“Като две капки вода“ - сезон 13, тема №6 - финал на сезона, и след финала

• 35 612
  • 792
  •   1
Отговори
# 780
  • София
Нико и Ванката, отново заедно, ами страхотно се допълват двамата. HeartpulseHeartpulse

# 781
  • София
Мислех, че вечерното шоу на Николаос не му върви, защото се съобразява с телевизията, докато не отидох на негов стендъп ("Това не е за по телевизията"). Същата история: криндж и чичовски шеги. Новите му може да са по-добри, нямам наблюдения. Досега най-доброто ми впечатление от него е в Капките.
Напълно нормално ако редакторите и сценаристите са едни и същи. Водещите, актьорите, участниците и т.н. основно спазват предварително написан сценарии и 10 % импровизации.

# 782
Не, не са едни и същи. Преди Николаос беше част от Комеди Клуб, където едва ли са му налагали някаква цензура.

# 783
За Вас не знам, но аз като погледна назад, като изключа криндж шегите, шоуто на Николаос беше интересно когато канеше гости.

Извинявям се за вметката на други предавания, но повече ми харесваше като основно той канеше изгонените моми от "Ергенът", от колкото сега, когато ги канят в "Преди Обед". Доста по-забавни интервюта ставаха. Донякъде и Тази Събота и Неделя ставаше, но такава гавра, каквато гледахме с Даниела в ПО не би се случила ако го имаше Шоуто на Цитиридис. Нова колкото и добри предавания да имат (Капките определено е добро шоу), качеството на картината, съчетано с дизайнът на студиата им ми бие на доста по-ниско ниво от БТВ по някаква причина. Уж и те излъчват в HD, но... А може пък да са по-ларж спрямо шегите на Николаос и да намери добра почва там.

В момента никое ток шоу не ми е интересно - сутрешните са направо отврат, вечерни май вече няма изобщо.

Последна редакция: сб, 07 юни 2025, 21:22 от Анонимен

# 784
# 785
  • София
Не мисля, че ще го води той. Популярен е сред по-младите, които не гледат телевизия, заради което не му потръгна и шоуто по БТВ.
Аудиторията на НОВА масово си иска Рачков или някой с неговия бумърски хумор

# 786
Скучен ми е за водещ Цитиридис.

# 787
  • София
Нико ще е в журито на България търси талант.

# 788
Нико не ми е скучен, но има нужда от ко- водещ, партнер. Някой на неговото ниво, за да се получи диалог, който ще е забавен. Когато е водещ и с гост в предаването, гостът не винаги се отпуска и не винаги му влиза в тон. Трябва някой да го подкрепя или контрира.

# 789
# 790
  • SF
Така е снимана, че да не се вижда нищо повече, освен цвета й.

# 791
  • София
Малко й се вижда емблемата- Фордче Пума, електрически с цена започваща от ок.64000лв.

# 792
  • There I was on a July morning
Готини снимки.

Не знам защо, но се присетих за благородния жест на Красимир Радков, който дари спечелената кола на детска болница. Flowers Hibiscus

Общи условия

Активация на акаунт