Къде в Бургас? Тема 64

• 32 088
  • 676
  •   3
Отговори
# 615
  • Бургас
Преди съм ходила в една зала в к-с Перла.Ползвахме залата за йога и ми направи впечатление и залата за фитнес.Като казахте селфчек и се сетих.Не знам дали функционира, малко е ,но беше направено според много добре.

За водата във Ветрен да кажа-едно време, преди да изчезне знам, че не беше хубаво да се пие дълго.Сега не съм проверявала, но предполагам, че водата си е със същия състав.

# 616
Fit City Gym не е затворен. Залата със свободните тежести и шейните е затворена, тя беше само за тренировки с инструктор и за състезания.
Значи остава да видя как е под Health store на Хр. Ботев или пак да ходя в Нерон.

# 617
  • Бургас
А какво ще кажете за Атлас срещу училище "Васил Априлов "? През живота си не съм стъпвала във фитнес,  но обмислям, а този ми е най-близо .

# 618
  • Бургас
Тези, които ползват карта Мултиспорт може ли да дадете малко инфо как и къде я ползвате. В смисъл ако е фитнес с нея си ходите цял месец на фитнес без да плащате нищо или с нея ви се прави някаква отстъпка на месечната такса на фитнеса. Също за какви други дейности я ползвате.

Зная, че на сайта има изброени обекти и дейности, но май много не отговарят, защото си харесах нещо от сайта на мултиспорт, но като посетих фейсбука на самата зала, пишеше, че съответната треньорка не работи с такива карти.

# 619
С моята карта не плащам такса вход, но плащам за треньор. Ползвам я на басейна на Флората.

# 620
Значи аз живея в Лазур и съм ходила в споменатия фитнес. Нямаше нацепени батки, но има мухъл и въздуха е напоен с влага.

Изключително полезно инфо, благодаря! Сред мухъл и влага не вирея.

Преди съм ходила в една зала в к-с Перла.Ползвахме залата за йога и ми направи впечатление и залата за фитнес.Като казахте селфчек и се сетих.Не знам дали функционира, малко е ,но беше направено според много добре.

За водата във Ветрен да кажа-едно време, преди да изчезне знам, че не беше хубаво да се пие дълго.Сега не съм проверявала, но предполагам, че водата си е със същия състав.

Ходила съм в тази зала, но нещо не усетих да е моето място. Малко усещането беше, че тя е само за богопомазани. Това разбира се е само мое мнение, може просто да съм уцелила такъв момент. Но така или иначе няма къде да се паркира там.
И да, водата във Ветрен не е за постоянна консумация.

Fit City Gym не е затворен. Залата със свободните тежести и шейните е затворена, тя беше само за тренировки с инструктор и за състезания.

Ясно мерси. А защо е затворена?

А какво ще кажете за Атлас срещу училище "Васил Априлов "? През живота си не съм стъпвала във фитнес,  но обмислям, а този ми е най-близо .

Не си го причинявай. Най-гнусния фитнес в града. Мои приятелки живеят там и ходят другаде. Мръсно, неподдържано, раздрънкани уреди. Посетителите са точно типа, който се обсъди, че отбягваме. Хапа, боцкането и продаването се случва пред очите на всички, поне преди 10+ години беше така, не знам как е сега. Няма и да се върна, за да проверя дали нещо се е променило. Свидят им се ток. Никога няма топла вода. Никога не се пускат климатици. Зимата всички прозорци са отворени, става ледено течение, което за потен човек е кошмарно. Пък и за всеки, всъщност.
Информацията ми е стара, но не се е чуло нещо да се е променило.

# 621
Castiella, залата на второ ниво във Fit City затвори преди може би 7-8 г. или по-малко, май около ковид. Тренирах там около 9 месеца през 2016, когато Ицо и Митко я отвориха и беше идеално. Мисля 59 или 69 лв беше картата, но с треньор, режим,  следене на резултати и прогрес. Обаче Митко поиска увеличение на заплатата и се скараха с Ицо, момчето напусна, Ицо се полакоми и вдигна цената до 139 лв. Ходихме една групичка в Екстрийм в Славейков, но на мен там ми беше много далече. Приятелка продължава и до днес във Фит Сити, но в общата зала, която винаги е пълна.
Такава зала като силовата няма никъде в града, и въпреки славата на Бургас като град на фитнес културата никой не се и нае да направи.
Атлас съм посещавала веднъж и подкрепям мненията ви, гадна, наблъскана и мизерна, също и Витал в центъра.
Когато се махнах от Фит Сити и търсех къде да тренирам, питах всеки път: "Има ли възможност за тренировка със свободни тежести?". 9 от 10 пъти ме гледаха малоумно. Просто в града фитнес-културата е пълна бутафория, както казахте, боцкане и зобане.
Да попитам за добър ВиК техник, който идва и за по-малко работа, а не за правене на цяло жилище?

# 622
Значи аз живея в Лазур и съм ходила в споменатия фитнес. Нямаше нацепени батки, но има мухъл и въздуха е напоен с влага. Самият фитнес е чист, има уреди, залите са две, една основна голяма, втора по малка с две пътеки и колела, намира се под земята напрактика и на мен това с въздуха не ми понася, затова и не ходя там, макар да ми е на 5 минути.

