“Като две капки вода“ - сезон 13, тема №6 - финал на сезона, и след финала

• 41 293
  • 848
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Дано Нико направи страхотно шоу!

# 331
  • Стара Загора
Кой е годеникът на Лашкова?

Актьорът Даниел. Върбанов. Игра във "Войната на буквите" ( баща му беше министър по едно време )

# 332
  • София
На стадиона сигурно е приятно, но не се получава по телевизията. Може би не си чуват добре музиката и са притеснени. Това са едни от най-силните участници досега като маса, обикновено само 1-2 са добри, а тази вечер нямат силни образи.

# 333
  • SF
Абе хора, ние за кой ше гласуваме тая вечер?
То не остана...

Аз гласувах за Вениамин. И то убедено, че трябва той да спечели.
Гласувах, преди да съм видяла и останалите. А сред тях имам още любимци.
Дони и Кирил Маричков бяха най-добрата имитация до момента. Ако можех, и за тях щях да гласувам.

Сем. Халваджиян, Кремена и Магърдич, ще кажат, че тук сме се събрали само хейтъри, които нищо не оценяваме.
Ама... как да го оценя. А толкова исках!
От някои от спектаклите в студиото бях превъзхитена! Честно го казвам, въпреки че съм хейтър!
Гледайте сега имитациите на Цитиридката - как да кажа "не ставаш, брат!" Невероятен сезон за него!
Така че, Хавлавжиянови, не ви мразим. Но концертът тази вечер не е онова, което трябваш да бъде или поне по телевизията не е.

# 334
Страхотен глас има Роксана!
Не знам как се чува на стадиона,ама по тв си е брало лайката.

Да бяха качили Веско трети водещ.Зуека беше присъствие  на Рачков толкова време,като бяха само с Геро,забравяш,че има водещи.
Какъв беше реалния зор на обидения на държавата,да го доведат?

# 335
Точно превъртях Звезди…нещо страшно.

Предвид ехото в 20:38-20:39, Вениамин, Звезди и Иван - на 90% съм сигурен, че не си чуват музиката/имат проблем с мониторите (звуковите). На фона на всичките претенции…голям резил са 3 часа ефир с подобен казус.

# 336
  • София
Айде, Нико! Дано се справи.

# 337
  • Другата България
Точно превъртях Звезди…нещо страшно.

Предвид ехото в 20:38-20:39, Вениамин, Звезди и Иван - на 90% съм сигурен, че не си чуват музиката/имат проблем с мониторите (звуковите). На фона на всичките претенции…голям резил са 3 часа ефир с подобен казус.
Няма да са три часа, залагам, че ще са поне до 24:00 часа.
След като минат всички, ще останат само т.нар. финалисти, ще има пълнеж от други изпълнители, прекъсвания за реклами....минимум 4 чАса.
И аз мисля, че имат проблем с мониторите, а проблема със звука е очеизваден, и определено го има и на стадиона /по-напред имаше пост на потребителка, която е на стадиона/.

# 338
Ейй, най-после шоу! Браво, бре, византиец! 😄

# 339
  • SF
Колко е красив Цитиридис с коса!!!!

# 340
Оп, прехвърлям се на Цитиридис за гласуването ми.

# 341
  • София
Оо, браво на Николаос, в началото малко глухо звучеше, но после сякаш се поокопити, много ми харесва.

# 342
  • Благоевград
Роксана пя тази песен на сватбата си преди няколко години, та не я е научила за 1 седмица. Можеше да се постарае повече.
Николаос обаче има много хубави черти, отиват му на външен вид и мъжки образи, много е красив и като жена. Добре се справя.

# 343
Я! Какъв хубав мъж бил Цитиридис?! Joy
Браво, Нико! Hands Clap

# 344
Алекс и Дани Върбанов са заедно от няколко години.Време им е да се женят. Smile
А Димитър сякаш го направи и за да убеди Мария,че правилно е останала в Б-я.

Музикалния оператор или тонрежисьор ,или който там се грижи за звука, е пълен провал.
Единия водещ на сцената е излишен...А Геро и Рачков тази вечер са доста сдържани и импровизациите им не се получават много.

Аз съм за Михаела от самото начало. И Вени харесвам,но тази вечер -не.
Според мен ,ако Капките се правят на голям стадион би трябвало да е с победителите от всички сезони.Поне да са най-добрите пеещи имитатори,за да се получи наистина добър концерт.

Общи условия

Активация на акаунт