Сладки МАРТЕНСКИ деца ще се борят с пъстри яйчица!

• 8 971
  • 273
  •   1
Отговори
# 225
Веси моля те кажи какви са тези бои и от къде ги купи звучат ми интересно и ми се иска да ги пробвам.

# 226
Веси моля те кажи какви са тези бои и от къде ги купи звучат ми интересно и ми се иска да ги пробвам.

Виждала съм ги във всички голями хипермаркети  Peace Отпред си пише, че са перлени. А и на самата картинка изглеждат така. На някои има и сложени перли на картинката  Peace И се използват много лесно. Само трябва яйцата и самите боички да ги сложиш в топла вода. Вадиш топлото яйце, подсушаваш го, слагаш малко от боите върхо ръкавиците и нанасяш боята с пръсти  Grinning Става много бързо и лесно. После само миеш ръкавиците и ги подсушаваш и минаваш на следващия цвят  Peace

# 227

Виждала съм ги във всички голями хипермаркети  Peace Отпред си пише, че са перлени. А и на самата картинка изглеждат така. На някои има и сложени перли на картинката  Peace И се използват много лесно. Само трябва яйцата и самите боички да ги сложиш в топла вода. Вадиш топлото яйце, подсушаваш го, слагаш малко от боите върхо ръкавиците и нанасяш боята с пръсти  Grinning Става много бързо и лесно. После само миеш ръкавиците и ги подсушаваш и минаваш на следващия цвят  Peace
И аз взех такива и сега ще ги пробвам.Миналата година бях взела немски и станаха супер, обаче тая докато се наканя и те свършили , та взехме български и се притеснявам дали ще станат.
Ще се похваля после bowuu

# 228
Идвам да се похваля Grinning Яйцата станаха супер. Ще снимам и ще ви покажа, но ако някой още се чуди, препоръчвам желатиновите  бои на "РЕТ"-български са , но са много добри  bowuu
А по актуалните теми... аз мечтая да си имаме къщичка на мястото ни с изглед към морето. Е мястото го имаме, но къщата още е само мечта. Пожелавам на всички и на себе си , скоро да се сбъднат и най-смелите ни мечти  bouquet
Весел празник и мноооого червени бузи easter

# 229
Здравейте!

Айде Ели, снимай ги тези яйца, че ми стана много интересно що за чудо е това  Laughing

Аз днес боядисвах яйца - станаха шарени и различни, защото ги боядисвам с памук. Е, направих първото червено и намазах бузките на Криси, после няколко едноцветни, които нещо не ми харесаха (май боите не бяха хубави)  newsm78 Днес следобяд Криси не заспа  Shocked Идея нямам как ще издържи до довечера .... Сутринта спа 2 часа. СЕга й се спи, но ако заспи сега, не знам довечера кога ще заспим НИЕ с баща й  #Crazy И без това по цяла нощ се буди и плаче, заради кътника. Хайде да избива вече, че много се мъчи милата  #Crazy

На вас пожелавам ХУБАВ ПРАЗНИК С МНОГО УСМИВКИ И СЛЪНЧЕВО ВРЕМЕ

# 230
http://snimka.bg/profile.php?view_album&album_id=121733
Ето ги нашите яйца Simple Smile С общи усилия, мама кака и Катя днес сътвориха това Laughing

# 231
elly_G много са ти хубави яйчицата!  Hug На Габи също,а и козунака изглежда супер! Peace Ние за Великден ще сме си тук,мислим утре да отидем в Hilton от 12 ч. има велигденско парти с разни занимания и игри за децата. Нещо обаче Петя и Юджи въобще не ме слушат,днес на вън направо ми вдигнаха кръвното  ooooh! от капризи и глезотия... Ако и утре са в такова настроение  #Crazy може и в къщи да си останем. Naughty Та така от нас...оплаках сe. Confused  Весело изкарване на празниците!  Hug

# 232
Privet! Iskam samo davi pojelaq veselo izkaravane na praznika! Nie sme w Tutcia ot 2-3 dni - zatova i pisha na latinica - izvinete za koeto. Celuvkina vsicki i shte isha pakkato se vyrnem.
I da izteglite vie biqcha,da se znae koj komandva vkyshti.

# 233
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ ! ЗДРАВЕ , ЩАСТИЕ И МНОГО УСМИВКИ ! easter ВЕСЕЛО ИЗКАРВАНЕ НА ПРАЗНИКА !

# 234
# 235
Христос Воскресе! Желая ви да сте много здрави, да сте винаги засмени и да ви се сбъднат всички чудновати мечти, като чудото Възкресение Христово! Весел празник

# 236
Честито Възкресение Христово!
Да сет живи и здрави  вие и семействата ви easter

# 237
  • Варна
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ! easter
Да сте живи, здрави и много щастливи, вие и семействата ви!
Ели, Габи, страхотни са ви яйцата!  bouquet
Нашият "вирус" се оказа зъб. Вчера забелязах, че горния венец на Преслав от едната страна е станал на огромен син кръвоизлив. Shocked Направо ми призля в първия момент, чак не можах да разбера веднага какво е. Такова нещо не съм виждала в устата му. Т от вчера няма, изака се веднъж по-рядко и повърна на закуска, но днес вече нищо му няма. Обаче хематома си стои. Кой знае кога ще избие и дали няма пак да се повтори всичко. Важното е, че не е болен. Но просто с болен дядо в къщи и много болни според лекарката, друго не ни дойде на ум. А и тя като го преглежда това чудо го нямаше. Досега вадеше зъбите без никакъв проблем. Този обаче е кътник и явно няма да се размине така леко. Thinking
Хайде, весел празник на всички!  bouquet

# 238
  • София
Христос Воскресе!!!Бъдете живи и здрави!!!

Кате, newsm78 и Дани имаше хематом на венеца (кътника) преди няколко дена,но вече мина,а зъба още не е избил.Явно като си пробива път надолу стават тея кръвоизливи,направо му беше черен венеца.Добре,че не е болничък Преско!Нали и аз така се заблудих,като ми вдигна температура,ама си беше от зъба...Докато избият всичките ще се побъркаме Crazy

# 239
Честито Възкресение Христово и от нас  easter
Яйчицата са ви страхотни ,аз също взех от перлената боя ,но нещо не се спаравих или пък си ги представях много по перлени  newsm78 но пак са хубави де.
Ние снощи голямао празнуване му одарихме и сме се прибрали в 4 часа от Бояна ,беше многовесело ,но днес съм като парцал защото свеки искаше да вземеме по рано децата за да готви някъкво  смръдливо агне  Sick та не стига ,че не се наспах ами тази вечер ще трябва да  издържа миризмата на зготвеното животно  ooooh! ама няма начин.
Хубав ден на всички  Hug

Последна редакция: нд, 08 апр 2007, 14:47 от miki3

Общи условия

Активация на акаунт