Къде в Бургас? Тема 64

• 32 132
  • 676
  •   3
Отговори
# 630
  • Бургас
Колко плащате на частните домоуправители? Цената на брой живущи ли е или на апартамент?

# 631
Колко плащате на частните домоуправители? Цената на брой живущи ли е или на апартамент?
На апартамент.

# 632
  • Бургас
Мисля на апартамент, една позната за сграда с 25 апартамента ми каза, че плащали 350 лв месечно

# 633
Плащам около 40лв на месец, като това включва всички разходи и такси за апартамента и едно паркомясто.

# 634
Ека, коя е фирмата и за колко човека плащате?

# 635
Ека, коя е фирмата и за колко човека плащате?
Домико. За 1 човек, защото на този етап апартамента е необитаем.

# 636
Благодаря, доста висока такса за необитаемо жилище!

# 637
За жилището плащаме около 25.

# 638
  • Бургас
Има промяна в закона, че необитаеми плащат за 1човек пълна такса. Преди не плащаха разходи.

# 639
Здравейте, искам да попитам работи ли д-р р Ламбов( УНГ) още в клиника Бургас и има ли прием по Здравна каса? Тъй като виждам, че са двама с тази фамилия, имам предвид по- възрастния.

# 640
  • Бургас
Къде мога да си направя добър 3D скенер на горна челюст?

# 641
Здравейте, искам да попитам работи ли д-р р Ламбов( УНГ) още в клиника Бургас и има ли прием по Здравна каса? Тъй като виждам, че са двама с тази фамилия, имам предвид по- възрастния.
Да, работи, в клиниката к/у Космос (не знам как се казва). Преди работеше със здравна каса, сега не знам. Другият е синът му.

# 642
Да там е и последно работеше с каса, но беше преди година, ако някой е бил по - скоро да каже.

# 643
  • Бургас
Онзи ден минах през мол Галерия набързо и забелязах, че навсякъде има постери за "Черен Ноември". Тогава нямах време да се спирам по магазините. Има ли наистина намаления или всичко е за парлама както обикновено? Grinning

# 644

Да, има прием по Здравна каса.

Общи условия

Активация на акаунт