Да кажа че днес направихме прощъпулника на Али. Бяк наредила 10-тина предмета. Тя първо взе глобуса (пътешественик), и после се насочи към речника(преводач).

козунаците ми станаха много хубави, но яйцата ги изпопукахме още на варенето, но пак си ги боядисахме...много го обичам този празник, изкарахме си много хубаво, жалко че свърши.
Утре ще се обаждам на педито и да го водя на ортопед. Оф, край няма.
Желая здраве и благодат на вас и семействата ви!
)Там усъвършенства още повече ходенето си. Голямо ядене падна, другата седмица ще трябва да се разтоварваме 

Аз днес както се казва бях почивка!
С една приятелка цял ден обикаляхме по моловете..
Юджи вчера ми изкара ъкъла...бях го оставила в столчето за хранене вързан само с коланите през кръста,излязох от стаята и след малко чувам страшен рев...Влизам и го виждам да виси с главата на долу,едното му краче се оплело за колана и само то го държи.Как се е преметнал незнам...но вече си имам "обица на ухото" и слагаме и др. колани през раменцата! След няма пет мин. беше забравил случая и се хилеше,а аз още треперих от уплаха.
може Преско да го е навехнал крачето. Mila,да и е живо и здраво детенцето на твоята приятелка!
Стискаме палци Преско да е добре!
. Ама понеже си харесало интересно, забранено занимание и си трае. Коланите си стоят върнази и това е... Вече се учат на номерца и са доста щастливи от този факт. Иначе 86 годишната ми баба е доста зле и затова и иван ще погостува на майка ми, че а може тя да се грижи за двамата. Вече я наляга склерозата и незнам... доста ми е свито сърчицето. Вчера разправяла на майка ми, че това детенце Иван е много добричко, ама знаела, че не е на майка ми и я питала защо не отидат с мъжа дето живеят заедно и да се подпишат да си озаконят връзката и да си родят свое дете
. Майка ми и баща ми са женени от 30 години и си имат 2 деца ама тя не помни, но пък помни как се казва моето дете... Много тъжно... Препоръчани теми