“Като две капки вода“ - сезон 13, тема №6 - финал на сезона, и след финала

• 35 760
  • 792
  •   1
Отговори
# 690
Тълпата поражда еуфория. Този елемент са искали организаторите. Прибраха си едни големи пари. Следват родопските 100 каба гайди и някоя поляна в Родопите.

Последна редакция: вт, 20 май 2025, 11:53 от victoria vassileva

# 691
  • София
За концерт на стадион е важен контактът с публиката. На Капките
не се получи - водещите бяха стегнати, усети се напрежение.
Освен това на концерт ходи публика, която познава и харесва дадена музика/група. Тук Звезди не намери подкрепа, никой не запя на припева, на Нико парчето не беше популярно, Дивна не трогна никого, нямаше спойка.

# 692
Зуека разправя - Ние с Рачков създадохме Капките.
Тоя човек дали си вярва? Той? Той специално нищо не е създавал в Капките.  Посредствен, даже слаб водещ. И толкова. Изкара се жертва когато замина, сега се изживява като създател. Айде стига.

# 693
  • София
На Зуека добре му се получиха нещата.
За няколко дена престой направи изложба, продаде си картините, взе хонорарче и от Капките, няма какво да е недоволен от България.

# 694
Пука му на Зуека дали им харесва на хората, взе си хонорара и заминава...

# 695
  • София
Ако на някой му пука, това ще да е Маги. Не заради друго, той парите си ги направи, но според мен не успя да си задоволи суетата. Ясно му е, че не се получи толкова грандиозно, даже напротив. Ще му мине така или иначе, няма какво да го жалим.

# 696
Много ми е интересно каква оценка на грандиозния финал ще даде Маги?
Също така Кико, Рафи, водещите, журито...
Дали ще дадат пред хората тяхното реално мнение за финала на стадиона?

# 697
Нищо повече няма да дадат. Пито-платено. Всяко чудо за три дни. След седмица няма да си спомняме кой е участвал, а Магърдич си се самооцени, че едва ли не е първото в света такова събитие! Като го повтори 2-3 пъти и ще си повярва. Важно е да тече купона на Малдивите.

# 698
Маги обича да дава самооценка...
Миналата година, за финала в Арената, доста хвалби каза.

# 699
  • София
Нещо се покриха и не са излизали да се самоизтъкват. Сега чета във фейса, има доста негативни коментари, хора които са дали 400лв за семейни билети и са гледали през железата, като в затвора..

# 700
Маги обича да дава самооценка...
Миналата година, за финала в Арената, доста хвалби каза.

Ами финалът в Арената си беше супер - какво да каже. Сега и да седне да се изпъва колко е било страхотно, уникално, невиждано и нечувано на стадиона, няма как да му се получи, защото не беше и той много добре го знае. И това се видя, не само от хората там, но и от хората пред екрана. И съм убедена, че повече такъв финал няма да направи.

# 701
  • у нас
Може и да няма сезон 14.

# 702
  • София
Нищо няма да каже Маги. Сигурно вече се пече на Малдивите с цялата клика около него. Участниците си взеха хонорара, Вени спечели заслужено и всичко приключва. Надявам се Вениамин да издава песни и да чуваме за него и в бъдеще.

# 703
  • Пловдив
Може и да няма сезон 14.
Не не, не може да няма. Това е най-позитивното шоу, има си и рейтинг, трябва да го има.
Това са моите желания и мисли, не че знам нещо Simple Smile

# 704
  • у нас
Излезе статия, че цената на автомобила е около 50 хилки.

Общи условия

Активация на акаунт