На финалната права сме вече и всяка ще гушне здраво, Юнско човече!

• 30 493
  • 644
  •   1
Отговори
# 120
Момичета, аз да споделя, на 18 май се роди нашата дъщеря Виктория! Роди се точно в 38 седмица, 50 см, 3320 грама.

Честитоооо! Да е жива и здрава Виктория и да побеждава във всички аспекти на живота, както повелява името и!

# 121
Честита рожба Виктория! Да се здрава, щастлива и нека късметът винаги да бъде с нея и цялото ви семейство!

# 122
Благодаря, момичета!

# 123
Ех, че хубаво, първото бебче в темата май! Heart Eyes Нека бъде много здрава и има щастливо детство!

# 124
  • Варна
Честита рожба! Да бъде здрава и много да ви радва и сплотява🙏

# 125
Момичета, аз да споделя, на 18 май се роди нашата дъщеря Виктория! Роди се точно в 38 седмица, 50 см, 3320 грама.
Честито!! ❤️ Да ти е много здрава.

# 126
Честита Виктория! Нека е здрава и името й да е талисман на всички нас, които още очакваме 😁💜

# 127
Честита да е Виктория! Да е много здрава, щастлива и много да ви радва! Пожелавам ти бързо възстановяване!

# 128
Лелее, каква новинаааа! Прекрасна!!! Да е здрава Виктория и да побеждава във всички малки и големи битки в живота си! Така се развълнувах! Сподели ни малко повече инфо за раждането, когато можеш Simple Smile

# 129
Честита да е малката победителка Виктория! Да расте здраво, щастливо и спокойно бебче! На мама бързо възстановяване! Прекрасна новина!

# 130
Честито!Нека да бъде здравичка с голям късмет и много да ви радва❤❤Бързо възстановяване🙏🍀

# 131
Честито!  Да е жива и здрава, с много късмет и много да ви радва! 💞

# 132
Честито! Да расте здрава и щастлива! Бързо възстановяване! HeartFlowers Four Leaf CloverBalloon

# 133
Здравейте и от мен,  момичета! Нашият герой, Матео, реши да подрани и днес в 19ч се появи на бял свят... 2700гр, 48см. 🥰💙 пожелавам на всички безпроблемно раждане, здрави бебенца и бързо възстановяване!

# 134
Ехаа!Честито нека да жив и здрав и с много късмет!🍀🍀Надявам се всичко да е минало леко,в коя седмица се появи?

Общи условия

Активация на акаунт