Сладки МАРТЕНСКИ деца ще се борят с пъстри яйчица!

• 8 978
  • 273
  •   1
Отговори
# 60
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДЕНИ И НА ВИКИ Heart Eyes ДА РАСТАТ ЗДРАВИ И МНОГО ДА РАДВАТ МАМА И ТАТИ  bouquet

Аз кисело мляко давам когато Ема не иска да яде друго, а и понякога за вечеря с бисквитка. тя много го харесва, но винаги го предпочита чисто  Wink без излишни неща вътре. Аз й купувам Пършевица от 2%, на мен също ми харесва и също става по-кисело като го държа извън хладилника на пример. Риба давам 1 седмично - няй-често събота или неделя, защото тогава няма кухня, а аз не готвя  Embarassed /дори и да сготвя Ема не ми оценява услията и не иска нищо да опита, такава готвачка съм  chef /

Ако не ни мине котка път ще дойдем на партито Simple Smile Остава ли идеята с подаръците?

# 61
4естит рожден ден на Денис и Вики newsm59  ura newsm38

# 62
Борянка, много се радвам за вас. Дано да е нещо безобидно. Аз като дете (на ок.5-6г) имах някаква алергия от шоколад, ама ела сега да ме видиш дали не ям Wink Дано и при вас да е нещо, което ще се израсте с времето  Praynig

Аз кисело мляко давам на Герма 3,6% - с бисквити и вечер за приспиване - много разредено (горе-долу 1:1) с 1 ч.л. тръстикова захар на 100мл. Ние утре заминаваме за Стара Загора, че на свекър ми ще правят помен (9м). Ох много го обичах този човек Sad

Лек и хубав уикенд на всички!  Heart Eyes

# 63
Остава ли идеята с подаръците?
О, Боже, аз пак май съм пропуснала някой и друг ред, за каква идея става въпрос? Трябва да купим подарък и да теглим листчета ли? 10 лв не са ли за подаръците?  Споделете...
Много ми е неудобно, но се притеснявам да не се изложим, а и досега не сме идвали, надявам се да намерим заведениицето без проблем Blush Blush Blush
За ТОРТАТА стана ли ясно, може ли да я поръчаме от Неделя и да я внесем в Двете фей?
Надявам се утре да доорганизираме работите, за да няма притеснения и притеснени...

# 64
Поразрових се в сайта на феите и ми стана ясно  ooooh!Blush
Боби, много се радвам за кученцето, настискай от мен милия Преско, сладкиш е той  Hug Hug

# 65
Честит рожден ден на Денис и Вики!!!

Здравейте милички!:hug:
нещо не мога да смогна да ви изчета

Моят син преди 4 дена си смени режима на спане, започна да спинка по веднъж на ден, но за съжаление максимум час и половина. По рано спеше два пъти по толкова и ми е малко притеснено, защото е станал и малко по нервен. А за нищо на света не ще да спи повече.

Вие давате ли на бебунчовците зелен фасул? Аз много се чудих, а имам замразен и напоследък започнах да добавям по малко в зеленчуковото му пюре, но все пак гледам да е много добре сварен.
Напоследък дребния започна да суче като новородено на 3 часа, предполагам че всичко е заради осмото зъбче дето го чакаме... оф, тия зъбчета докато изникнат
май с кърменето няма да приключа, не че ми пречи де

Не мога да го науча да ме слуша като му казвам Не, само ми се смее и си мисли че си играем, и пак отива да прави забраненото, за да отида аз при него и така  Crazy, добре че поне като видя че е взел нещо наистина опасно, или се доближава до нещо такова и като извикам ИИИИИИИИИИИИииии и той спира като закован. Това го открих напоследък, но гледам да го използвам много рядко.
Не знам вие как се справяте, но аз съм изпразнила всичките долни шкафове в кухнята специално и само някакви пластмасови кутии съм оставила в тях, просто малкия всичко отваря, вади и си играе, не се и опитвам да го държа в една стая, защото ми се струва че ще го лиша от нещо Thinking, в резултат в къщи все едно бомба е паднала. Аз прибирам а той ходи след мен и изважда Simple Smile
хайде стига съм ви отегчавала
от мене   bouquet и целувчици

# 66
  • София
Съниполи,последно се разбрахме всяка мама да купи някаква играчка за около 10 лв. и там да ги изсипем на купчинка и всяко детенце да си хване по нещо. Hug

