Оземпик Диабет тип 2

• 355
  • 3
  •   1
Отговори
Здравейте! На 35 години съм, дълго време се боря с метаболитен синдром. Успях да забременея, качих много килограми. По време на бременноста бях с гастационен диабет и преекламсия. Родих преждевременно, детето беше в много тежко състояние. От там изпаднах в дупка и не спирах да ям. Слава Богу малката вече е добре и е на 6 месеца. Мойте изследвания обаче са много лоши. Имам диабет тип 2, проблеми с черния дроб в следствие на многото килограми. Изписаха ми Оземпик. Преди 3 дни сложих първата доза, но се чувствам адски зле. Постоянно ми е лошо и ми се повръща. Някой друг, ако го е пил моля да сподели тези неща отшумяват ли с времето?

# 1
Вижте в темата за Оземпик :
https://www.bg-mamma.com/?topic=1645236

# 2
Въобще не вървите по правилния път, моето момиче!
Към кой ендокринолог сте се насочили?
Кой нутриционист сте ангажирали?
Диетолог и диета правили спазвали ли сте?

Значи целта е да се изчисти дробчето, да отслабнете и диабета ще изчезне.
От сега - не от после, не от утре от сега спирате да ядете глутен. Под всякаква форма - ако ви се яде хляб ще е протеинов, от леща, нахут или в най-лошия случай ще е лимец. Сладкото ви е черен шоколад 70%, омесен с маскарпоне или с варена тиква. Сладкиши в нисковъглехидратните рецепти има много.

Да, знам, че няма да можете да готвите за себе си с малко дете. Но ако продължавате така това дете няма дълго да се радва на мама.
Хайде!
Крачка 1 - спирате глутена. Ако искате яжте оризовки, или подобни но глутен - напълно ви е забранен!

# 3
На рибелсус съм но не мога да свикна с тях ще минавам на оземпик.Имам 3 кутии рибелсус от 14 мг. Бих ги разменил за оземпик или ги продавам на много изгодна цена.пишете ми на лични ако се интересувате.кутиите са запечатени и с дълъг срок на годност

Общи условия

Активация на акаунт