🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #14: от вторник до четвъртък, 20:00

• 137 941
  • 3 024
  •   1
Отговори
# 2 070
Защо "простна НА манивела",не трябва ли да е "проста като манивела"?Ама какъв израз е това изобщо ,дацини измишльотини.
"Тъпа на манивела" е изразът на ВалиДаца и се хващам на бас, че не знае какво е манивела.

# 2 071
  • гр.София
Как пък говори правилно точно Косара? Joy
Тя през повечето време дори не си довършва изреченията, защото май не ѝ достигат думите, или сивото вещество - не знам

Имам още да ви дочитам,но тук спирам
. Учудих се, че " на прощаване " дръпна добре оформени речи. Представям си колко е репетирала какво ще каже ,или пък е имало дубли ,докато се получи свързана реч.

# 2 072
Виктор от Биг Брадър влиза в Къщата на инфлуенсърите, а не наш Виктор от Ергена.
Виктор от Брадъра вече беше в къщата на Инфлуенсърите ,заедно с още известни от Диви и Красиви .Сега е наш Виктор  да ходи да се излага и там.

# 2 073
  • София
Виктор от Биг Брадър влиза в Къщата на инфлуенсърите, а не наш Виктор от Ергена.
Виктор от Брадъра вече беше в къщата на Инфлуенсърите ,заедно с още известни от Диви и Красиви .Сега е наш Виктор  да ходи да се излага и там.
Бъркаш с Инфлуенсърски лагер, което го снимат 3-4 дни. Къщата си е формат с игри, гласуване.

# 2 074
Имаше обявена "А симетрична рокля" в бутика си, учат ги на някакъв нов дизайн.

# 2 075
Даниела се снимала с Бачорски във видео. Той пак си набира последователи, подарявал 50к

# 2 076
Във фейсбук профила на Косара пише, че е учила в НБУ, но не пише какво и дали го е завършила. Имам някакъв бегъл спомен, че в темата пишеше дигигален маркетинг или нещо такова (като Йоана), но може и да съм запомнила грешно.

# 2 077
Даниела го изне се сезона, следвана от Косара и Росица.

# 2 078

Знаех си, че за това подлива вода на Васил

Опааа! Няма дим без огън.

# 2 079
Оф, този Виктор от Биг Брадър накъдето и да се обърна - той е там. Само от ушите ми не е излязъл вече.

Не знам кой от двамата Викторовци ще е в това предаване, но и нашият е зачезнал някъде от десетина дни, а не почнаха ли тогава снимките? Любка пък е на фестивала в Кан - общо взето не е загуба, че не се появяват по интервюта и подкасти, но е странно.

Последна редакция: сб, 17 май 2025, 23:34 от Lilly_85

# 2 080
Тази седмица пет човека напуснаха предаването,а няма нито един подкаст до сега

# 2 081
Някой спомена - тайфа, а аз "мартинките" плюс прилежащите им Косари, ги оприличавам на жива секта.  Като си видят гуруто Мартин, изпадат в автентичен транс и се размазват. Чакам да си построят комуна. SmileySmiley

За друго влязох да кажа аз. Нещо, което отлагах, за да не се превърне в  дъвка прекалено рано. Преди десетина дни, пуснах линк с видео, в което Васил прави пица при Божана. Тостът на финала, беше за грешните избори. От тогава, все ми е в главата, че при финала на Васил, ще да е станало някакво мАзало, ако съм го изтълкувала правилно.

И все пак, в случай, че ще се делим на отбори, аз съм за Адрияна Smiley  Техните срещи ми бяха по-интересни и някак си, те се сближиха по естествен път. През моите очи, си допадат повече.

# 2 082
Е, то няма как някой да си помисли, че Роси би могла да има какъв да е шанс, че да има отбор...

# 2 083
Тази седмица пет човека напуснаха предаването,а няма нито един подкаст до сега
Утре трябва да излезе с Клаудия, мисля… После трябва да е Фирето. Косара ще я държат последна.

# 2 084
Успях да ви изчета 🤗. Всичко сте изписали, което мисля. В промото за следващия епизод ... май Мартин едно кафе не е взел на Даниела, то с нейните заявки човек ще си помисли, че му прави панаир за диамантен пръстен. 🤣 На Васил му съчувствам, че трябваше да се справя с толкова много рода, и се справи, де, и то добре. Обаче Марти го закопа яко, защото трябва да е "Ергенът" номер 1 според него, пък и "Клеопатра" да не я докопа случайно Васил
😂. Досега очаквах Марти да излезе и да каже, че е просто балък... сега очаквам да каже, че е "The best bachelor", обаче с ирония, че явно си държи на това, но си о@ка позициите.😂

Последна редакция: сб, 17 май 2025, 23:39 от a.vasileva

Общи условия

Активация на акаунт