“Като две капки вода“ - сезон 13, тема №6 - финал на сезона, и след финала

• 35 683
  • 792
  •   1
Отговори
# 645
Да им имам пък мечтите. Да ида на стадиона да гледам хора, които вече гледаме няколко месеца. Да ида на световна звезда, която никъде другаде не бих срещнала, да я слушам на живо. И то добре са тези, които са близо до сцената, тези отзад са като нас гледат на екран само дето са дали едни 80-100лв. И е много по-шумно, студено... Не знам, предполагам, че има някаква енергия, еуфория.. Но специално за Капките никога не бих си дала парите.Мое мнение.

# 646
А долу на столовете как се е виждало, понеже всички са на една височина?
Или сцената е на по-високо и не е имало проблеми?!

# 647
Вчера бях на стадиона, сектор В, днес си пуснах малко запис - еми хората пред ТВто са виждали много по-яки сцени от нас. Очаквах на екраните да се прожектира това, което е на екрана, но не. Пример - за откриващата песен на предишните финалисти въобще не разбрахме кой пее, откъде излиза и т.н., виждахме само Рафи. Дори си мислех, че това е голям гаф, но на ТВ всичко е било топ. От шоуто на Цитиридис почти нищо не видяхме - главно негов близък кадър имаше.... за музикалната какафония, която се чуваше при нас, вече писах.
Давам си сметка за труда, но за 100лв и 7 часа на студа наистина очаквах повече. Освен големите екрани до сцената, имаше няколко малки за хората на терен и задните сектори, но колко са им били удобни, не знам. За нас те не вършеха работа, не ги виждахме, макар и да бяха на наша линия. А звукът... това не мога да им простя...

# 648
  • София
Концерт на стадион се прави само и единствено от супер професионалисти. Понякога някои пишман организатори един качествен концерт в зала 1 на НДК не могат да направят.

# 649
  • Норвегия
Ако продуцентите не бяха създали толкова големи очаквания за финала, вероятно много от грешките бих им простила. Не се получи за мен пред екрана. Давам си сметка колко много труд е хвърлен, колко голяма е отговорността технически да се получи добър продукт, но уви. А, все пак това е ТВ шоу, не концерт и дори не можаха камерите прилично да проследят и  предадат случващото се на стадиона. Звук и картина бяха аматьорски, водещите нетипично сковани, участниците - нормално спечени пред мащаба, може би само дуетът и Николаос съумяха да изпълнят песните си добре.

Моите финалисти бяха дуетът, Николаос и Вени.

Звезди се компрометира с това голямо парче, гласът му от години не достига височините и затова винаги подава микрофона към публиката.

Дивна срина финала с твърде самонадеян избор на великанска за възможностите си песен.

Жалко! И за хората на стадиона дважди по-жалко, както чета.

Фен, който не е пропускал епизод от всички сезони.

# 650
  • Другата България
Мдаааа.
Както и предполагах, а и то се видяха гафовете.
И се чуха.
Но явно е имало още проблеми на терен, останали невидими за зрителите пред ТВ.

# 651
И на мен не ми хареса в сравнение с “арената”. Нямаше я атмосферата- лично усещане от гледането по телевизията. И последните изпълнения не ме грабнаха, освен на Лашкова-  лейди Гага. Майкъл Джексъна ми беше на светлинни години като глас. Каквото- такова. То нямаше и някой супер имитатор реално. Може би заслужена победа  за Вени, но сравнен с Владо Михайлов, примерно, разлика от небето до земята. Браво за старанието на екипа на шоуто, но стадионът не е сякаш най- удачното решение, а и може би след толкова възхвали на “сезона на стадиона” и очакванията бяха големи.

Последна редакция: пн, 19 май 2025, 16:22 от nikita1

# 652
А защо непрекъснато сравнявате с някого? С Владо Михайлов?  Той е ок, но за мен не е уникален. Иван Юруков беше великолепен / нищо, че победител стана Славин/. Калин Врачански също беше на ниво. Вениамин го сравнявам само с другите участници от тази година. И беше най-добър.

# 653
Бях на стадиона снощи в сектор Б. Ходила съм по стадионите само на футболни срещи досега и ми беше много интересно как ще е на такова събитие. Лесно се влизаше и излизаше, срещу нас имаше 4 големи екрана, на които се виждаше много добре. По време на рекламите пяха Любо, Веселин Маринов, братя Магасарян и дечица, спечелили детските благотворителни Капки.
Но...
Аз ли като голям почитател на предаването очаквах повече, но за мен това не беше финал за имитации, а концерт на няколко известни хора (не особено сполучлив концерт). Звукът беше кофти. Водещите сякаш не можеха да си намерят мястото. Не съм сигурна, че бих повторила, ако има следващ финал на стадиона.
Беше много студено също, но затова никой няма вина.

# 654
  • София
Ок  сега гледах изпълнението на братя Мангасарян - хубаво де, ама защо на екраните отстрани не ги даваха тях, за да може хората да имат по-добра видимост, а даваха други неща...нямам обяснение за това режисьорско решение?!

# 655
И аз мислех, че ще има монитори на много места, за да виждат всички

# 656
  • София
А, то нямаше ли? По телевизора видях, че има някой друг страничен екран.

# 657
  • София
Аз явно съм пропуснала нещо, къде са тези злобни коментари срещу Михаела?

# 658
Аз ще посетя концерта на Енрике Иглесиас септември месец,силно се надявам подготовката да е на ниво като за световна звезда. Не съм била нито на стадиона,нито на други толкова големи концерти и ми беше интересно да прочета за този.

# 659
Тъп финал.
Верно ли Кико е молил хората да си изключат телефоните в 19.45?

Общи условия

Активация на акаунт