За да не ви отегчавам с разкази за това кое ме е дразнело, направо преминавам към това за какво се скарах с него. На няколко пъти ни правеше забележка, че детето плачело и да го гушнем че се захласва. Е Али не е чак толкова лоша, но ако при всеки рев я гушкаме докъде ще стигне. И вчера беше кулминацията. Понеже компютъра ни е н хола, а той там спи, исках да пусна един е-мейл, но не пусках Али вътре, защото пуши цигара от цигара, а и ми писна от забележки. При първият опит да си свърша работата тя се разплака и отидох да я успокоя. По късно опитах пак, но ефекта беше същия-рев. Предпочетох да си свърша нещата набързо и да отида при нея, но не... Тоя тъпанар както си говореше по телефона прекъсна, за да ме пита детето защо плаче. Отговорих, че й няма нищо, но той продължи. Като се ядосах и се развиках, че ми е омръзнало някой да ми дава тон в живота и да ми казва как да си гледам детето, като че ли съм лоша майка. Освен това въпреки, че изрично сме казали мнението си, предлага вафли на Али и наденица
Да сте здрави и щастливи мили деца
Не знам това дали е нормално. Нали вече е голяма и трябва малко по малко да се учим .... 

С него немога да пазарувам спокойно в плод и зеленчука , защото се побърка и иска от всичко.
и тя най спокойно ме попита може ли да му даде едно парче??? Естествено аз отговорих НЕ и следващия момент ми се налага да отида в кухнята за малко и какво виждам навръщане - детето яде луканка
Отговора и`беше-не му я дадох аз , сам си я взе 

и двете ми приятели научиха децата си към 20 месечна възраст и точно за 3 дни махнаха памперсите, без да са ги слагали никога на гърнета перди това. Да не говорим, че доста литература има в областта на детската психология, имаме експерти да се изкажат
Ти пак много си го изтраяла 10дни. Аз, ако бях на втория-третия ден ще кажа на мъжо или да говори той с него, или ще говоря аз. Но след моите разговори половин година родата стои настрана

и то без да е падала. Както си пълзеше си заби муцуната и като почна да пищи и една кръв като започна да се лее... щях и аз да ревна. Днес е по-весела, но си ходи с раничка.