🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #14: от вторник до четвъртък, 20:00

• 137 584
  • 3 024
  •   1
Отговори
# 3 015
Извинявам се, че пускам новата тема чак сега, но може би е за добро, че се случва след срещата на Росица, която определено показа, че нещата при Васил не са толкова категорични.

Добре дошли в новата тема

пишете в новата тема

# 3 016
Хареса ми срещата на Васил и Росица. Той изглеждаше доста по-отпуснат (което не знам дали е добър знак, май си по-стегнат, когато харесваш някого Thinking), тя беше притеснена през цялото време, но пък си изкара добре. Обстановката вечерта наистина изглеждаше много приятна и романтична.
За другите двама - голяма мъка, за нас, за Мартин и всички, които е трябвало да слушат претенциите на Даниела още два дни. Тя вино за 2,50 няма да пие, в бяла кола в бял салон няма да се вози (щото е циганско), но пък също така е Айгюл от Чепеларе (не е обида към града, просто и тя така се изрази за "Косара от Пловдив") и си е обляка леопардовата рокличка със скромна дължина от Зара в изискан ресторант. Няма лошо човек да има изисквания, но е добре и да не забравя откъде е тръгнал и да бъде реалист.

п.с. Не съм видяла новата тема, извинете ме. Grin

# 3 017
Росица каза, че не е имала сериозна връзка до сега, затова не знае как да се държи. Май никаква връзка не е имала...

# 3 018
Росица каза, че не е имала сериозна връзка до сега, затова не знае как да се държи. Май никаква връзка не е имала...

Само на 25 е.. местила е държави, учила е, за връзки има време. Вчера хич не изглеждаше така, че няма опит.

# 3 019
Даниела не разбрах защо не си е направила кафе преди да тръгне, аз винаги пия преди да изляза от къщи, на път пък съвсем. Точно две минути отнема. Ако искам да ям и да пия на път, си взимам това, което искам. Другият човек не може да прочете аз какво искам да ям този ден. Нали той шофира, аз се возя и всичко останало ли да изисквам от него и да не се погрижа за нищо?
Даниела е много досадна, освен че е скучна и говори едно и също.
Досадно и натоварващо даже е по телевизията в предаване да го слушам това.
И аз съм мега крива без кафе и затова си правя, като стана.
Мартин не уважава нуждите на едно мега мрънкало

# 3 020
Даниела не разбрах защо не си е направила кафе преди да тръгне, аз винаги пия преди да изляза от къщи, на път пък съвсем. Точно две минути отнема. Ако искам да ям и да пия на път, си взимам това, което искам. Другият човек не може да прочете аз какво искам да ям този ден. Нали той шофира, аз се возя и всичко останало ли да изисквам от него и да не се погрижа за нищо?
Даниела е много досадна, освен че е скучна и говори едно и също.
Досадно и натоварващо даже е по телевизията в предаване да го слушам това.
И аз съм мега крива без кафе и затова си правя, като стана.
Мартин не уважава нуждите на едно мега мрънкало

И не били събудени навреме. Те наистина нямат телефони, но пък е могла да помоли по-рано да я събудят, да се напие с кафе, изпишка и каквото е трябвало. Той не е виновен, че тя е бавна.

# 3 021
  • София
Да, и от мен браво на Роси. От аутсайдер, до фаворитка за ден-два. Другите само мрънкотят, тя беше подритвана цял сезон, а какво стана.
Бях тийм Ади, защото изглеждаше най-стабилна и нормална, но на фона на Росица сега ми изглежда скучна леля. Симпатизирам и, но с Васко просто нямат химия.

Даниела и Марто са ми скучни, нямат място отдавна там.
Виктор и неговите моми също нямат никаква искра, хубаво е, че ги приключиха по-рано и тях.

Не знам дали Роси и Васко ще останат заедно, но направиха формата интересен накрая.

# 3 022
Кафето е две минути, друго не правя преди да си го изпия, винаги ще намеря начин да го изпия сутринта

# 3 023
Има нова тема, от преди 3 страници!

# 3 024
  • Обран бостан ;)
Кафето е две минути, друго не правя преди да си го изпия, винаги ще намеря начин да го изпия сутринта
Това е защото не си момиче за милиони. Trollface

ВЕЛКОМЕ !!!

https://www.bg-mamma.com/?topic=1777543.msg49748693#new

Общи условия

Активация на акаунт