🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #14: от вторник до четвъртък, 20:00

• 137 588
  • 3 024
  •   1
Отговори
# 2 985
Росица е същата селяндурка, като другите. Само е сложила маската на невинността. Нито е по интелигентна и нито е по- красива. Тя има изпъкнал корем и затова постоянно придърпва дрехата.

# 2 986
  • # супернатурална #
Росица знае какво представлява Косара. И вероятно си мисли това, което всички мислим за нея-че само няколко срещи са достатъчни на един мъж да се отврати от нея. Средноинтелигентен, нали. Беше въпрос на време и Васил да я прозре. Роси само не е схванала, че е малко по-бавен. Не само в говора и мигането.
Васил прозря, че Косара не го иска.. Други индикации не е давал..

Нали виждаш колко е неприятна Косара от екрана и с откъслечните изяви почти на всички? Айде сега си я представи каква е наживо. И аз да бях, и аз щях да реша, че е въпрос на време мъжът, който харесвам, да "прогледне". Много кратко време. Ако Васил беше избрал К вместо Р на срещата с канелата, това щеше да се случи още там.
Сега, кой и защо решава че си струва да се бориш за такъв мъж не мога да коментирам.

# 2 987
  • here and now
При Росица "мъжът, който харесвам" е този, който не ѝ е казал в очите, че не я иска. Тя и при Виктор  "очакваше" доволно дълго време.. Там на какво прозрение се надяваше?
Още повече, че всички разбраха, че с Адриана се е целувал Васил, и някаква бяла роза имаше, т.е. имаше индикации, че след Косара не е следващата на опашката... За канелата нямаше как да покани Адриана, иначе не мисля, че щеше да я огрее...
Цитат
Сега, кой и защо решава че си струва да се бориш за такъв мъж не мога да коментирам.
Ще перифразирм... "Каква жена трябва да си, за да решиш, че си струва да се бориш за такъв мъж?"

Последна редакция: ср, 21 май 2025, 01:06 от *Алис*

# 2 988
Всъщност на никой, не му пука за никого в този сезон. Мъжете са там за хонорара, а жените за почивката. Само на Виктор, може би много му пукаше за Бранка, ама до време. Както и на нас не ни пука, кой коя ще избере. В този сезон, изборът беше сведен между най- грозните и най-тъпите. Как да избере човек, на кого/ коя да стане фен.

# 2 989
В инстаграм сега Мартина е качила клип как тя , Любомира и Бранимира се лигавят и прегръщат. Голяма любов

# 2 990
  • # супернатурална #
Ама това е "Ергенът". Дай сега всички, дето не са "първи" да си бият камшика. Даже и Косара в началото викаше "не е важно  коя се е целувала първа, а последна". Всички отпаднали досега бяха "следващи на опашката", не само Росица. Но лри нея има реален шанс да мине напред в последните метри. Това ли толкова дразни?
То ясно, че медалът е тиквен и накрая ще е "язък за спринта"
По "перефразираното": млада Grinning

При Росица "мъжът, който харесвам" е този, който не ѝ е казал в очите, че не я иска. Тя и при Виктор  "очакваше" доволно дълго време.. Там на какво прозрение се надяваше?
Още повече, че всички разбраха, че с Адриана се е целувал Васил, и някаква бяла роза имаше, т.е. имаше индикации, че след Косара не е следващата на опашката... За канелата нямаше как да покани Адриана, иначе не мисля, че щеше да я огрее...
Цитат
Ще перифразирм... "Каква жена трябва да си, за да решиш, че си струва да се бориш за такъв мъж?"

Последна редакция: ср, 21 май 2025, 01:18 от Г. Краули

# 2 991
Просто като няма риба и цацата е риба, това е случаят на Р.  и в двете посоки.

# 2 992
  • София
И излиза, че просто се е възползвал от тях, което по никакъв начин не му влиза в наратива да се представи по телевизора като супер точния пич. Отклонявайки безмълвните оферти за пренощуване, всъщност проявява уважение към тях, пазейки достойнството им.
По скоро гради някакъв имидж. Тъй като гледам не му пука ни за едната ни за другата...
Алис, това казвам и аз - просто главният му фокус е да се покаже такъв, какъвто си се представя в главата си. А играейки за този резултат, прави услуга на момичетата, запазвайки достойнството им.
Обаче за миг се изкуших да си представя какво ли щеше да лъже и маже, ако си беше легнал с Росица и после беше избрал Адриана. Joy

Аз всъщност не гледах много внимателно, само хвърлях по някое око, но не видях никаква страст. Като че ли Росица беше тази, която първа се навеждаше за целувка, а той просто й отговаряше. Дори накрая, преди да се разделят в различните спални, отново тя му се беше увесила на врата, докато той изглеждаше така, сякаш му е неудобно и се чуди как да се оправдае, че няма да си легнат заедно.

Последна редакция: ср, 21 май 2025, 10:00 от Reinа

# 2 993
  • # супернатурална #
Гледай пак. Всяка една от целувките, без последната на раздяла, я започваше той. И не беше така дърварски като при другите две.

# 2 994
Бас държа, че утре ще си легне с Ади.

# 2 995
  • София
Интересно ми е Роси в стори не беше доволна от видяното след предната им среща.  Дали ако е спечелила ще показва публично, че не е доволна от Васил.
Ако е стратегия - контраспойлер? 😉

# 2 996
Много ми харесаха Роси и Васко, най накрая нещо по романтично,до момента някак си срещите не бяха естествени,не си личеше че има привличане, особено между Косара и Васил като ги гледаш все едно се насилват...докато сега се усети химията...Роси беше много красива вечерта и не виждам никакво отчаяние в нея..изкефи се,пийна си малко повече и се отпусна,вярно е че и Васко се постара филм,подарък..супер им беше

П.П Хейта и грозните епитети ( не само за Роси,а по принцип)за няма нищо малко идва в повече в темата...

# 2 997
Ади как се заканва на последния оцелял ерген за утре, щяла да действа да го гаджосва ли каза? Горкият Васил, направо му съчувствам за алармата утре.

# 2 998
  • София /Абсурдистан
Васята от два стола да не седне на земята накрая.

# 2 999
Васята от два стола да не седне на земята накрая.
Нали някой писа в предишната тема, че бил обвързан и имал даже дете. Не знам дали е вярно.

Сега я чух точната реплика на Ади в рекламата, че искала да се вкара във филм, че вече са гаджета.

Общи условия

Активация на акаунт