VIP Brother 2 - 2

• 47 043
  • 1 299
  •   1
Отговори
# 900
# 901
  • Варна
Оф, Ники Кънчев говори като в сапунка  Crazy

# 902
  • София
Тая Христина ми е ясна - ще извади от девет кладенеца вода, ще намери хиляди оправдания за простотиите на мъжа си и ще се съгласи да му е съпруга. Всички мъже изневерявали - айде бе!Явно много го е закъсала... А Здравко си е същото тъпо парче и Христинка ще си му е лика прилика. Ами живи и здрави да са!
Peace

# 903
Е, Хрисито ми падна в очите върна жените много много назад.

# 904
Христинка няма нищо против да й кръшкат - важното  е да я уважават!  Laughing Laughing Laughing
Това трябва да си го запиша... И да го превърна в свое мото... Joy Joy Joy

защо не,,аз познавам един такъв,който страшно много се грижи за жена си,,и тн обаче не може да устои----и вече се убедих---има такива мъже!!!!!това не значи че не държи на жена си,,а че е слаб ангела му Peace

# 905
                   И вие ли ревете или съм пак в ПМС  Whistling?

# 906
Всички мъже изневерявали - айде бе!Явно много го е закъсала...

Естествено, че изневеряват...и трябва да си много заблуден за да вярваш, че не го правят Simple Smile
Рано или късно се случва  Laughing

# 907
  • София
Марчи.. не си права, този път Hug

# 908
  • До хладилника, който обичам
Естествено, че изневеряват...и трябва да си много заблуден за да вярваш, че не го правят Simple Smile
Рано или късно се случва  Laughing
Маро! Я по-добре кажи на коя кога са й изневерили, вместо да говориш общи приказки!

# 909
                  И вие ли ревете или съм пак в ПМС  Whistling?

В ПМС си Mr. Green

# 910

Не съм заблудена. Но вярвам, че много мъже умеят да си слагат спирачки. Което автоматично означава, че не всички мъже изневеряват. Да ти се иска не значи непременно да го направиш.

# 911
Айде бе, влязъл Здравко в шоуто за да се съберат. А лятото като се яви на кастинг за "Сървайвър" не са били разделени.  Rolling Eyes

# 912
Раздайте салфетки... Cry

# 913

така е!!!!!!!!!!!На 35 год съм и смело заявявам----така е Peace

# 914
Ехехе...радвам сте, че сте толкова сигурни в мъжете си  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт