Отпред си пише, че са перлени. А и на самата картинка изглеждат така. На някои има и сложени перли на картинката
И се използват много лесно. Само трябва яйцата и самите боички да ги сложиш в топла вода. Вадиш топлото яйце, подсушаваш го, слагаш малко от боите върхо ръкавиците и нанасяш боята с пръсти
Става много бързо и лесно. После само миеш ръкавиците и ги подсушаваш и минаваш на следващия цвят
Отпред си пише, че са перлени. А и на самата картинка изглеждат така. На някои има и сложени перли на картинката
И се използват много лесно. Само трябва яйцата и самите боички да ги сложиш в топла вода. Вадиш топлото яйце, подсушаваш го, слагаш малко от боите върхо ръкавиците и нанасяш боята с пръсти
Става много бързо и лесно. После само миеш ръкавиците и ги подсушаваш и минаваш на следващия цвят 
Яйцата станаха супер. Ще снимам и ще ви покажа, но ако някой още се чуди, препоръчвам желатиновите бои на "РЕТ"-български са , но са много добри 

Днес следобяд Криси не заспа
И без това по цяла нощ се буди и плаче, заради кътника. Хайде да избива вече, че много се мъчи милата 
С общи усилия, мама кака и Катя днес сътвориха това
На Габи също,а и козунака изглежда супер!
Ние за Великден ще сме си тук,мислим утре да отидем в Hilton от 12 ч. има велигденско парти с разни занимания и игри за децата. Нещо обаче Петя и Юджи въобще не ме слушат,днес на вън направо ми вдигнаха кръвното
от капризи и глезотия... Ако и утре са в такова настроение
може и в къщи да си останем.
Та така от нас...оплаках сe.

и Дани имаше хематом на венеца (кътника) преди няколко дена,но вече мина,а зъба още не е избил.Явно като си пробива път надолу стават тея кръвоизливи,направо му беше черен венеца.Добре,че не е болничък Преско!Нали и аз така се заблудих,като ми вдигна температура,ама си беше от зъба...Докато избият всичките ще се побъркаме

но пак са хубави де.
та не стига ,че не се наспах ами тази вечер ще трябва да издържа миризмата на зготвеното животно
ама няма начин.
Препоръчани теми