Сладки МАРТЕНСКИ деца ще се борят с пъстри яйчица!

• 8 971
  • 273
  •   1
Отговори
# 240
Христос Воскресе!

Да кажа че днес направихме прощъпулника на Али. Бяк наредила 10-тина предмета. Тя първо взе глобуса (пътешественик), и после се насочи към речника(преводач).

# 241
4естито възкресение христово много здраве и щастие на вас и вашите семейства

Последна редакция: пн, 09 апр 2007, 16:27 от zoui

# 242
Христос воскресе!

Момичета желая ви много здраве, щастие и всичко най-хубаво!

В това хубаво време няма никои във форума  Grinning

# 243
Христос Воскресе!

Ние пак сме сополиви, днес викнах педито да дойде да го види че започна и да понакашля, та предписа един куп лекарства, сред които обаче няма антибиотик, слава богу. Забрани ни да излизаме навън (тука е около 2-3 гр.), та сме под домашен арест докато мине пак в сряда да види какво е положението!

Какви са ви хубави яйцата!!! Аз тази година се изложих, яйцата ги боядисах за 15 мин, и са едни обикновенни, козунака ми не се получи, въобще...
хайде чао и лек ден!!!
  bouquet

# 244
Христос Възкресе
Честит празник милички Heart Eyes

ние днес се върнахме от вилата
там посрещнахме и Великден и рожденния ден на мъжа ми
освен това на 7ми роди една от най обичаните ми приятелки-мъжа и е италианец затова малката госпожица се казва Беатриче,на галено Беа-толкова се вълнувам
родила е естествено с епидурална
след мен почти всичките ми приятелки почнаха да бременеят и раждат Joy

Габи,Ели страхотни са ви яйчицата  bouquet

# 245
Христос Возкресе! Да сте здрави, благодатна и благословенна година!

Ние тия дни сме от маса на маса, все ядем Crazyкозунаците ми станаха много хубави, но яйцата ги изпопукахме още на варенето, но пак си ги боядисахме...много го обичам този празник, изкарахме си много хубаво, жалко че свърши.

# 246
Христос Возкресе! Бъдете живи и здрави и много засмяни!

Ние също вчера ходихме на вилата (на южния склон на Витоша), много беше хубаво, Пресияна се въргаля в тревата и опозна природата от близо Grinning

Колко беше хубаво пустичко из София днес, спомних си как като бях малка, всяка събота и неделя улиците изглеждаха така.....

аз между впрочем добавих няколко снимки от общото парти от тази снимка на стр.8 нататък, ако ви се гледа
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=119856&photo=58

хубава вечер!

# 247
  • Варна
Ох, мами, пак проблем. Преско започна да куца с едното краче. Не постоянно, но като е седял седнал известно време и после като тръгне, първите крачки куца. И сега съм в шах пак. Какво му стана? Явно не го боли, защото ходи, не плаче, но стъпва на пръсти в началото като тръгне. Cry Утре ще се обаждам на педито и да го водя на ортопед. Оф, край няма. Confused

# 248
Здравейте, момичета!
Христос Возкресе!  easter Желая здраве и благодат на вас и семействата ви!
Ние преди малко се завърнахме от пътуване до селото на съпруга ми в Гоцеделчевско. Изкарахме добре. Детето ни беше абсолютно селянче, въргалящо се в пясъка и щастливо до ушите. Снимки Wink)Там усъвършенства още повече ходенето си. Голямо ядене падна, другата седмица ще трябва да се разтоварваме  Laughing
Чудесни яйца Ели, и ние правихме с такава боя, но станаха тъмни, т.като ги смесвахме боите много Blush
КАте, да не е наистина някой вирус? Чувала съм за вирусен артрит при малки деца. ИЗразява се точно в болки в крачетата, отказват да ходят. Задължително посетете лекар утре. ДАно не е нещо сериозно  Praynig
Хубава вечер! Hug

Последна редакция: пн, 09 апр 2007, 22:09 от lily_b

# 249
Кате сигурно вече си го направила ,но аз все пак да кажа смени обувките да не го убиват нещо  newsm78 на моя приятелка детето така прави и по това тя разбира като му омалеят обувките .Стискам палци да е от това и бързо да минава.

