На финалната права сме вече и всяка ще гушне здраво, Юнско човече!

• 30 473
  • 644
  •   1
Отговори
# 105
В Токуда съм лежала сумарно 3 седмици в 3 различни отделения, като за кафето - има най-горе приятен рууфтоп, на партера - кафе до асансьорите и на паркинга отвън. Но първите две са винаги пълни, освен уикендите, та си има чакане. На етажите има машини за кафе (ок е, защото е на зърна и мели) и такива с вода и снаксове, а и разбира се - Грийн дели отвън. За който е в състояние и има нужда от разбообразие, надявам се мога да отскачам за кафе дотам.

Момичета, при мен тези дни зачестиха БХ (в 35 г.с. Съм), макср че ми качиха Магнерот от 3 на 6 на ден.  Знам, че е нормално, но ми е леко притеснено, като се случи.

Иначеее да ви попитам как сте с либидото? Аз последните 2 седмици съм с мнооого високо такова, за разлика от предходните няколко😀🙈

# 106
След два дена правя 40 години, друг е въпросът, че въобще не ми личат и не се чувствам на толкова, в 32 +4 г.с. в очакване на а първото си дете. Силно се надявам да родя естествено, но Божа воля... Чета ви и осъзнавам само след две седмици какво ме чака... Уж съм се насочила към Майчин дом -София, но лекарят, който посещавам преглежда в кабинет, досега не ме е викал в болницата. Ако трябва в 9 месец да ходя всяка седмица при него в частния му кабинет, то направо ще се разорим. Иначе живея на 300 км от София и май, май ще трябва да се насоча към някакво преместване в някакъв момент. Това означава,че освен багажа за родилното трябва да стягам и багажи за престоя в София, което много ме напряга и въобще не ми е до това. Все още бебенцето ми е седалищно, надявам се да се обърне, да видим... Иначе съм започнала да се информирам за след родилния период - кърмене,  първите седмици след раждането... Всичко е много ново и сложно за сега в очите ми, но промените предстоят. Ще се справим!Успех и леко раждане на всички мами!
La Roche-posay Cicaplast е топ, аз го ползвам ежедневно и кожата ми не е била по-хубава 🥰 Момичета, да ви питам има ли сред нас бъдещи мами 40+ или около тази възраст. Други освен мен 😁

# 107
Pipinu, стискам палци всичко ще е наред, ще се справиш 🙏
Иначе те разбирам,  аз съм на 39 и също съм така. То и повечето хора като им кажа, не ми вярват, с моя детски фейс и поведение може би 😁
Моето либидо последните месеци е на маХ та се не трае 😭😁
Мен бебето си ме ползва за боксова круша тая сутрин, та пак няма да се спи Sad Супер изморено ми е вече,  но се държа. Разбира се, нямам подготвителни контракции, точно както с първото, въобще не го очаквам преди термин, който е другата неделя реално...
Пак да кажа, който е за срещичка в София, пишете ми на лични, може да измислим нещо за другата седмица, преди да родя 😆

След два дена правя 40 години, друг е въпросът, че въобще не ми личат и не се чувствам на толкова, в 32 +4 г.с. в очакване на а първото си дете. Силно се надявам да родя естествено, но Божа воля... Чета ви и осъзнавам само след две седмици какво ме чака... Уж съм се насочила към Майчин дом -София, но лекарят, който посещавам преглежда в кабинет, досега не ме е викал в болницата. Ако трябва в 9 месец да ходя всяка седмица при него в частния му кабинет, то направо ще се разорим. Иначе живея на 300 км от София и май, май ще трябва да се насоча към някакво преместване в някакъв момент. Това означава,че освен багажа за родилното трябва да стягам и багажи за престоя в София, което много ме напряга и въобще не ми е до това. Все още бебенцето ми е седалищно, надявам се да се обърне, да видим... Иначе съм започнала да се информирам за след родилния период - кърмене,  първите седмици след раждането... Всичко е много ново и сложно за сега в очите ми, но промените предстоят. Ще се справим!Успех и леко раждане на всички мами!
La Roche-posay Cicaplast е топ, аз го ползвам ежедневно и кожата ми не е била по-хубава 🥰 Момичета, да ви питам има ли сред нас бъдещи мами 40+ или около тази възраст. Други освен мен 😁

# 108
Ох, либидо, либидоооо 🤣 Аз съм във фаза, в която започнах да заглеждам мъже. Стоя на балкона, мине някой и аз съм охххх, този как бих гооооо

# 109
Либидото и при мен се завърна, обаче с тая тежест и корем - абсурд! Чувствам се всичко друго, ама не и секси!

# 110
  • Пловдив
Секси не се чувствам и аз с тоз корем, но моя мъж няма мира, където го хвана там, гледам да се съобразявам, но то не се издържа. През цялата бременност съм така и вече просто наистина не издържам Grinning

