Сладки МАРТЕНСКИ деца ще се борят с пъстри яйчица!

• 8 971
  • 273
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Христос Воскресе!
Милички, пожелавам ви много щастие и благоденствие за вас и семействата ви!
  bouquet

# 256
Христос Воскресе!
Желая ви здраве и много пролетно настроение през цялата година!

Ние бяхме в София през почивните дни. В неделя бяхме на гости - на агънце и на градина  Laughing Децата станаха на прасета, но бяха много щастливи. Това е важното  Peace Надявам се всички да сте изкарали хубаво!

Кате, дано Преско да се оправи и да е наистина от обувките. Или поне да не е сериозно  Praynig

# 257
  • София
Честито Възкресение Христово!

Ние по празниците бяхме в Плевен - поглезиха ни бабите и сме доволни Simple Smile Сега сме пак всеки със задачите си Wink

Кате, стискам палци на Преско да му няма нищо сериозно  Praynig

Хубав ден ви пожелавам днес и приятни разходки  Hug

# 258
честито възкресение христово!
Момичета пожелавам много здраве , късмет и успех в живота на всички!

Време беше и аз да се похваля ,Венета направи първите си стъпки Crazy мислех си ,че няма да тръгне скоро ,но..и това стана. Чудесен подарък за Великден!
 Hugлек ден

# 259
Здравейте и от нас   Hug
Днес ходихме на консултация и за един месец не е мръднал нито на килограми,нито на висо4ина,ама да ви разправям какво ми се слу4и,4е бая се 4удих как да реагирам в тази ситуация newsm78.Първо да отбележа,4е Дани като види други де4ица и много им се радва,много е общителен.Имаше едно друго мом4енце на консултацията наоколо 2,5/3г и моя син като го видя и тръгна да го прегръща и онова като ревна,15 мин рева,майката и тя ме гледа накриво ,а аз се 4удех как да реагирам newsm78.Дали да му се скарам  ,ама той не го е наранил,според мен нищо лошо не е направил.Да се извиня на майката,ама защо   newsm78В крайна сметка обърнах нещата на майтап,скарах се на Дани,но с усмивка.Вие как бихте реагирали в подобна ситуация  newsm78 После излизаме от консултацията и моя син се засили да прегръща друго детенце,което се скри зад майка си и направи физиономия тип ще ревна.Веднага вдигнах Дани,за да не прегръща никой и се изнесохме.Вашите деца как реагират на други де4ица  newsm78

# 260
От скоро кайо като види други деца проявява огромен интерес и пищи от кеф. На рождения ден на Сара уквално я нападна да я прегръща, гали и целува, а после нападна и Преско. Тоест, той само ги прегърна, а те си паднаха сами Simple Smile Simple Smile Simple Smile аз го дръпнах веднага, след като ги снимах Simple Smile Simple Smile
И мислех да ви питам същото. За сега не виждам друго разрешение, освен "прегръщащите" да ги събираме да си се прегръщат Simple Smile

Мъжо се притесни от този факт и каза, че е време да си купим още една стая, за да преместим Кало извън нашта спалня.

Ама Кайо и мен ме гали от няколко дни, и баба си... танцува с бавачката, гушка си една нова любима играчка , все нови неща. много бързо се промени напоследък.

# 261
Честито Възкресение Христово!

Ние изкарахме празниците на вилата на приятлеи  с малката. Беше супер по цял ден навън, луда игра с едно куче. Много хубаво си изкарахме и починахме. Толкова обичам Великден, това ми е най-любимия празник! Simple Smile

Гер4о, супер че от сега си се организирала за морето. Сега май цените са по-нормални, отколкото като съвсем наближи сезона.