# 250
Здравейте милички! Hug Аз днес както се казва бях почивка!  Wink С една приятелка цял ден обикаляхме по моловете.. Laughing Да ви кажа  ooooh! Юджи вчера ми изкара ъкъла...бях го оставила в столчето за хранене вързан само с коланите през кръста,излязох от стаята и след малко чувам страшен рев...Влизам и го виждам да виси с главата на долу,едното му краче се оплело за колана и само то го държи.Как се е преметнал незнам...но вече си имам "обица на ухото" и слагаме и др. колани през раменцата! След няма пет мин. беше забравил случая и се хилеше,а аз още треперих от уплаха. Rolling Eyes Много палав е станал.Иначе вече пропълзя и започна да пристъпва по уверено,но с придържане за ръчички! Laughing Кате, дано да не е нищо сериозно  Praynig може Преско да го е навехнал крачето. Mila,да и е живо и здраво детенцето на твоята приятелка! Hug    

# 251
Кате, това което казва Мики ми звучи най-добре като обяснение, дано да е така и да няма нищо сериозно! На мен ми идва на ум, че може да му изтръпва крачето и затова така да пристъпва, но от друга страна, ако го прави всеки път щом стане може и друго да е.  newsm78 Стискаме палци Преско да е добре!

Jessy, браво на Юджи за пълзенето и първите крачици! Наистина трябва винаги да ги закопчаваме на столчетата, защото вече са много хитри и за секунди се изплъзват. И аз така скоро оставих Писи без колани, но пък отпред си има масичка и мислех, че няма начин да се измъкне, хванах я когато вече беше готова за полет...

# 252
Христос Воскресе!

Кате, Иван пък преди 2 седмици замяташе крачето докато пълзеше, ама го влачеше доста зле. Май на финала се оказа, че си го беше ударил някъде, макар да нямаше синина - вече не го прави - явно му е минало. И на мен номера с обувките ми звуучи правдоподобно. И на моят синковец обувките вече му омаляват, но аз не знам кво да правя, защото ми се искаше вече да вземам някакви по-изрязани, ама незнам дали времето ще се задържи такова хубаво.
Вчера изпаднах направо в истерия от гадния гипс и мъж ми ми го свали и сега съм на 7-мото небе. На всичкото отгоре вчера си уредих почивка на морето. Резервирахме един страхотен апартамент в Равда - три спални, 2 бани, хол и кухня и е на 50 метра от плажа на Олимпийски надежди. Миналата година сестра ми почива в него и минах да ги видя като бях на Свети Влас и е страхотен. Кооперацията е заградена с огрда и има детска площадка. Лошото е, че трябва да се храним по ресторанти, но се надявам, че иван все още ще яде пюретата и няма да го мисля него, че много се притеснявам от храната в случайни заведения. Сега остава да си поканя и компания, че има достатъчно място. Много ми се почиваше на албена, но с тези цени да си държат стаите празни. Не съм скръндза и не пестя от почивка, ама със цени от 260 лева на нощ за стая малко ми се струва преиграване... С тези пари ще почивам като цар в турция или гърция, но пък с малко дете не ми се излиза извън българия. Просто доста са се уляли, но положението е същото за повечето добри курорти.  Да не говорим, че и на карибите е по-евтино като хотелско настаняване - нямам думи просто!
По повод измъкването от коланите. Иван е от 2 дни при майка ми и там следобедния си сън го изкарва в количката, че пищи от тамошното легло. Та сложила го майка ми, вързала го с коланите и той заспал. След 2-3 часа открехнала вратата да види кво му става на това дете, че спи толкова и кво да види. Детето се измъкнало от коланите, слязло от количката и и подрежда гардероба  Joy Joy Joy. Ама понеже си харесало интересно, забранено занимание и си трае. Коланите си стоят върнази и това е... Вече се учат на номерца и са доста щастливи от този факт. Иначе 86 годишната ми баба е доста зле и затова и иван ще погостува на майка ми, че а може тя да се грижи за двамата. Вече я наляга склерозата и незнам... доста ми е свито сърчицето. Вчера разправяла на майка ми, че това детенце Иван е много добричко, ама знаела, че не е на майка ми и  я питала защо не отидат с мъжа дето живеят заедно и да се подпишат да си озаконят връзката и да си родят свое дете  Cry. Майка ми и баща ми са женени от 30 години и си имат 2 деца ама тя не помни, но пък помни как се казва моето дете... Много тъжно...

# 253
  • София, център
Христос Воскресе и Наистина Воскресе!!!
Мили майчета пожелавам Ви много здраве на вас и вашите семейства, да сте щастливи заедно и да се обичате много!

# 254
Честито Възкресение Христово!!!
Много здраве и щастие на вас и вашите семейства  Hug

Общи условия

Активация на акаунт