Хм..и аз съм на 3 мин.под залата и все си мислех,че е на втория етаж.По спомен сякаш и така съм виждала преди години през прозорците Thinking

# 623
И аз така си мислех, но не. Слиза се надолу.
Мини да видиш, човека там е любезен. Има един мъж на 40+ на рецепцията долу.
Едит!
Исках да напиша нов пост, но не мога.
Вчера посетих новия фитнес, хареса ми. В 19.00 пристигнах, имаше доста хора, но след час някъде се разотидоха и в 20.30 бяхме само шепа хора. Уредите са китайски, но вършат работа. Изглеждат нови. Има 15 броя пътеки и това е много добре според мен. Когато аз отидох около 10 бяха заети и въпреки това си намерих пътека където не съм между хора. Тоест има отстояние. Има 5-6 колела, 3 спининг байка, стълби и много други. Мисля че има всичко. Казаха че има паркинг и е 1 час, а те ти дават още 2, така че са 3 часа общо. 10 лева е входа, може да се плаща с карта (в дамския фитнес в Славейков не може и рецпционистката ми се разсърди как така не искам карта, а единично посещение...). Батки ни видях, но имаше мъже дето не пропускаха да се огледат като минават покрай огледало 🤣
Вчера не бяха надули климатика и температурата беше приятна, изпитвам системен ужас от фитнеси където духа страшно студен въздух. Не може ти да тренираш да си целия потен и да е 18 градуса в залата. А в София масово така правят и се отказах да ходя най-вече заради климатиците. Не ходя на фитнес да се прибирам схваната и болна!
Та отидете да го видите, мисля че си заслужава. Оказа се че се казва Fitness Finesse. Аз мислех че се казва Трия Парк фитнес или нещо такова.
Единствената ми забележка е че работи до 9. Поне да беше 9.30.
Ето линк да го разгледате и виртуално:
https://triagroup.bg/fitness-spa/finesse-central-park-fitness-spa-club/

Последна редакция: чт, 30 окт 2025, 08:31 от Lale_Lili

# 624
Castiella, залата на второ ниво във Fit City затвори преди може би 7-8 г. или по-малко, май около ковид.
Скрит текст:
Тренирах там около 9 месеца през 2016, когато Ицо и Митко я отвориха и беше идеално. Мисля 59 или 69 лв беше картата, но с треньор, режим,  следене на резултати и прогрес. Обаче Митко поиска увеличение на заплатата и се скараха с Ицо, момчето напусна, Ицо се полакоми и вдигна цената до 139 лв. Ходихме една групичка в Екстрийм в Славейков, но на мен там ми беше много далече. Приятелка продължава и до днес във Фит Сити, но в общата зала, която винаги е пълна.
Такава зала като силовата няма никъде в града, и въпреки славата на Бургас като град на фитнес културата никой не се и нае да направи.
Атлас съм посещавала веднъж и подкрепям мненията ви, гадна, наблъскана и мизерна, също и Витал в центъра.
Когато се махнах от Фит Сити и търсех къде да тренирам, питах всеки път: "Има ли възможност за тренировка със свободни тежести?". 9 от 10 пъти ме гледаха малоумно. Просто в града фитнес-културата е пълна бутафория, както казахте, боцкане и зобане.
Да попитам за добър ВиК техник, който идва и за по-малко работа, а не за правене на цяло жилище?

Дааа, сега се сещам, че имаше една врата нагоре, която така и не разбрах за какво е. Аз след ковид започнах да тренирам там с едно високо момче. Така, както я знам аз залата - от рецепция влизаш на същото ниво. И от това ниво надолу има стълби към реалния фитнес вече с уреди и вободни тежести. Нивото на рецепция е с колела и подобни. И действително от рецепция вляво, ако не се лъжа, имаше една врата, която така и не разбрах за какво е. Може и да ми се преплитат спомените вече с други фитнеси де.
Както и да е. Бях много доволна там. Просто това пътуване ме изтощаваше и се преместих във фитнеса до ДСК. Там пък лапетата ме "изгониха". И вече няколко години си дебеля шедро, в търсене на муза и нов фитнес.

# 625
Ох и аз така, че и с тази менопауза съм качила много. Ще разузная в залата на Health Store какво е положението.
Подновявам питането за свестен ВиК майстор, който да работи и извън Бургас.

# 626
  • Бургас
Да върна темата към миризми, но приятни Simple Smile Дърво пало санто (не ароматизирани пръчици) има в един магазин за цветя и подаръци на Оборище 90.

# 627
Само да кажа че вчера ходих в новия фитнес за който говорихме. Понеже мнението ми беше последно, и не можех тази сутрин да постна ново, ъпдейтнах стария ми коментар с впечатленията ми.

# 628
Майсмайл дентален център ..отзиви за работата им с деца ..справят ли се с ревящи и тревожни деца ..препоръки ,:)

# 629
Майсмайл дентален център ..отзиви за работата им с деца ..справят ли се с ревящи и тревожни деца ..препоръки ,:)
Ако е зад свободния - не се справят. Така наплашиха дъщеря ми (една смугла асистентка - то не бяха кучета, полиция и какво ли още не), че не искам да си спомням колко нерви ми костваше, за да си отвори устата на зъболекарския стол.

Общи условия

Активация на акаунт