Сладки МАРТЕНСКИ деца ще се борят с пъстри яйчица!

• 8 965
  • 273
  •   1
Отговори
# 45
Мишел, за Родопеята съм чела, че имала желатин и не се препоръчва за децата. Аз давам ВЕрея или Елена, понякога Герма. Елина от 10 мес пие вечер кисело мляко. Иначе не го яде през деня, но вечер не отказва.

Абе, за всяко мляко има написано нещо, което не е за препоръчване. Аз за Вереята четох, че има нишесте.
Аз писах това, че Родопеята се разваля, като нормално кис мляко и явно няма консерванти. Преди взимах Бор Чвор, но нещо не ми харесва. Елена не е лошо на вкус. Но аз от Родопеята съм най-доволна. Просто си има признаци на нормално кис мляко. Освен, че се разваля, и с течението на времето /особено, ако е отворено/ започва да накиселява повече /което е нормално/, а не да се смива и да заприлича на сметана, като консистенция и вкус  Peace

# 46
Честит рожден ден на Вики и Денис  newsm59

И аз не съм слагала Благо на гърне. В това отношение споделям напълно възглезите на Екатерина М. Такива са ми и наблюденията върху децата на близките ми.  Peace

Благо непасирано хапне няколко лъжици от яденето  и неще повече, а иначе солети, бисквити, хляб, краставици и т.н дъвче много добре Wink
отивам да разглеждам снимките

# 47
 Веси, мисля че преди време ти беше писала, че си купувала безсолна извара. Би ли споделила от къде newsm78

# 48
Привет !

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДНЕШНИТЕ РОЖДЕНИЦИ!   bouquet   bouquet   bouquet
ДА ИМАТ ЩАСТЛИВО И БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО!

За гърнето - аз съм на същото мнение като на КАТЕТО М. Не мисля да опитвам още, въпреки че имаме гърне. За киселото мляко - аз още не давам, много рядко по 2-3 лъжички. Иначе от отдавна няма проблеми с дъвченето на по-едра храна и почти не пасирам вече. Всички рано или късно се научават Simple Smile

Ние отпадаме за РДто, утре заминаваме на Лещен с малката и приятели, да празнуваме Цветница там. А така ми се идваше... Нищо ще гледам снимки, пък ще си организираме нещо пак, нали  Wink

Да си изкарате супер !!!

Цунки от нас!  Hug

# 49
питате какво искам да кажа с "много месо"-ами примерно 2/3 месо в пюрето и на обед и на вечеря(това като му сваря пуешко и го пасирам )или 10кубчета 3 на 3 см.по схемата на ДесиМ
иначе основно си ядем купешките месни пюрета
с храненето имаме напредък и вече хапва и на вечеря и пюре освен кърма-сутрин до 11-12 е само на кърма и коричка хляб за гризане,на обяд добре похапва пюре,следобед кърма и вечеря пюре или каша
Бобчо го е гнус от суровите зеленчуци и плодове-дадох му резан краставичка да гризе и целия настръхна от отвращение Joy
плодови пюрета също мрази

# 50
Веси, мисля че преди време ти беше писала, че си купувала безсолна извара. Би ли споделила от къде newsm78

Ами попринцип насипната извара е безсолна. Лошото е, че я има на много малко места. Аз я купувам от Хит. Освен това се продава на голями разфасовки - о/о 500гр и минимума. И, ако я ползвам само за Маги след 3дни /толкова някъде беше годността/ трябва да хвърля остатъка

# 51
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА ДЕНИС И ВИКИ, БЪДЕТЕ МНОГО ЖИЗНЕНИ И СЛЪНЧЕВИ ДЕЦА  newsm67

Аз съм ЗА да имаме торта на общия РД. Но няма да мога да се включа в избора, че утре се прибираме в София  Wink

Аз от киселото мляко купувам БИО МЛЯКО и съм доволна, а и е вкусно  Wink За прясното мляко два пъти взех Млечко на Мегле и ми направи впечатление, че се разваля доста бързо, което е ОК  Peace

# 52
 Честит Рожден ден на Вики и Денис. newsm59  bigdance2 newsm59
За гьрнето и аз да кажа. Ние го ползвам вече доста активно. Вчера сьм го слижла общо 6 пьти и само 1 пьт пропусна да се изпишка. В началото седеше по доста време ,но се вьрши работата бьрзо и става сам и си пляска Laughing

# 53
Сладкарници Неделя имат сайт и може да е се поръчва от днес за утре . На Бобо  втората торта  беше от там за  25 парчета -50 лева съвсем семпличка  жълта с з бебенца  и т.н.
Доставят ги и на адрес но незнам подробности.
Та това е моето предложение.

# 54
Мила аз може би съм писала преди време ,но племенника ми беше едно към едно с Бобчо До 6 месеца само кърма после започнаха със каша и захранването вървеше доста бавно защото той почти нищо не харесваше. В един момент стана ясно ,че предпочита месо /а сестра ми е вегетарянка  Joy/ и общо взето това хапваше но съответно проблема с плодовете и зеленчуците също се появи и с 300 зора му се даваше по малко супа от картоф и морков ,но пасирана защото иначе така се гнусеше ,че въобще не дъфчеше парчета ако има а за сурови неща да не говориме и за съжаление до ден днешен е така  Tired преди 5 дена стана на 16 години и плод или зеленчук неможеш да го накараш да хапне за нищо на света от което съответно имаха доста проблеми предимно кожни /от липса на витамини/ споделям го като пример за да може докато е рано да попиташ дали има някакъв варянт ако от сега му даваш по малко дали пък няма да свикне по някое време или пък няма такъв варянт ох незнам и идея си нямам какво се парви в такива случаи ,но определено мисля ,че плодовете и зеленчуците са важни за организма и не е добре без тях.
А между другото племенника ми беше страшно дебело бебе ама сестра ми го кърми до 2 годинки а сега е почти 2 метра и незнам 60 кг. дали има броят му се ребрата направо.

Ми да поръчваме от Неделя торта ? Съгласни ли сте ?

# 55
Аз за тортата съм съгласна. Мики,ако искаш, ако сме мнозинство, да се заемеш?

# 56
Само незнам в клубчето дали може да си занесеме или трябва от там да е поръчана  newsm78 имате ли представа?

kremena ,ще успеете ли да дойдете в неделя с Марти нали вече си ,,авто-мобилна,,  Hug

# 57
Ох автомобилна сьм аз ,ама ме е страх да карам сама до София Embarassed и завися от мьжо. Все още не е сигурно дали ще може да слезе от Банско. Tired

# 58
Мишел, за Родопеята съм чела, че имала желатин и не се препоръчва за децата. Аз давам ВЕрея или Елена, понякога Герма. Елина от 10 мес пие вечер кисело мляко. Иначе не го яде през деня, но вечер не отказва.
Аз за Вереята четох, че има нишесте.
Това със сигурност важи за Данон. Моята предпочитана марка е Верея, както писа Веси, след изтичане на срока на годност Вереята в хладилник беше развалена. Купувам Герма, а Родопея бе най-вкусното нещо на света за мен в болницата ден след операцията. Една много мила мама се смили над мен и ми предложи своето кисело мляко, много топъл спомен ей... аз и върнах Родопчанка, понеже мъжа ми не беше купил Родопея Mr. Green

# 59
РЕЗУЛТАТИТЕ на Преско са ОТРИЦАТЕЛНИ - не е кучето!!! Направо не знам как да ви опиша облекчението си... Дано да са направили сериозно тестовете (а да не са ги претупали)... И продължаваме да търсим причината - втора стъпка май ще са храни...

Общи условия

Активация на акаунт