ПОвече инфо нямам.

# 602
И аз искам такъв фитнес без нацепени батки и лошо гледащи кифли. Още страдам по затворената силова зала на Фит Сити Джим в Меден рудник... а в града няма друга такава. Някой има ли впечатления от фитнеса на ул. ХР. Ботев до подлеза на Операта и от този до ДСК в Бр. Миладинови? Само тези локации са ми удобни.

# 603
  • Бургас
БилиКрос, в ,,Славейков,, има женски фитнес. До училище ,,Дим1о Дебелянов,,

# 604
  • Бургас
Да, още един глас за дамския фитнес до Дебелянов. Не съм забелязала лошо гледащи кифли там.

# 605
Благодаря, момичета, далече ми е. Аз нямам проблем с трениращите от мъжки пол, а с навалицата. Пет пари не давам, че ще кажат "глей бабата на ква се прави", но да чакам за всеки уред не ми е окей. Изненадващо Нерон в М. Рудник беше доста рехав в някои часове, не знам съществува ли още. Иначе тренирам (уж) в къщи, но си е друго в зала.

# 606
  • Бургас
Ох, и аз не обичам да има някой около мен! Без значение къде съм!

# 607
До скоро ходих в дамския фитнес. Рецепционистката ме отказа. Няма такова противно същество. Страда от мания за величие и се мисли там за някакъв фейс чек. Постоянно ми обясняваше как не ме била помнела, проверяваше ме като някаква малоумна дали имам екипировка, гледаше ме злобно като не скочих да й се лигавя все едно е някаква важна. Абе направо ми скъса нервите и спрях да ходя. Иначе там има навалица като цяло. В час пик вечер след 6 кажи речи често се налага да чакаш за уред, особено пътека. Аз си имам изграден навик, първо пътека, после всичко останало и след като 3 пъти трябваше да си започна треньорката отзад напред реших че ще си търся друг фитнес. Иначе освен рецепционистката, други неприятни кифли няма. Последния път една нагла се качи на пътеката до мен говори по телефона на висок глас 45 минути, но за щастие си носех слушалките и шумоизолацията ми е топ ниво, иначе щях да я убия тази идиотка проста. Толкоз за дамския фитнес от мен.

# 608
Благодаря за споделеното, Lale_Lili Heart Eyes
Тренирам със свободни тежести, TRX, ластици. Машините не ги долюбвам, кардио въобще не правя. Нерон в Меден рудник съществува, даже обновен.

# 609
Здравейте,малко е страничен въпросът ми, но след наводненията в Бургас и околностите ,чух само за Несебър ,че са изследвали водата дали е годна за пиене.  Водата на чешмите на минералните бани във Ветрен , дали може да се пие сега ? Благодаря !

# 610
Здравейте,малко е страничен въпросът ми, но след наводненията в Бургас и околностите ,чух само за Несебър ,че са изследвали водата дали е годна за пиене.  Водата на чешмите на минералните бани във Ветрен , дали може да се пие сега ? Благодаря !
Разбира се, че може. От няколко години от там си наливаме и пием вода.

# 611
И аз искам такъв фитнес без нацепени батки и лошо гледащи кифли. Още страдам по затворената силова зала на Фит Сити Джим в Меден рудник... а в града няма друга такава. Някой има ли впечатления от фитнеса на ул. ХР. Ботев до подлеза на Операта и от този до ДСК в Бр. Миладинови? Само тези локации са ми удобни.

Наистина ли е затворил Фит Сити Джим в Меден рудник? Сега разбирам. Че това беше най-хубавия фитнес! От центъра ходех чак там!

Фитнеса до ДСК в Бр. Миладинови е много зле. Да, хубава зала, да хубави уреди, но продават карти на безценица на лапета и децата си правят купон там. Фул е по всяко време, направо ти взимат тежестите, докато си още на уреда, чакаш лапетата да си чатят, докато почиват на уреда, кошмарно е. Вентилацията е зле, в едната част на залата не се диша от задух. Ако отидеш сутрин и е валяло, влагата е брутална.

Фитнеса на ул. ХР. Ботев до подлеза на Операта чувам от познати, че е спокоен, но нямам лични наблюдения. До колкото знам е малък и преди беше с доста ограничени уреди, не знам как е сега.

Сега съм хвърлила око на Динамик Джим на ул. Копривщица в Лазур, но от една година само се каня да ходя и не ходя... Та само го мисля, нямам наблюдения. Но тъй като минавам често от там, не съм видяла да влизат или излизат напомпани батки. Но съм виждала напомпани жени да го посещават Simple Smile Ако някой го посети, да даде отзив, моля Simple Smile

На мястото на фитнеса в мол Плаза ще се открива нов. А този от там ще се мести. Но този, който в момента е там, е същия филм като гореописаният в Бр. Миладинови, тъй като са една верига.

Чувам за някакъв селф чек фитнес в Изгрев, нямало навалица там. Още не знам точна локация, ако ви е познато, моля споделете.

# 612
Значи аз живея в Лазур и съм ходила в споменатия фитнес. Нямаше нацепени батки, но има мухъл и въздуха е напоен с влага. Самият фитнес е чист, има уреди, залите са две, една основна голяма, втора по малка с две пътеки и колела, намира се под земята напрактика и на мен това с въздуха не ми понася, затова и не ходя там, макар да ми е на 5 минути. Една тренировка мисля е 8-9 лева, не работят вече с Куул Спорт, но работят с Мултиспорт. Инфото ми е от преди 2 месеца. Дано да съм помогнала.
За селфчек фитнес знам в Зорница, денонощен е, Олимп нещо си. 5 лева трениповката, пълен е с лигави тийн дребосъци и отпадна веднага. За Изгрев мисля че бях виждала реклама, но не ми хареса на рекламата и не се поинтересувах повече.

# 613
  • Бургас
За тези селфчек фитнес чувам за първи път!
Денонощен фитнес също!
Звучат интересно.
Ще следя за информация.

# 614
Значи баба ви толкоз разбира и кварталите, ама нали не съм от тук. Този Олимп е в Изгрев, ето линк
https://maps.app.goo.gl/WCGSfXzhmGRRXKo59
Но има и още един селфчек, него вече не помня точно къде е. Мисля беше и доста по скъп, но не ми хареса както споменах и забравих веднага за него.
Ако намерите някакв празен фитнес, без мухъл и батки свиркайте. Малко са ми изискванията, ама трудно се покриват се оказва.

Последна редакция: вт, 28 окт 2025, 15:26 от Lale_Lili

Общи условия

Активация на акаунт