“Като две капки вода“ - сезон 13, тема №6 - финал на сезона, и след финала

• 35 657
  • 792
  •   1
Отговори
# 60
# 61
Иван и Цитиридис винаги са много красиви жени 🥰

# 62
Да, природата нещо е объркала хромозомите при тях, щяха да бъдат прекрасни на външност дами Stuck Out Tongue Winking Eye Други като ги гримират като жени се получават плачевни резултати, последно много се смях как изглеждаше по-високото момче от дуета - краката бяха супер, но в лицето беше ужасТ Satisfied

# 63
Не разбрах сюжетната линия с тръшкането да дойде Зуека. Човекът е в Испания, поостарял, понапълнял, какъв е този зор да идва? Трима водещи ли ще са? Това няма да се търпи да се надприказват. Излишно ми се вижда.

# 64
  • SF
На мене и сам Рачков ми идва в повече. Понякога зациклят здраво на смешките и ги съсипват. От тях остава само досадата.

# 65
А, екстра му е на Зуека. Спретнал баш в туй време изложба. Продал си картините. Хонорарче за стадиона. Пък иначе ги говори едни за страната, която е негова родина и където години наред се изживяваше като звезда. И други не живеем в България, но ни е мила и никога не говорим пренебрежително  за нея.

Последна редакция: нд, 18 май 2025, 10:18 от cardhu

# 66
Ох, проглушиха ми ушите и днес по Нова с този грандиозен проект, пък 40000 зрители пък Зуека затова се върнал, той благодари те го били довели... Аман! Ако може да е някакъв посредствен лайф(не е като да не се е случвало) ще падна от смях.

# 67
  • София
Нико има да ни съобщава голяма новина утре, за нещо грандиозно.
Жокер- нямало да предалага брак.

# 68
Да не са му дали да води някакво предаване.  Joy

# 69
Ох, проглушиха ми ушите и днес по Нова с този грандиозен проект, пък 40000 зрители пък Зуека затова се върнал, той благодари те го били довели... Аман! Ако може да е някакъв посредствен лайф(не е като да не се е случвало) ще падна от смях.

Не знам колко е грандиозен проекта, обаче с тези стачки на ГТ, така му объркаха работата на Халваджиан, че направо не е истина. До колкото разбрах се е бръкнал, за да осигури допълнителна работа на няколко автобусни линии и на метрото, а сега рейсовете няма да работят. Добре, че не си взех билет за стадиона - направо не ми се мисли как ще се излиза след това. Ще е някакъв ужас. Дано поне на вали, че съвсем ще стане ужас.

# 70
Колко да са му объркали работа...
Билетите са разпродадени доста преди стачката. Него това го интересува, парите от билетите, а не кой как и с какво ще дойде и ще си отиде от стадиона.

Последна редакция: нд, 18 май 2025, 13:56 от monii

# 71
На страницата в инстраграм има доста нелепи включвания - сякаш от продукцията са можели да предвидят стачката …

Много ми е уютно в темата и тихичко да се похваля, че близки приятели ме изненадаха с покана за довечера .
Ще следя  за интересни неща и ще “докладвам” ❤

# 72
Нико има да ни съобщава голяма новина утре, за нещо грандиозно.
Жокер- нямало да предалага брак.
Да не са му дали роля във филма за Лили Иванова...

# 73
Юхуууу!Да се похваля и аз,че довечера ще съм на финала на стадиона. Еми честно казано нямам търпение! Очаквам да са се постарали  и да е наистина добро шоу,за което не се и съмнявам. Приятно гледане на всички пред малките екрани и нека най-добрият победи! 🥳

# 74
  • София
Аз се надявам новината да е ново предаване на Нико, дано!

Момичета, супер, ще ви очакваме с пряко включване от стадиона.

Общи условия

Активация на акаунт