Сладки МАРТЕНСКИ деца ще се борят с пъстри яйчица!

• 8 965
  • 273
  •   1
Отговори
# 15
Тася, много свежичка темата  Hug
Ади, много сладки снимки, особено тези в близък план  Wink

# 16
Днес направихме на Преслав кръвен тест за алергиите... Сега остава да чакаме - веднага щом излезе ще пиша.... Само се притеснявам да не излезе причина кучето, че тогава какво ще правииииим... Sad

# 17
  • София
Боби,стискам палци!Ами ако е от кучето...,май ще трябва да се разделите Sad,няма начин.

Ади,много е сладка Вики!

# 18
Зоуи, Мила, аз разрешавам да се разхожда с предмети, защото Иван е доста внимателен към собствената си кожа. Досега за година и кусур не е падал от легло или нещо такова, нямаме в актива нито една цицина или разбита уста. Той внимателно си кляка и от 2 см пада на дупе  Joy. Като тръгне да залита и пуска всичко само и само да не пострада. За първи път виждам дете, което така да си пази кожицата.
Ази, Мики - полезни уроци!
Мила, много странен линк беше изпратила - не може да е истина просто  newsm78.
Калина, браво на малкия юнак! Моят синковец непрекъснато *подрежда* къщата. Успокоява се чак като е направил пъзела на съставните му частици, разхвърлял си е играчките и тогава доволно сяда и оглежда ситуацията. Иначе странното е, че непрекъснато отваря и затваря вратата на гардеробчето си, но досега не е вадил нито една дрешка оттам. Кога ли ще разбере колко *по-хубава* ще изглежда стаята му като присъедини и дрехите си към разхвърляния пъзел и играчки на пода  Joy.
Борива, стискам палци да не е от кучето. Мъж ми има такава алергия и като се запознах с него гледаше 2 немски овчарки  Mr. Green. Но неговата не е особено сериозна. Покрай детето на сестра ми, което има някаква алергия с неясен произход знам, че тестовете били точни след 6тата годинка, но дано и сега да могат да ти кажат поне със сигурност от къде му е страданието на преско.
Сега най-новият ни хит. Като съм в стаята и той се пробва да барикадира вратата  Joy Joy Joy. Бута дотам стола за хранене, джипа си, един голям камьон, фотьойла си, пианото от активната гимнастика и квото друго голямо и обемно има в стаята. Всичко струпва на една купчина и ме гледа доволен.
Така... и както се изказах *неподготвена* в предишната тема, че детето още не е стабилно и с тея темпове до месец ще проходи добре, така само за един ден вече си прекосява цялата стая самичък. Та в събота май ще спретна прощапулник, че му дойдее времето, а в неделя няма как - детско парти, имен ден .... Аз малко изпитвам ужас от неделната ни среща, че у дома с едно дете и все ми нацелва болния крак, а в неделя с 30 ще е доста забавно, но ще помагате  Joy, ако викна от болка - ще ми запушвате устата, та да не плаша децата  Joy Joy Joy, че луд умора няма и не мога да пропусна и общия рожден ден като пропуснах Коледното парти. А и трябва да ангажирам мъж ми да ме доведе и после да ме вземе, че още ме е страх да шофирам...

# 19
Честит Рожден Ден на Денис и Вики  bouquet  bouquet  bouquet
да са винаги здрави,щастливи и все така сладки  bouquet  bouquet  bouquet
  bouquet  bouquet  bouquet
  bouquet  bouquet
  bouquet
Честита темичка-само хубавини в нея Praynig

Борива  Hugстискам палци да не е от кучето
вие при Мустаков ги правите нали newsm78

Тасинка Hug

Лина Hug,Ади Hug-много са ви хубави децата  bouquet

Герчо Hugами истина е-прочетели по надолу,че се намеси майка със съпруг полицай и потвърди информацията

# 20
Здравейте аз мисля ,че не пишете а то имало нова тема  ooooh! много съм зле.
Честит Рожден Ден на Денис и Вики да са здрави весели и щастливи  Heart Eyes  bouquet  bouquet  bouquet Heart Eyes
Боби и аз стискам палци да не е от кучето въпреки ,че ако е от него ще е най лесния варянт да  опазите детето ,но ще е неприятно да го махнеш от вкъщи Sad
Мила линка с историята е направо потресаващт  #Crazy просто главата ми неможе да проумее подобно нещо/ ужас в каква държава живееме не е истина  просто/
Аз ви питах веднъж и никой не ми отговори затова пак питам ТОРТА ще поръчваме ли или не ако ще поръчваме днес трябва да го напраиме.