# 111
Секси не се чувствам и аз с тоз корем, но моя мъж няма мира, където го хвана там, гледам да се съобразявам, но то не се издържа. През цялата бременност съм така и вече просто наистина не издържам Grinning

Ох.. и моето либидо е високо… но се чувствам доста зле.. не ни се получава интимността с мъжа ми.. той си каза, че явно се притеснява и не му е комфортно.. и това е от 7-мия месец, откакто ми порасна повече корема. Та сега в 35г.с. вече ми е много мъчно.. имам чувството , че не го привличам и това много ми влияе. А той ме уверява, че не е така, аз също знам, че не е в мен проблемът, нооо явно ще са си така нещата до края..

# 112

Ох.. и моето либидо е високо… но се чувствам доста зле.. не ни се получава интимността с мъжа ми.. той си каза, че явно се притеснява и не му е комфортно.. и това е от 7-мия месец, откакто ми порасна повече корема. Та сега в 35г.с. вече ми е много мъчно.. имам чувството , че не го привличам и това много ми влияе. А той ме уверява, че не е така, аз също знам, че не е в мен проблемът, нооо явно ще са си така нещата до края..
Аз какво да кажа,инвитро съм.Без секс от септември месец.Имам чувството,че трябва да ме научат наново как се прави.

# 113
Petiapetrova1965 Ооо и ние сме на същия пост от септември. То ми е проблемна и бременността, та съвсем съм със забрана. Хормоните обаче си играят с мозъка ми и ми пращат еротични сънища, голяма мъка. Направо това дете ще си стане от непорочно зачатие 😁

Аз какво да кажа,инвитро съм.Без секс от септември месец.Имам чувството,че трябва да ме научат наново как се прави.
[/quote]

# 114
Оо, и нашето така Joy то първите дни бях болна, после кървене, болници, отлепване, хематом, скъсена шийка и изведнъж вече бях в 7-8месец с корем и мъжо каза "аа не, не рискувам пак да ходиш в болница" Joy Но хормоните ми играят много лоша шега. Ако щете ми вярвайте, ама нямам търпение да не ме боли докато съм права и да почна отново да готвя, защото готвенето си ми е страст, но от началото така тръгна, готви от време на време таткото, а през другото ядем отвън, готвя 2 или 3 пъти в месец откакто съм бременна, нямам търпение и да мога да се разхождам без да се подпирам на всичко покрай мен и отново да можем да си правим секс нормално. От днес отново съм на вълна паника, че събитието е за другата седмица.
Действително цялата бременност ме кара да си ценя мъжа повече, че е поел абсолютно всичко върху себе си, за капак и през 3 от 5 работни дни гледа да е хоум, за да ми помага и да е около мен.
Успех на момичетата, които имат планови раждания тази седмица, а и на тези, на които терминът им е тази. Ще чакаме да се похвалите с хубави новини Heartpulse

# 115
И аз се присъединявам към клуба на постите😅При мен имаше и операция няколко месеца преди забременяването и съвсем сме забравили що е тва секс😅И аз също нямам търпение вече едвам се придвижвам ,доскоро аз готвех обяд и вечеря заради ГД ,вече нямам сили и сме или на нещо бързо или поръчки отвън(но ми вдига кз и избягвам ) Чакам в сряда да определим дата и да се знае вече😀

# 116
И ние сме в същия клуб от октомври, без проблеми с бременността съм аз, обаче желание на 0, време също, по цял ден тичам след детето, през нощта също ставам поне 3 пъти и енергия нямам много, постижение е за мен, ако успея да се изкъпя.
Момичета, исках да попитам за препоръка за поръчка на храна за вкъщи? Аз готвя всеки ден,обаче не мисля, че ще имам време след бебока, поне първите месеци, иска ми се да имам опция и да поръчвам. Мерси!

# 117
Аз лично много неща не ям ,но и покрай ГД разбрах колко мазна и тежка е храната отвън и със скрити захари…Иначе за София ако има добри отзиви и аз бих се възползвала😅

# 118
Поръчвам най-често от ресторант Лампата, всеки обяд и вечер е различно менюто и е адски вкусно! Фабрика Дъга също ми е любимо място, от там си поръчвам яйцата и салатите. Хамачи-Ни, Кохинор, Made in Blue, Доминос пица, от Хепи поръчвам суши. Въртя ги, според това какво ни се яде.

# 119
Момичета, аз да споделя, на 18 май се роди нашата дъщеря Виктория! Роди се точно в 38 седмица, 50 см, 3320 грама.

Общи условия

Активация на акаунт