“Като две капки вода“ - сезон 13, тема №6 - финал на сезона, и след финала

• 39 396
  • 838
  •   1
Отговори
# 825
Смешките, заяжданията, импровизациите са ми къде, къде по-чакани от самите изпълнения.Даже и има моменти, където нямам търпение да минат, че да дойдат коментарите. Laughing  С Веско Маринов просто уцелиха десятката преди години. Хем е емблематичен певец, хем и е супер мишена за скечове. Зомбори е много готин човек, но не знам до колко ще се впише в панела. Най-вероятно ще е добричкият като Любо, който няма да каже лоша дума за хората.
....
Глупости, Капките е най-гледаното предаване, другите бягат от него, а не обратното. Варианта е да искат да ударят Бригада нов Дом, които бяха в събота миналата пролет и бяха най-силното предаване на бтв. Но те винаги могат да го преместят така или иначе, все пак знаем, че бтв си нареждат програмата след като Нова си направи тяхната. Много лесно ще разместят дните, така че няма смисъл да погубват Капките в събота.

Не си телевизионер и това си личи. Което и предаване да сложат в събота вечер, ще качи рейтинга си само защото хиляди, милион или два милиона семейства ще вечерят пред телевизора. Едни ще вечерят, други ще се карат или ще си ровят в телефоните на фона на което и да било предаване.
Изпускат вървежната тийнейджърска група, които ще се пуснат по клубовете, но така или иначе само десетина процента от тях следят тези предавания редовно.
Предаванията, които сравняваш, са в различен телевизионен жанр и много различни по формат.
Това болднатото показва колко сме различи хората и "чувство за хумор" е много разтегливо понятие.

Аз съм "телевизионер" сигурно от преди този сайт да се появи на интернет картата. Laughing  И събота си е най-лошият ден за оригинални продукции. Това не е от сега, а от много, много време. Не случайно телевизиите никога не слагат най-силните си предавания / сериали в този ден, като изключим една Ферма от преди време, но и там си беше от необходимост, защото структурата на предаването беше такава, че нямаше кога другаде да излъчват елиминациите.

А това, че си мислиш, че предаванията не се влияят едно от друго си е за твоя сметка. Трябва по-често да посещаваш ТВ-Спамо темата и ще ти покажа дали не се влияят след 2-3 месеца, ако наистина останат едно срещу друго.

Иначе друга причина, която ми идва за евентуално (ужасно) съботно местене е неделята да е блокирана с анагажименти на някой от участниците или екипа. Което ще е странно, понеже певците и артистите, които канят ако имат участия са обикновено петък и събота, а не неделя. Едва ли от екипа след 13 години, баш сега им е писнало да стоят до полунощ в делничен ден / неделя и искат да е в събота, че да могат да си "починат" в неделята. Много странно ми идва това местене.

# 826
  • SF
А това, че си мислиш, че предаванията не се влияят едно от друго си е за твоя сметка. Трябва по-често да посещаваш ТВ-Спамо темата и ще ти покажа дали не се влияят след 2-3 месеца, ако наистина останат едно срещу друго.

А това, че си мислиш, че аз така си мисля, пък си е за твоя сметка, телевизионере.
И не разбрах какво ще ми покаже споменатата от тебе тема?!?!?!!????
Колко по-често да я посещавам, като аз никога не съм я посещавала?
Надали е толкова убедителна тази тема.
Да, предаванията се влияят едно от друго. Бригада нов дом няма как да повлияе на Капките. Който не харесва Капките, ще си пусне бтв или нещо друго, ако щЕ и съвети за риболова да дават там. Върни се да четеш, ако не ми вярваш, че друго съм писала, пък ти просто не си го разбрал.

# 827
Според мен и те още не знаят. От няколко години не го следя, че не понасям чалгарии, но детенцето ми беше кастнато за танцьор в предаването (дечицата - танцьори) и ни казаха, че трябва да е свободна събота и неделя до 02:00. Отказах, тъй като е много малка още да седи по нощите. Все пак ще дам шанс, ако някой свеж като Сано се появи.

# 828
  • София
Eвгени Минчев пее доста добре, ако не се лъжа. Дали има чувство за хумор, май да. Дали ще му пука за мнението на журЕто, не знам до каква степен. Но, ако е участник, може както и при Звезди да му се падат по-подходящи за него роли и парчета. Може да бъде и интересно. Надали както Иван ни изненада последния сезон, но ще се види. Все още не ми се вярва, че ще участва.

Една по-хард критика от Фънки му трябва и ще се хванат за гушите двамата. Помня Азис колко навътре прие критиките му, а той е доста по-шикороскроен от Минчев.

# 829
Не мога да понасям Евгени Минчев, но човекът  пее страхотно. Дано го видим в друго амплоа

# 830
Ще има шоО, ако участва Минчев. Може да не е постоянно, но в даден момент ще прояви характер... и хаплив/пиперлив език.

# 831
  • София
Защо да е ужасно да е в събота? За мене е най-добрият вариант, защото през седмицата или в неделя ми идва твърде късно, дробя на части, превъртам и т.н. В събота мога да си позволя да поседя до среднощ.

# 832
Явно съботните епизоди са били само слух

# 833
  • Другата България
Това за мен е партенка.
Няма как 4 часов формат да е в работен/делничен ден.

Последна редакция: ср, 14 яну 2026, 22:56 от Merri_An

# 834
  • There I was on a July morning
Вярно е, че ще се излъчва в понеделник, и в повечето предишни сезони е било пак в понеделник. Информацията е качена в Уикипедия. https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%D0%B0%D1%82%D0%BE_%D0%B4%D0 … D0%BE%D0%B4%D0%B0

# 835
Това за мен е партенка.
Няма как 4 часов формат да е в работен/делничен ден.

Е, че до сега как беше? Все в понеделник и изкарваха до полунощ.

# 836
  • Другата България
Да, и нали затова коментираха, че ще сменят схемата?
Затова не ми се вярва, поне на мен.
Ще видим, може и така да е, но аз очаквах друга програмна схема....

# 837
Не беше ли в неделя?
Или аз се бъркам.

# 838
  • Другата България
Миналата година беше в неделя, да.
Не бъркаш.
Предишни сезони е имало схема в понеделник, и тогава помня, че се коментираше за понеделниците - че не е удачно заради продължителността на формата. Наскоро се говореше, че ще е в събота, сега понеделник....да видим. То ще се чуе. Blush

Общи условия

Активация на акаунт