“Като две капки вода“ - сезон 13, тема №6 - финал на сезона, и след финала

• 39 397
  • 838
  •   1
Отговори
# 795
  • София
И какво толкова ще излъчват 3 часа и 45 минути?

# 796
Реклами

# 797
А Фънки няма ли най-после да го сменят?  То и Хилда, но там арменската връзка е дебела.

# 798
  • SF
Фънки да сменят, а Веско Маринов и Рачков да престанат със заяжданията.
Понеже скандалът продава, а в предаването всичко е приятелско, миличко и подкрепящо се, те зорлем вкарват заяждане и грозно поведение.

# 799
Е, то тия заяждания са фалшиви и нагласени, но прекаляват и то много.

# 800
Е, четири часа е много! И три е много,но четири, вече.......

# 801
То и до сега си беше 4 часа, но неофициално. Редовно си свършваше в 23:45, понякога и към 23:30 успяваха. И за мен е много. Аз никога не го гледам в реално време и все на два пъти.

# 802
  • SF
Е, то тия заяждания са фалшиви и нагласени, но прекаляват и то много.

Знам, знам, търсят и те скандала. Но вицът е виц, когато е кратък. Рядко им хрумват духовити отговори и става досадно да слушам как двама възрастни, популярни мъже уж се мразят.
Разбрахме, НДК е на Веско Маринов и едни и същи размени на глупави престрелки, характерни за малки деца в голямо междучасие.
От друга страна и Фънки е там, за да пали и обижда и цялата тази хейтърска нишка започва да внася много смут в едно иначе забавно предаване.

# 803
По принцип им бяха готини шегите, обаче ако за поредна година слушаме Фънки как ги кове, Хилда как “за първи път чува толкова добро изпълнение”, Веско и Рачков какви баджанаци са, простоооо ще счупА тоз тИливизор.

# 804
  • София
Затова напоследък го гледам на запис и прескачам повечето неща и става максимум час, час и половина.

# 805
  • SF
Аз също превъртам "смешките", които трябва да напълнят между две изпълнения, за да сменят декорите отзад.
Ако не го излъчваха на живо, тези паузи щяха да се изрежат на монтаж, но в живото предаване се налага да слушаме едно и също.
Фънки също с изказа си изпростява и това се разминава с идеята да е готин и да ги поставя на място. Няма нужда от толкова много хейт. Все пак предаването е едно от малкото позитивни в забавно-развлекателния жанр.

# 806
И аз гледам с превъртане и то яко.

# 807
На мен ми харесват закачките между Рачков и Веселин Маринов.. особеностите на журито също също не ме притеснява.. Би ми било скучно без тях реално спрямо и продължителността на излъчването на шоуто..

# 808
Аз пускам края в нова плей на следващия ден, търся повторенията на песните преди гласуванията. Ако видя нещо добро, връщам момента. Не знам какво е това 4 часа... Кой има желание и нерви да гледа тъпотии.

Относно словесните дуели - Рачков - Веселин Маринов.
Спомням си добре първия път - Рачков се пошегува (не по сценарий) и Веско се засегна и му отговори грубо. Всички от журито бяха къде в зле прикрит шок, къде в нагласа за сеир. Публиката също. Жълтурите не пропуснаха да се възолзват от момента.
Продуцентите потриха доволно ръчички.
След седмица затишие и обмисляне да се възползват от гафа, го превърнаха в постоянни заяждания - вече по сценарий - и не, не са забавни. Имам чувството, че на Веско хич не му е до смях всеки път, щото Рачков не спазва сценария съвсем, ама е добре платен, тъй че...

# 809
И на мен ми харесват закачките им. Когото и да сложат за жури ще си има особености. И съответно ще досажда. Приемам ги като свързани с това предаване, харесва ми цялата съвкупност от смешки, страшки, преповтаряния и песни.
Абсолютно невъзможно е да има нещо, което да е по вкуса на всички през цялото време и във всеки детайл.
За мен е забавно и колкото по-дълго е, толкова по-добре. Винаги го гледам по-късно и с връщане, за да избягвам рекламите. Ще го точа по цяла седмица, ако не успявам наведнъж.

Общи условия

Активация на акаунт