“Като две капки вода“ - сезон 13, тема №6 - финал на сезона, и след финала

• 41 280
  • 848
  •   1
Отговори
# 435
Аз гласувах за Иван. Супер беше на фона на останалите и цялостното му представяне беше изненадващо 😃

# 436
Много ми харесва финала! Дори мъжът ми, който е много анти настроен от сезон 1 към този формат, се загледа и каза, че е похвално това, което са направили хората от предаването.
На мен лично ми подейства страшно зареждащо. Глътка хубаво настроение и бягство от всекидневните лошотии, които се случват и дават по тв.
Браво на целия екип и най-вече на участниците, които бяха страхотни през целия сезон.
Моят глас тази вечер е за Иван Simple Smile

# 437
  • София
Искам да продължат Вениамин, Цитиридис и дуета. Май наистина ще има второ гласуване.
А присъствието на Зуека е толкова излишно, че няма повече накъде. Изгубил е тренинг, струва ми се, че и не му е особено кеф, че е там. За какво го поканиха въобще, иззе задачите на Геро, който стои отстрани и се чуди как да се впише.

# 438
Народните певици не си кривят така устата като пеят.
При народно пеене звука идва от гърлото. При Дивна идва от носа. Криви си устата , защото се опитва да докара характерните извивки.
Не е лошо, когато само я слушаш.

# 439
  • София
Гласувах за Нико. Лашкова също ми хареса.

# 440
  • Варна
Искам да гласувам за Цикадринис, кога може да се гласува.

# 441
  • София
В момента слушат музика на стадиона, яко се чува..на ок. 7км съм по права линия

# 442
  • София
Представянето за Уитни  Хюстън започна с "през 2012 тя е намерена във ваната." Що за тъпотия. Ако трябваше да кажат нещо за Силвия Плат пак ли щяха да започнат с "намерена през 1963-та с глава във фурната".

# 443
  • София
А какво става с Геро, застанал е встрани далеч от другите двама, някак ядосан и без настроение изглежда. То и другите така изглеждат, всъщност. Нещо не ме кефи финала въобще. Няма я емоцията и забавата, иначе адмирации за идеята и целият екип. Само Цитиридис ми хареса.

Не съм на стадиона и не знам какво става по време на рекламите, обаче ми се струва, че миналата година финала беше в пъти по-интересен и много, много по-емоционален. Тази година всичко ми е странно и някак насила, и изкуствено. Дори смешките на Рачков ги няма никакви. Сякаш нещо е станало преди да започнат.

# 444
  • София
Аз вече гласувах за Нико. Гласувайте, докато не са затворили линиите.

# 445
И аз гласувах за дуета.

# 446
  • София
Представянето за Уитни  Хюстън започна с "през 2012 тя е намерена във ваната." Що за тъпотия. Ако трябваше да кажат нещо за Силвия Плат пак ли щяха да започнат с "намерена през 1963-та с глава във фурната".

Абе не е смешно, обаче Joy

Гласуването приключи. Предполагам, че ако останат само тримата финалисти, пак ще го пуснат.

# 447
  • София
Глас даден още в началото, разбира се за невероятния Нико! Heartpulse
Ще полудея от радост, ако спечели!

# 448
  • Другата България
А какво става с Геро, застанал е встрани далеч от другите двама, някак ядосан и без настроение изглежда. То и другите така изглеждат, всъщност. Нещо не ме кефи финала въобще. Няма я емоцията и забавата, иначе адмирации за идеята и целият екип. Само Цитиридис ми хареса.

Не съм на стадиона и не знам какво става по време на рекламите, обаче ми се струва, че миналата година финала беше в пъти по-интересен и много, много по-емоционален. Тази година всичко ми е странно и някак насила, и изкуствено. Дори смешките на Рачков ги няма никакви. Сякаш нещо е станало преди да започнат.
Същото усещане имам.
Рачков не е себе си, толкова естествено му се получаваха смешките през сезона, дори конфликтите, по-скоро “конфликтите“ с Веско Маринов. Сега стои като все едно са го пуснали някъде отгоре, на място, на което не знае какво да прави, не се чувства на мястото си, някак изкуствено стои. За Геро да не говорим, никакъв го няма, поведението му се вписва с това, което сподели потребителката.
Нищо не е станало, пренавити са всички, от страх да не предобрят,.....предобрят наистина.

# 449
И аз гласувах за Иван. Много добра имитация и много свежо участие през сезона.  Само да не спечели Михаела.

Общи условия

Активация на акаунт