“Като две капки вода“ - сезон 13, тема №6 - финал на сезона, и след финала

• 35 636
  • 792
  •   1
Отговори
# 735
За Продукцията всичко е минало на много високо ниво, без сериозни гафове, историческо шоу...

# 736
Както и за тези, които бяхме на стадиона. Беше незабравимо преживяване. Пак бих отишла.

За Продукцията всичко е минало на много високо ниво, без сериозни гафове, историческо шоу...

# 737
  • София
Както и за тези, които бяхме на стадиона. Беше незабравимо преживяване. Пак бих отишла.

Абсолютно подкрепям! И аз бих отишла отново.

# 738
  • София
Попаднаха ми няколко изпълнения на Венеамин в тубата. Вярно, че е въпрос на вкус и предпочитания, но според мен на нашите изпълнители им липсват добри композитори, аранжьори и текстописци.

Ами извинявайте ама това мяукане и приспивно пеене едва ли ще се хареса на младите.

# 739
  • Пловдив
Попаднаха ми няколко изпълнения на Венеамин в тубата. Вярно, че е въпрос на вкус и предпочитания, но според мен на нашите изпълнители им липсват добри композитори, аранжьори и текстописци.

Ами извинявайте ама това мяукане и приспивно пеене едва ли ще се хареса на младите.
Абсолютно съм съгласна. От всички млади изпълнители аз харесвам и слушам само Дара, тя самата участва в писането на нейните песни.
Донякъде харесвам и тези на Дара Екимова, но не достатъчно за да си пусна втори път Simple Smile

# 740
  • Вестерос
Аз пък открих Дара Екимова преди няколко месеца и много я слушам. Страхотни песни има за мен.

# 741
Много е рано да се говори за нов сезон. Това са разговори с телевизията, предполагам Маги представя някакъв бизнес план или каквото му се казва там, за да го одобрят за нов сезон. В момента се обсъжда (според мен) какво ще има есента, далеч сме от сезон Пролет 2026. И те го казаха - Пееш или лъжеш следва в новия тв сезон.

За финала. Винаги съм искала да ги гледам на живо, но когато обявиха концерт в Арената и сега, на Стадиона, не бях въодушевена. Смятам, че атмосферата в малката зала е съвсем различна и истинска. Аз по телевизията не усетих да е нещо грандиозно, както ни надъхваха, че ще е. На място със сигурност е било различно. Но за мен стадиона е за концерти, а не за предавания. Губи се харизмата. Иначе всички бяха спекани и дори на Рачков и Веско не им се получи да се сджафкат и да стане смешно. Зуека пък опитваше да влезе в тона, ама беше толкова назад. Винаги е бил патерица на  Рачков и сега не успя да изпъкне. Не се впечатлих и от “грандиозното” му появяване. Геро пък все едно беше в 9-та глуха. И по принцип не му се разбира какво говори. Все едно с отегчение чете ауто кюто и бърза да си изпее текста, за да не го занимават повече.

За победителя. Доволна съм, че е той. Не беше най-добрия, но пък е скромно и добро момче. Нека му се усмихне късметът и да му провърви в кариерата.

Най-добри бяха Фънкис Мънкис. Топ!!!! Машини!

# 742
Стадионът е за концерти и то това си беше концерт.
Още повече с толкова много известни изпълнители и всичките ги познавахме и обичаме.
Лично за мен Вени съвсем не беше най-добрият, а пък за самата вечер изобщо, но не съжалявам, че победи.
Най-добре пяха дуета, Рафи, Любо и Веско. Шоуто на Михаела и Александра беше най-грандиозно. Но всички се стараха и забавляваха много.

# 743
  • Обран бостан ;)

Откровени, самокритични и безпристрастни както винаги Wink

# 744
  • София
Днес ми попадна Ванката пеейки Роби Уилямс, май му хареса да се изявява музикално.

https://www.facebook.com/stories/103223292081361/UzpfSVNDOjE0MjA … source=story_tray

# 745
Вчера изгледах филма "Най-великият шоумен" с Хю Джакман, от който беше песента на Цитиридис на финала. Страхотен музикален филм - не го бях гледала до сега. След това си пуснах пак изпълнението на Цитиридис и ми се видя доста статичен, в сравнение с изпълнението във филма. И все пак беше чудесен. Препоръчвам да го гледате, ако не сте - давали са го по Стар Лайф миналата събота от 21 ч.

Някъде мернали ли сте Халваджиян да разказва за финала? Ще ми е интересно да го чуя.

Последна редакция: пт, 30 май 2025, 10:49 от Lady Cassiopeia Duval

# 746
Кико разказва за финала при Чефо. Само за мащаб се говори

# 747
Според мен напрежението за всички беше твърде голямо. От друга страна, това е така за всеки, който за първи път прави нещо.
За мен лично беше хубаво изживяване пред екрана, независимо от недостатъците.
А Вениамин заслужаваше да спечели, макар че този лайф не беше най-добрия му образ.
Единственото, което ми остави леко горчиво усещане са част от водещите. Зуека трябваше само за 10 мин да постои, не се справи никак добре.
Вениамин обиколи почти целия стадион докато стигне до сцената, просто не му остана достатъчно въздух, а и песента включваше танци.

# 748
  • Буркина Фасо
той пя фалшиво, а не че не му достигаше въздух.

# 749
той пя фалшиво, а не че не му достигаше въздух.
Да, но това дълго тичане също оказа влияние да не се справи толкова добре, това искам да кажа.

Победителите от предишните сезони на плейбек ли са пели в началото на шоуто? Някъде имаше коментари по въпроса.

Последна редакция: пт, 30 май 2025, 23:49 от Borqna Sto 771419

Общи условия

Активация на акаунт