Ади, много сладки снимки, особено тези в близък план
. Като тръгне да залита и пуска всичко само и само да не пострада. За първи път виждам дете, което така да си пази кожицата.
.
.
. Бута дотам стола за хранене, джипа си, един голям камьон, фотьойла си, пианото от активната гимнастика и квото друго голямо и обемно има в стаята. Всичко струпва на една купчина и ме гледа доволен.
, ако викна от болка - ще ми запушвате устата, та да не плаша децата
, че луд умора няма и не мога да пропусна и общия рожден ден като пропуснах Коледното парти. А и трябва да ангажирам мъж ми да ме доведе и после да ме вземе, че още ме е страх да шофирам...

стискам палци да не е от кучето

,Ади
-много са ви хубави децата 
ами истина е-прочетели по надолу,че се намеси майка със съпруг полицай и потвърди информацията
много съм зле.

просто главата ми неможе да проумее подобно нещо/ ужас в каква държава живееме не е истина просто/

, само дето се тревожи толкова , аз докато се похваля с прохождане , сигурно вашите дечица ще са проиграли състезателни танци
, но ще ви се оплача , че цяла седмица правя неуспешни опити да взема урина на детето
. То не бяха колектори , седи по 1час с голо дупе на пусната чешма , давам и да пие вода , викам пиш , пиш
Е , няма и няма. Проблема е , че Ели пишка обилно през ноща , но не мога да уцеля интервала , онази сутрин я събудих в три часа , сложих колектор , в 6 беше пишнала малко и то - отвън
, днес пак си играхме с голо дупе от 6-7 , но преди това свалих прелял памперс.Събудих и мъжа ми да помага , е няма.Тя ме гледа умно и се чуди какво искам от нея.Купих и гърне , но там пък изобщо не иска да седи. Голяма излагация. А иначе вечер като я съ блека за баня и ме напишква докато пълним ваната
. Накрая ще я заведа да и вземат само кръв , че ще изтече давноста на талона

.
аз тези дни съм полудяла за сладко и само торти са ми в главата
и затова съм толкова досадна
/

…