# 67
а за тортата? май само с Мики сме за, другите нищо не казвате/
Лека вечер

# 68
  • Варна
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДЕНИС И ВИКИ!
И аз да се разпиша в празничната темичка, прекрасна е, както винаги! tasia,  bouquet!
Ние снощи с мъжо ходихме на светско мероприятие, коктейл на Мото-Пфое, откриваха нова база във Варна. Гала беше водеща, посланици, кметове и т.н. От години не беше ми се случвало. Е, поседяхме прави един час и си тръгнахме, че мен ме заболя кръста, но после продължихме с колеги на мъжо и си изкарахме страхотно.  Crazy Преско е бил много послушен, но отказал да си пие млякото. Thinking Ама изкара до сутринта, нищо друго му няма, та явно е било инцидентно. Praynig
За гърнето-и аз съм купила, но още не съм го слагала. След още някоя и друга седмица ще започна да го слагам по малко.
nyc, зелен фасул Преслав яде от доста време от кухнята. Няма проблеми. Peace
На адашчето много Hug и дано бързо да израсте това чудо.  Heart Eyes

# 69
Честито на рожденниците!  bouquet    За тортата и аз съм за, въпроса е кой ще може да я поръча  newsm78 май не остана време вече! Кате, като гледам понаближава хубавия момент  Grinning колко е хубаво да си гушкаш скоро пак малко бебче!  Hug 

# 70
 nyc, зелен фасул дадох на Али преди месец и половина. Винаги е в някаква комбинация и така като се замисля е ~ 10% от общото количество(да уточня, че го слагам  food002 в гювеч)

За общият рожден ден, и аз съм за торта   party023 , но като сме много няма как да я изберем общо, а времето е малко. Та като гледам ще сме без....

За гърнето преди време бях писала, че я слагам. За мен в момента е най-важно да ака там и го прави. Като правеше тази си дейност в памперса се обриваше и се бях видяла в чудо smile3511

# 71
Честит Рожден Ден на Сара ,да весела здрава и много щастлива    bouquet  bouquet  bouquet

Аз мисля за сега да поисчакам с гърнето да стане малко поне по голям а и да е по топличко ,че сега като засъбличам дрехи и пижами и то става голям ритуал. А иначе за сега сядането ни на гърне е ето така / все си мисля дано да не свърши нещо ,че ще увърти цялата къща/ http://www.snimka.bg/album.php?album_id=106268&photo=3

# 72
Сара, честит рожден ден!
Боряна, супер новина е, че няма да се разделяте с кучето! Стискам палци бързо да откриете от какво са проблемите.
Мами, вчера ми гипсираха крака. Лекаря като разбра, че си ходя и на работа и не се спирам много-много лошичко му стана. Освен това на всички снимки излиза счупване от вътрешната страна на крака, а там не ме боли. Този лекар подозира, че е старо и не лекувано, но аз не мога да си представя как ще си счупа крака и няма да разбера  Shocked. Както и да е - ако е пресно ще се оправи от гипса, но мен там не ме боли  Joy. Сега е доста по-трудно да ходя ама пак не мога да се спра. И не мога да спя от този гаден гипс та съм будна от 5 часа. Направих торта, сега пека козунак и нарязах 2 кила мезета - все ено ще идват 100 гости, а аз чакам само сестра ми и една приятелка с детето. на всичкото отгоре вчера кръщелницата ми прояви желание да ми гостува и аз спокойна - само ще минем да видим как ми е крака и се прибираме та милото дете си изчака чакалото от висене в болницата - снимки, прегледи, гипс. Сега спи оттатък, ама моят синковец май се разсънва и ще стане голямата веселба.
п.п. още не съм се отказала да дойда на общия рожден ден ама да видим кво ще каже мъжо, че много настоява да лежа, макар да му е доста ясно, че луд умора няма

Последна редакция: сб, 31 мар 2007, 08:08 от Ger4o

# 73
Честит Рожден Ден на Сара  bouquet  bouquet  bouquet
щастливо и безгрижно детство  bouquet  bouquet  bouquet

Мики Heart EyesБобката харесва броколи,лук и картофи на готовите пюрета но само тях.а иначе аз не съм се отказала да опитвам да му пробутвам плодове Joy

# 74
Маминки аз пак ще пропусна рожденния ден. Мьжо ще слезе от Банско в понеделик по обяд. Tired

Общи условия

Активация на акаунт