lady25 честито бебче! Пожелавам съвсем скоро малката принцеса да си е вкъщи при вас! Леко и бързо възстановяване!
kinira, леко раждане!

Моята госпожица като че ли бързо свикна в държавната градина, но много боледува. От средата на август не се е спирала. Исках да слагам противогрипна ваксина, но тя е все болна, тъкмо се закрепи малко и хайде пак. При нас в градината постоянно ми мърморят по-рано да я вземаме, че остава сама, но за съжаление няма как да стане. И да не си помислите, че я вземам късно. Отивам към 17:40. Прави ми впечатление, че това мрънкане е при по-възрастния персонал.

So close, моята госпожица постоянно говори за Коледа и за рождения си ден. Сега това се теми, които я вълнуват. Определено тази Коледа ще ѝ бъде първата осъзната. От Пепко преди няколко дни купих елха от филц, на която да залепва играчки. Предполагам ще ѝ се радва, но засега съм я прибрала.

kukli4ka456, започнах работа още лятото. Трудно си е да лавираш меджу работа и домашни задължения с малко дете. Постоянно бързам за нещо. През почивните дни не успявам да си почина, но предполагам при всички е така.