“Като две капки вода“ - сезон 13, тема №6 - финал на сезона, и след финала

• 41 295
  • 848
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Водещото в това шоу са непринудеността, забавлението и импровизациите. Тази вечер тези неща ги няма.

# 421
AlPacino, надявам се да ти плащат добре.

# 422
  • София
На база цялостното му представяне, ще гласувам за Вениамин, въпреки че днес беше трагичен..

# 423
  • София
Любо се чудеше какво да си изсмуче от пръстите, само и само да каже нещо хубаво за Дивна.

Дадох гласа си за Вениамин - заслужава да спечели това момче, стискам му палци.

# 424
  • София
Само да кажа, че изпълнението на Цитиридис трябваше да е последно. Самата песен си е точно за финала на епизода, а и изпълнението беше уникално.

# 425
  • София
Сега ще се пръсне вота за Нико, Ванката, Вени, дуета и Михаела ще спечели с фенската си маса.

# 426
  • SF
Нико, Ванката, Вени и дуета са точно моите фаворити!
Михаела си пя като себе си. Не успя да докара Бионсе. Нито Роксана наподоби Уитни Хюстън.

# 427
ех, Иван да си беше избрал лав ми тендър...

# 428
Много слаб сезон,миналите финалисти заслужаваха тази сцена-Владо Михайлов,Зомбори,Рафи,Фики....
Организацията е добра,но материала е лош.
За мен дуета е победител!

# 429
  • София
Аз мисля, че Вениамин е с твърд "електорат" и ще спечели сезона, защото се видя, че се гласуваше за него още след изпълнението му, без да се дочакат другите изпълнения. Борбата ще е между него и Михаела според мен.

За мен откритието и приятната изненада този сезон бяха Иван и Цитиридис, които наистина се представиха страхотно.

# 430
И аз пуснах глас за Вениамин.

# 431
  • SF
Я да видим сега дали ще е моята четворка.

# 432
  • София
Ще продължат Нико, Вени и Михаела.

# 433
  • Другата България
Хоуп, казах ли ти? Joy
Тепърва ще слушаме Любо, после ще чуем тройката, после ще има изпълнения от тях /вероятно/ и ново гласуване....24:00 най-рано. Нали и затова метрото ще е с удължено работно време.....
Моята прогноза за тройката - Вениамин, Михаела, Иван/Цитиридис.
Но ми се иска и дуетът да продължи.

# 434
А какво става с Геро, застанал е встрани далеч от другите двама, някак ядосан и без настроение изглежда. То и другите така изглеждат, всъщност. Нещо не ме кефи финала въобще. Няма я емоцията и забавата, иначе адмирации за идеята и целият екип. Само Цитиридис ми хареса.

Общи условия

Активация на акаунт