На финалната права сме вече и всяка ще гушне здраво, Юнско човече!

• 28 430
  • 644
  •   1
Отговори
# 585
На мен ми текът още лохии, на моменти нямам нищо, друг път имам много и си казвам, сигурно е цикъла ми, но се оказва, че не е.

# 586
  • Пловдив
И при мен все още няма. Изцяло на кърма е малкия, но той още няма 20 дни и все още чистя лохии. С каката отново изцяло на кърма на 20ти ден ми дойде и така всеки месец до следващата бременност. Сега чакам да видя развръзката.

# 587
На мен към 20я ден вече напълно ми бяха изчезнали лохиите, а последните дни бяха мноооого слабо и тъкмо се зарадвах, че махам превръзките. На 25я ден обаче ми прокърви ясна кръв като при цикъл, боля ме като цикъл, цапа ми така слабо 2дни и спря. В тях дни кърмата ми леко понамаля и като спря да ми цапа отново се оправи. Принципно цикълът ми е на 24дни и си е по 2дни продължителност, та най-вероятно беше това. Лохиите ми бяха съвсем различно цапане.

# 588
И аз кърмя ексклузивно, смятах, че лохиите са приключили, цяла седмица - нищо. И след това един ден - ярко червено, доста по-обилно. За 2-3 дни приключи, после пак имаше малко. Бях на преглед днес и АГ каза, че е от лохиите, че понякога шийката се свивала впоследствие и затова това по-различно кървене. Иначе може да си дойде и цикъл, но при мен не е било това.

# 589
Момичета,тези от вас които дават био амика ,по колко пъти го давате?На нас ни го изписаха 6 по 6 капки ,но таткото беше при педиатър и не е разбрал 1 път ли го правим или всеки ден 6х 6

# 590
На нас ни казаха 6 пъти дневно по 8 капки директно в устата след хранене. Всеки ден

Момичета,тези от вас които дават био амика ,по колко пъти го давате?На нас ни го изписаха 6 по 6 капки ,но таткото беше при педиатър и не е разбрал 1 път ли го правим или всеки ден 6х 6

# 591
  • Варна
На нас педиатъра каза преди всяко хранене да даваме Био амика по 8 капки според таблицата. На мен лохиите ми бяха 2 седмици и след това нищо. От два дни имам болки точно като пред цикъл и леко зацапване. Помислих, че идва цикъл  и днес нищо. Малката има бебешко акне и цялото лице пламна в пъпчици😒

# 592
Да и на таткото са казали с храна😅и сме от 3 дни на тях и като ,че ли има малко подобрение ,но не напълно.При вас имат ли ефект или ви комбинирате и с др капки за колики ?И при нас се появяват пъпчици,даже днес над устичката ,но си мисля,че докато суче и се омазва с кърма и той яде по 40 Мин .От около 2 дни започна след храна да връща ама доста и се чудя възможно ли е да преяде с кърма.Уж сами си регулират и нямало начин ама …Аз май съм със свъхлактация,понеже ме стимулираше мн место тия дни.През час ми потича от гърдите ама стабилно ,отделно докато е на гърда от другата гърда постояно потича ,при вас така ли е?

# 593
  • Варна
Rubitooo и при мен има няма и тече😁 Интересното е, че точно когато идва часът за хранене и сложа ли малката на мен тече като за световно. Сякаш организма знае какво предстои. В банята когато влизам също тече.

# 594
И при мен тече😀 даже се чудих дали да не взема от тези малки колекторчета за кърма - такъв тип https://bamboland.bg/bg-product-details-36300.html?gad_source=1& … rWo4aAscyEALw_wcB че в интернет показват колко много събират дори в сутиена поставени

# 595
Добра идея е с тези колекторчета.Аз слагам в сутиена на същата марка подплънки ,ама са ми мн неудобни и ми дразнят зърната и понякога пак се разтича отстрани🤨

# 596
Точно, даже някои събират бая кърма с колекторчета и я замразяват после.
А да ви попитам за болничните - третия, вслиден след 42-рия ден от раждането, от кого се взима? Моята лична лекарка ми каза от нея, а в болницата ми казаха педиатъра на детето🤷🏻♀

# 597
На мен от болницата е която раждах ми казаха от педиатъра

# 598
Като бяхме на преглед, педиатърката каза, че тя ще ми издаде третия болничен.
Точно, даже някои събират бая кърма с колекторчета и я замразяват после.
А да ви попитам за болничните - третия, вслиден след 42-рия ден от раждането, от кого се взима? Моята лична лекарка ми каза от нея, а в болницата ми казаха педиатъра на детето🤷🏻♀

# 599
  • Пловдив
Третият болничен може да се издаде и от педиатъра на детето и от личния лекар на майката. Въпрос на личен избор.

Общи условия

Активация на акаунт