На финалната права сме вече и всяка ще гушне здраво, Юнско човече!

• 28 350
  • 644
  •   1
Отговори
# 15
  • Варна
Bubata83 Благодаря за мнението. И аз така знам от форума и мисля да го спазя. Не ми се рискува точно последните седмици.

# 16
Здравейте, радвам се, че всички сме добре!

Изпуснах ви края от уикенда и чак днес успях да наваксам. И аз вече имам стрии, започвам да го приемам. Явно е неизбежно. Unamused
Видях че сте писали за чувалчетата, аз взех от ВисВиталис много тънко 0,5т, мекичко одеало за 24лв някъде https://visvitalis.bg/product/rainy-detsko-spalno-chuvalche-sweet-dreams-traktori . Ще видим как ще му е.
Иначе днес изкарах всичко за пране, чакам една приятелка да ми даде последно дрешки 50/56р и пера всичко. Направо и моите нощници, халатче.. после да останат нещата за стерилизиране. Май всичко имаме вече и ще стягам багажа. Единственото което ме притеснява, че ние още не сме се преместили в новото жилище Weary Стискайте палци да се задържи до юни поне, ако не устиска до секциото, за което сигурно другата седмица ще насрочим дата.
Днес бях на тонове и пулса е окей. От 135-170 нещо се развълнува, но не го кефи тази процедура, само буйства и размества коланите Smiley
Аз също все още пия желязо и магнезии. Нищо не ми е казвала да спирам. Инак другата седмица ще ми пуснат кръвни и тези изследвания за хепатит и каквото беше др. задължително преди раждане. 
А имам въпрос за Токуда от чисто любопитство: на вас ще ви излезе 2200+1050+престой и тн.. ? Защото и в 1 АГ са вдигнали цените, и то плановото секцио май е от 1400 на 2000лв, което доста ме очуди. Днес питах едната акушерка, но тя не знаеше. Другата седмица ще питам докторката, че ми стана интересно такава сума за държавна болница.

# 17
Момиченца,вие ще стерилизирате ли предварително? Ако да - колко време държи стерилното и къде ще държите стерелизираното?

# 18
Момиченца,вие ще стерилизирате ли предварително? Ако да - колко време държи стерилното и къде ще държите стерелизираното?
Ще стерилизират близките..вечерта преди изписването.

# 19
Аз помпата и някоя друга залъгалка само предварително и ще прибера в кутия/нов плик със затваряне. За после като Петя, ако се наложат шишета за АМ и вода.
В този ред на мисли, някоя беше питала за млякото и май навсякъде захранват с хип, но в него има палмова мазнина, както и в много други. Май само в Нан нямаше, не помня но и смяната на млякото не е лесно, май? Племенницата ми беше на Аптамил, но акото й имаше странен цвят (все едно е прегрята), смениха на Нан около 5м и веднага се оправи.
И другото - ще давате ли вода на бебетата? Аз се чудя още, много мнения навсякъде..

# 20
Ще давам вода със сигурност, както и чай за колики. Моят син плачеше за вода, до ден днешен пие много вода. Предпочита я пред сокове и други напитки.
За мен е необяснимо да не давам вода, не мога да схвана идеята, а нещо което не мога да обясня за себе си, не бих приложила на практика.
В багажа за Токуда не съм питала какво се слага, ако се сетя, ще питам следващата седмица какво ще трябва. Иначе за бебето мисля, че всичко осигуряват от болницата. За майката - трябва да си кърпа, чехли и козметични принадлежности. Странно е, ако плащаш стая за 340лв. на вечер, да си носиш кърпа за ръце. Не го разбирам това….

# 21
И аз имах такива усещания около Великден, все едно ме боде с игла отвътре. На прегледа след няколко дни нямаше проблем и микробиологията също беше чиста.
При мен бебочката през цялото време е ниско, сега още повече.

Мами..от вчера,някакви бодежи вътре във влагалището навътре,все едно нещо човърка.Много опъване ниско долу..32+2 седмица съм.Започна се пак и честото пишкане,като първите месеци.Да не расте матката и натиска пикочния мехур,но бодежа от какво е?

# 22
Моето бебе ще бъде захранено в болницата с Хип Комбиотик, аз съм споделяла, че ще бъде само на АМ. Ако педиатър не каже, че е наложително няма да го сменяме. Палмовата мазнина не  е лоша сама по себе си, а само когато е хидрогенирана, както и всяка друга мазнина, минала подобна обработка. Тази палмова мазнина в бебешките формули е от био земеделие, правих си доста сериозен рисърч.

# 23
Момичета, пиша ви от болницата. За съжаление пак вдигнах високо кръвно и ме приеха. Доктора ще прецени утре как вървят нещата, дали е високо кръвното и ако да, ще ме оперира на следващия ден. Тъжно ми е от една страна, че така рязко се промениха нещата и че не си дочаква датата, термина, но най-важно е здравето и на двете ни. Малко си плача в стаята, не заради идващото бебенце, ами просто защото толкова проблеми се струпаха.. благодаря, че ме изчетохте. Heart

# 24
Змейчо,съжалявам ,че ти се налага да минеш през това😔важното е ,че това нещо е хванато и си под наблюдение.Доктора ще прецени кое е най-доброто за вас и всичко ще е наред 🙏Стискам палци всичко да се развие по най-добрия начин🍀

# 25
Момичета, пиша ви от болницата. За съжаление пак вдигнах високо кръвно и ме приеха. Доктора ще прецени утре как вървят нещата, дали е високо кръвното и ако да, ще ме оперира на следващия ден. Тъжно ми е от една страна, че така рязко се промениха нещата и че не си дочаква датата, термина, но най-важно е здравето и на двете ни. Малко си плача в стаята, не заради идващото бебенце, ами просто защото толкова проблеми се струпаха.. благодаря, че ме изчетохте. Heart

Важното е накрая да сте добре и двамата, стискам и аз палци всичко да е наред и да се случат нещата по най-добрия начин!:four_leaf_clover:

# 26
  • Пловдив
Змейчо, всичко ще бъде наред. Важното е, че сте под наблюдение и няма да ви изпуснат. Бебоците ни вече са напълно способни да се справят с живота, а и все пак ние ще сме си до тях. Отпусни емоциите, поплачи си, презареди батериите, че като дойде човека ще ви сипе да ядете Grinning
Много прегръдки и стискаме палци всичко да бъде наред! Hug

# 27
  • Варна
Змейчо, важното е да сте добре ти и бебето. Лекарите ще преценят кое е най-доброто за вас. Вече сме в такава седмица, че малките ще се справят 🤗

# 28
Змейчо, всичко ще бъде наред, важното е, че сте под наблюдение вече. Късмет! Heart

# 29
Всичко ще е наред Heartpulse Както казаха - малката вече е на достатъчно седмици, важното е че сте под наблюдение и няма да изпуснат правилния момент да сте в безопасност и двете. Не винаги нещата стават както ги искаме и е нормално да ти е криво, а особено като се насъбере, но пък няма по-важно от това да сте добре и двете.
Доколкото помня май сме с един термин и операциите ни бяха за едно и също време - и при нас е динамично - от 6 поредни дни само 1 не сме били по лекари, а утре и вдругиден отново имам часове и всичко е една неизвестна към момента и при нас. Напрежението като се натрупа и избива, та ни остава да си поплачем малко. Heartpulse Не винаги всичко става както го плануваме, но да, важното е че ви следят и правят каквото трябва.

Общи условия

Активация на акаунт