# 21
Честит Рожден Ден на Вки и Денис.Нека бъдат здрави и щастливи дечица
newsm18  bigdance2 newsm18

Борива , знам от личен опит колко  е неприятна една алергия и ми е мъчно за Преско.Поне  най после ви поставиха някаква диагноза.  Cry
Герчо честито прохождане на Иван newsm68 , само дето се тревожи толкова , аз докато се похваля с прохождане , сигурно вашите дечица ще са проиграли състезателни танци Mr. Green
Малко ме е срам Blush , но ще ви се оплача , че цяла седмица правя неуспешни опити да взема урина на детето Close. То не бяха колектори , седи по 1час с голо дупе на пусната чешма , давам и да пие вода , викам пиш , пиш smile3511 Е , няма и няма. Проблема е , че Ели пишка обилно през ноща , но не мога да уцеля интервала , онази сутрин я събудих в три часа , сложих колектор , в 6 беше пишнала малко и то - отвън smile3506 , днес пак си играхме с голо дупе от 6-7 , но преди това свалих прелял памперс.Събудих и мъжа ми да помага , е няма.Тя ме гледа умно и се чуди какво искам от нея.Купих и гърне , но там пък изобщо не иска да седи. Голяма излагация. А иначе вечер като я съ блека за баня и ме напишква докато пълним ваната smile3514. Накрая ще я заведа да и вземат само кръв , че ще изтече давноста на талона smile3515

# 22
 Честита нова тема Hug

Аз докато прочета старата, те взели че я заключили и сте започнали нова. Да се похваля, че натрапника (брата на съпруга ми) вчера си замина. Изобщо не издържам някой да ми нарушава ритъма на живот, а в неговият случай това бяха 10 мнооого дълги дни. Можеше да бъдат повече, но аз се скарах с него и то си тръгна, че е безкрайно горд и как жена ще му вика и ще блъска вратите. Гадното е, че Краси му е мъчно защото девер ми е с операция и с гипсово корито на крака. сега не мога да довърша поста, но преди да  ме съдите изчакайте да допиша останалото....

# 23
Boriva, аз направих на Марти този тест, когато беше на 9 м и малко. Това, което лекарят ми каза, че понякога дава кръстосани резултати - т.е. може да даде положителен резултат към нещо, към което всъщност не е алергично детето. В 90 % от положените тестова винаги има положителен резултат към алергените котка, куче и домашен прах. А всъщност това е една от много редките алергии в действителност. Не се шашкай ако се окаже така. И при нас даде алергия към тях, но и ние имаме две овчарки и една котка на вилата, които успешно съжителстват с Марти  Laughing

# 24
милички все се каня да ви питам-може ли да давам на малкия по големи количества месо newsm78
той много обича и се чудя има ли нещо нередно

# 25
Честит Рожден Ден на Денис и Вики! Растете живи, здрави и усмихнати дечица!
Мики, аз питех за тортата още, когато говорихме за подаръците, но и тогава никой не отговори, та реших, че не искате да има торта.
Моля, някой да ми обясни, къде точно е клубчето, че не съм наясно. Благодаря предварително.
И може ли някакъв примерен режим на хранене на децата след годинка. Кога давате кисело мляко и то замества ли хранене? Моята дъщеря отказва да яде непасирани храни, дори дребните макарони и са големи, задавя се и ще повърне. Дайте някакъв съвет, защото така не мога да и давам дори печени картофи на дрени хапки, нито хляб, нито нищо, просто  #Crazy.
Лек ден

# 26
милички все се каня да ви питам-може ли да давам на малкия по големи количества месо newsm78
Аз мисля ,че няма проблем щом му харесва  newsm78

# 27
Силве  нещо съм пропуснала къде си питала за торта иначе щях да ти отговоря  Grinning аз тези дни съм полудяла за сладко и само торти са ми в главата  Joy и затова съм толкова досадна  Mr. Green ама ако неискате /ketito  да му мисли днес  Joy/
Абе нали все отслабвам и ми е кофти на съвестта да ходя и да си купя една торта ама като има повод си е друго нещо  Grinning

# 28
Какво означава повече, защото когато правя месно ястие за Али, месото е ~ 1/3 от общото количество.

# 29
  • София, център
Честит Рожден Ден на Денис и Вики да са здрави, весели и мноооооооооого щастливи !

Силве , защо да не може да и даваш на Алекс нищо! Просто ще си мелиш с чопър-а или там каквото имаш (пасатор…) и ще и даваш…е ще се научи, ще поизчакаш и ще стане! Дай и нещо мекичко, например бананче и бебешки разтворими бисквитки…Мария на тях се отпусна да дъвче и вече сме и на солетки … Мария също не се кефи на хляб,така да си гризка защото я задавя ( лепи и се на гърлото ) – именно поради тази причина не ядем и попара!

Аз давам кисело мляко когато ми падне ( именно за замествоне на ядене )- или на закуска с плод и овесени ядки или за следобедна закуска пак с каквото имаш – бисквитки ,плод…

Boriva, бързо оправяне на Преско  Hug

Целувки от нас

Общи условия

Активация на акаунт