“Като две капки вода“ - сезон 13, тема №6 - финал на сезона, и след финала

• 41 166
  • 848
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Честита победа на Вениамин! Заслужена!

# 601
  • София
Вени спечели повече от "някаква си кола"- разпознаваемост
Вениамин вече близо 10 години е в медийното и музикалното пространство - първо X factor, после Гласът. Ако за толкова време не можеш да се докажеш, значи проблемът е другаде може би.
Той май има бизнес с гофретите на Графа и в още един град - или Варна, или Бургас. Може и това да му е отнемало от времето. (да Бъбъл хаус е негова собственост, излезе в регистъра)

Аз лично за Вениамин чух сега от Капките. А другите две предавания уж ги гледам, но него специално не съм го запомнила.

# 602
Наистина ли ви хареса концертът тази вечер? Според мен са имали много по-добри изпълнения.

# 603
  • Другата България
Нека бъде плейбек, на най-успешния и рейтингов сезон на формата!
Да бъде! Imp
Единственото красиво нещо беше чаровното дете, което не беше на плейбек.

Казано честно, очаквах Михаела да победи.
През целия сезон водеше в класирането, да, зрителите харесваха повече Вениамин, но аз все си мислех, че тя ще спечели. Радвам се, че сгреших, радвам се за това момче, скромно момче, дано не се възгордее /не вярвам/, трудолюбив млад човек, който определено има талант. Да, наистина спечели разпознаваемост, вероятно не само аз го видях и чух за първи път в този формат. Браво, момче!

# 604
Толкова заслужена победа,колкото на Зуеки присъствието.
Вместо уж да тича,можеше да изпее "Облаче ле бяло ",всички да се просълзят,край и да излиза балета в жълти рокли!

# 605
  • Вестерос
За мен той много се зарадва, Михаела нямаше толкова, така мисля.

# 606
  • София
Не, не ми хареса. Имитациите не бяха имитации, беше си като концерт. И финалната песен на плейбек, защо така се изложиха тия хора.

# 607
  • Вестерос
На мен ми хареса, но не беше уау.

Плейбекът беше лошо решение

# 608
  • Другата България
Хоуп, “заковаха“ 24:00 часа, напълно очаквано. Blush
Като гледах Роксана с тези голи рамене, а хората с шуби и якета.....дано не е с фарингит утре.

# 609
Толкова заслужена победа,колкото на Зуеки присъствието.
Вместо уж да тича,можеше да изпее "Облаче ле бяло ",всички да се просълзят,край и да излиза балета в жълти рокли!
Субективно. Обективно - най-постоянно добро представяне, въпреки емоционалното насилие на фъньо.

# 610
  • София
Плейбекът е с цел за по-сигурно, когато пеят много хора, не всеки ще запомни къде да влезе в песента, кой е на ред и т.н ..Роксана пак щеше да пее след мелодията, Лашкова шеще да фалшивее, друг щеше да си пропусне абзаца и щеше да стане манджа с грозде...Не, че оправдавам плейбека, но така са се подсигурили..

# 611
  • Вестерос
Да, видяхме го Ненчо Grinning

# 612
Аз така и не разбрах, какво правеше Зуека на сцената? Тотално е изгубил форма и адекватност за подобни събития.
Единственото, което истински ме изкефи е, че НЕ спечели Иван.

# 613
  • у нас
Вени спечели повече от "някаква си кола"- разпознаваемост
Вениамин вече близо 10 години е в медийното и музикалното пространство - първо X factor, после Гласът. Ако за толкова време не можеш да се докажеш, значи проблемът е другаде може би.
Той май има бизнес с гофретите на Графа и в още един град - или Варна, или Бургас. Може и това да му е отнемало от времето. (да Бъбъл хаус е негова собственост, излезе в регистъра)
Бургас

# 614
  • Другата България
Никога дори не ми е минало през ум, че Иван може да спечели.
Дали заслужено беше на финала - според мен не, в тройката трябваше да е Цитиридис, който имаше далеч по-добри имитации през сезона, да не споменавам пак бутона и женските му образи, да не говорим и че изпълнението му тази вечер беше по-добро от това на Иван.
Но Иван е по-известен, по-разпознаваем, с повече фенове и навън, и вътре в шоуто.
Това за мен беше причината той да е в тройката.

За мен най-големия печеливш тази вечер е Сашка Лашкова. Blush
Бъдеща Върбанова. Очаква я бляскаво /дано/ бъдеще във филмовите среди, и един добре подплатен финансово семеен живот. Да са здрави и щастливи с Даниел, аз ги харесвам като двойка.

Общи условия

Активация на акаунт