Зоуи, и моята девойка като види дете и веднга се метя да го прегръща и целува, случвало се е по-големите да се дърпат. Децата са много различни и някои са по-плашливи и притеснителни. По-добре, че Дани се радва на децата отколкото да се плаши от тях. Simple Smile  

Цунки

# 262
Кате Н  Hugдай Боже Praynigда не е нещо притеснително,пиши как е Преско днес

а милички тая ваксина за шарките къде се слага,че тая от поликлиниката нали предния път обърка мястото ooooh!-аз съм доста притеснена,че на 12 ще му я бият на Боби newsm78
 а не съм убедена,че е съвсем здрав,защото 2 дена по празниците нищо не яде а само сука
може и кътниците да са пак-сега избиха и двата долни,тоест единия излезе ,другия е на път-много тежко спим,малкия плаче по цяла нощ Sadабе ужас
утре ще викна педито да го прегледа

Лили Hug много хубави снимки,особено тия с Катеринка и кошницата с яйца

# 263
  • София
ние нашата ваксина за сега я отложихме, че Емка беше болничка преди 2 седмици, като гледам обаче пак ще я отложим, защото сега гледачката се обади че има 37,3 температура  Tired Писна ми с тази температура вече  ooooh! Може и от зъб да е, че един долу се опитва от 2 седмици да пробие и още не може  Sad ама аз пак си се притеснявам

# 264
Mila, тъкмо преди малко се върнахме от педито. Сложиха ваксина на Кати в ръчичката, каза че може да се изрине до 20 дни.
Гер4о, колко готино, че вече се организираш за морето. Аз пък сега се опитвам да организирам подарък почивка с рафтинг по празниците около 1 май. Тогава мъжът ми има рожден ден. За жалост вече не е изненада, че той ме разкри Laughing

# 265
Миличка, колко кътника му избиват на Боби, при Михаил драмата продължи около 1 месец ама избиха 3 кътника наведнъж и 1 седмица по-късно избиха и горните кучешки  Rolling Eyes та понеже бяха 5 зъба накуп си мисля, че беше толкова зле  newsm78, да не говорим че няколко пъти му тече кръв от венците  Sad сега има някакво затишие ама той е с 13 зъба, не е лошо да поспрат няколко месеца, че както е тръгнал до края на 2-рата година ще има и мъдерци  Wink

# 266
  • Варна
Така, да се отчета. След като прочетох какво е написала Мики, веднага отидох и купих по-големи обувки. Аз вчера уж ги проверявах и не ми се сториха да са му умалели, но днес пак ги опипах хубаво и май наистина са му малки. А и той от доста време ги носи. Та сега като стане от сън ще му обуя новите и ще видим как е. Но то ако го е боляло, ще трябва време да мине все пак, така че ще го наблюдавам един-два дни и ще видим.
От тази сутрин ново двайсет-кашлица и наченки на хрема. Та май ще се окаже, че не е само зъби работата.  Сега пие сироп Хустагил и капем капки Виброцил. Вече освен дядо му и баба му е болна, та не успях да го опазя. Tired Иначе сега започна да му посинява и от другата страна венеца. Явно двата зъба наведнъж ще излизат, но кой знае кога ще стане. Tired
За реакцията към другите деца-Преслав въобще не им обръща внимание. Crossing Arms
Ваксината против морбили я слагат в ръчичката. Но на нас ни казаха, реакция между 7-мия и 9-тия ден да очакваме. newsm78
Сега отивам при него, че спи малко неспокойно от кашлицата. Благодаря на всички за загрижеността. Дано бързо да се оправим. Hug

# 267
 Да се отчетем Laughing Днес бяхме на консултация. Али е вече 11,390 , но на ръст не я мериха защото тази процедура през втората годинка се правела през три месеца. Ваксината за шарките ни я отложиха, защото имахме хрема миналата седмица. На 17 сме пак и ще реши педиатърката дали да я сложи или ще изчака.

# 268
мерси милички Hugзначи в ръчичката

Катенце Hug ,Бобката има 11 избили зъба(от  които 3 кътника),12тия е на път и е страшна драма-суче по цяла нощ
а вие къде сте го натопили Мишето на аватара ти-много е щастлив във водичката

времето е страхотно-по цял ден сме в парка само за сън се прибираме
и като е така лятно и на мен ми се иска вече на моренце ама съм в страшна чуденка къде ,кога и как newsm78

# 269
При нас 4-тия кътник (долен десен) аха да избие и много му беше надут венеца и изведнъж спадна и на другия ден видях кучешките  Rolling Eyes
Мишели го водихме на Хисаря през почивните дни и го плацикахме в минералния басейн, първите няколко минути малко се страхуваше, но после голям купон  Joy . Скоро мислим пак да повторим няколко дни около 1-ви май, та в тази връзка някой да препоръча хотел с детски минерален басейн   Wink 

Общи условия

Активация на акаунт