Сладки МАРТЕНСКИ деца ще се борят с пъстри яйчица!

• 8 965
  • 273
  •   1
Отговори
# 270
Честито Възкресение Христово и от нас! Всички да сме благословени  Hug

Изкарахме чудесно Великден, трябва и аз да пусна снимчици. Аз боядисвах яйцата с Бобко в четвъртак, той ми помагаше, успя да счупи две от 13 - те яйчица  Mr. Green

Герчо, много хубаво е че от сега сте планували моренцето... много тъжно ми стана от историята, която си описала, но това е част от живота.

Кате, аз също се впечатлих от аватара, много е хубаво че сте водили малкия в Хисаря.

Цункаме Преско и стискаме палци всичко да е наред, вярвам че е така  Hug Hug Hug

# 271
И ние се завърнахме от Турция живи и здрави, а Преслав е изтощен от неравната борба за оцеляване, която му се наложи да води с 2-та братя, на които бяхме на гости - единия на 2,5 г, а другия на 10 м в проходилка... Тия 5 дни се наслушах на детски писъци и бой за играчки за поне година напред... Определено вече съм твърдо решила да отложа второто, докато Пресито стане по-човек и разбира...

Давам честна пионерска - днес ще се отчета със снимките от всички поводи през последния месец, които не съм показала... А и по темите ще се включа, акто попрочета назад и разбера за какво се говори в момента.

КатеН, дано нищо ми няма на адашчето, но ти си го заведи на ортопед, защото ние като водихме наш Пресо преди около месец, доктора точно за такова замятане обясняваше и май беше свързано с обувките, както е предположила Мики...  Айде да ни зарадваш по-бързо с добри новини... А и скоро не си показвала корем  Wink

# 272
Здравейте, мами, и от нас  Grinning

Ние си изкарахме супер на Велинград  Grinning Особено Маги беше много щастлива. Всички приятели й се радваха и беше център на вниманието. Като седнем на заведение и скитори между масите и всички я закачат. Даже кярихме и един шоколад по този повод /по-точно майка й  Mr. Green/ Всички площадки обърсахме порядъчно и се прибрахме мръсни, като циганета  Crazy  hahaha Но беше много щастлива да щурее на воля. Беше на първия си купон в кума ни. Бяхме се събрали на скара и вино с други приятели за Великден. И мойта щерка, като налетя на кюфтетата и бутилките с вино  hahaha Всичко се спукаха да й се хилят  Laughing
Ще показвам й аз снимки, като ги сваля  Grinning

Нашата ваксина ще я слагат края на месеца, така че още не знам как стоят нещата там  Rolling Eyes

КатеН, дано се оправят нещата с новите обувки. И аз купих нови пантофки на Маги, защото като видях колко са опънати буйките на КиК, лошо ми стана как се е тормозило детето  ooooh! Взех й едни пантофки, които се оказаха от тези с писукащите подметки  ooooh! Ау, няма такава лудника просто  Crazy Добре, че могат да се махат писукащите джаджи  Laughing

Герчо, ти поне като се отърва от гипса, как е сега крака  Grinning А това за морето звучи мнго хубаво. Ние сме ходили няколко пъти на Равда и е много приятно. Пък и има наблизо и други голями курорти за разнообразие  Grinning

# 273

Общи условия

Активация на акаунт