“Като две капки вода“ - сезон 13, тема №6 - финал на сезона, и след финала

• 35 736
  • 792
  •   1
Отговори
# 705
Стадионите се ползват за концерти, защото организацията, звукът и всичко е на съвсем друго ниво. Не знам защо и кому беше нужно това изхвърляне. Бях вкъщи и от ТВ изобщо не се чуваше добре. Много се радвам за Вениамин, дори гласувах за него. Колкото до темата за Зуека, мисля, че се отдава твърде голямо значение на този човек, който реално си пое нов свой живот. Какво толкова го викат, пускат фойерверки и прочее истории. Надявам се, да преценят добре критиката, която не е малко, и другата година да е премерено.

# 706
Нямам грам съмнение, че ще има сезон 14, че и 15.

# 707
Дано да има нови сезони и да има харизматични участници,че не знам вече кой ще канят да участват...
И може би трябва да се направят някакви промени.

# 708
На мен пък ми се стори като финал на това предаване и като сбогуване затова беше толкова мащабно. Но може и да бъркам.

# 709
Арменците обичат драмата.
Ако беше последен сезон, всички щяхме да сме обсъдили многократно сълзите Магърдичови. Нямаше да ни остави безучастни в болката и страданието си по изминалите години.

# 710
Арменците обичат драмата.
Ако беше последен сезон, всички щяхме да сме обсъдили многократно сълзите Магърдичови. Нямаше да ни остави безучастни в болката и страданието си по изминалите години.

Ами да - те за едно идване на Зуека ни продъниха главите, какво ли чудо щеше да е, ако това е последния сезон.

# 711
И според мен няма да е последният сезон. Той колко хвалебствия изприказва колко са гледани, пък рейтинги в небето, няма как да спре до тук.

А Халваджиян сега има ли друго предаване, че не му следя много кариерата?

# 712
  • Другата България
Говори се, че ето този проект, който предстои да гледаме наесен, е на Маги.

Павел Колев и Ицака ще са част от продуцентския екип.
Гуспата ще е изпълнителен продуцент и идеолог.
Ще се гледа и излъчва в youtube.

# 713
Ще го пропусна. Гуспата и той специалист по всичко Relieved
Аз чакам и дано има Дансинг старс. / Само без такива излагации , като назначените за победител докторица/.

# 714
  • София
Най- големите свежарки  HeartpulseHeartpulse

# 715
  • София
Нямаше ли афтър парти след концерта? Не се появиха никакви снимки.

# 716
  • София
Само Нико е публикувал няколко снимки с Ванката и Лашкова.

# 717
  • у нас
На мен пък ми се стори като финал на това предаване и като сбогуване затова беше толкова мащабно. Но може и да бъркам.
Споделям. Но много харесвам предаването и искам да продължи.

# 718
две девойки от офиса са били на стадиона, много доволни, ходят си на концерти, не е е да не ги разбират нещата

не харесвам победителя, а и ми е безсмислено цял сезон да трупаш точки и да те занулят на финал

# 719
  • Враца
Сега бях с едни приятели, които са били на концерта, на хубави места, зад вип-а точно, изключително доволни. Прекарали са добре, звук перфектен, шоу на ниво. Техни думи са, ако има и догодина , пак ще отидат.

Общи условия

Активация на акаунт