Милички, пожелавам ви много щастие и благоденствие за вас и семействата ви!
Надявам се всички да сте изкарали хубаво!

.Първо да отбележа,4е Дани като види други де4ица и много им се радва,много е общителен.Имаше едно друго мом4енце на консултацията наоколо 2,5/3г и моя син като го видя и тръгна да го прегръща и онова като ревна,15 мин рева,майката и тя ме гледа накриво ,а аз се 4удех как да реагирам
.Дали да му се скарам ,ама той не го е наранил,според мен нищо лошо не е направил.Да се извиня на майката,ама защо
В крайна сметка обърнах нещата на майтап,скарах се на Дани,но с усмивка.Вие как бихте реагирали в подобна ситуация
После излизаме от консултацията и моя син се засили да прегръща друго детенце,което се скри зад майка си и направи физиономия тип ще ревна.Веднага вдигнах Дани,за да не прегръща никой и се изнесохме.Вашите деца как реагират на други де4ица
аз го дръпнах веднага, след като ги снимах

дай Боже
да не е нещо притеснително,пиши как е Преско днес
-аз съм доста притеснена,че на 12 ще му я бият на Боби 
абе ужас
много хубави снимки,особено тия с Катеринка и кошницата с яйца
Писна ми с тази температура вече
Може и от зъб да е, че един долу се опитва от 2 седмици да пробие и още не може
ама аз пак си се притеснявам
, да не говорим че няколко пъти му тече кръв от венците
сега има някакво затишие ама той е с 13 зъба, не е лошо да поспрат няколко месеца, че както е тръгнал до края на 2-рата година ще има и мъдерци
Иначе сега започна да му посинява и от другата страна венеца. Явно двата зъба наведнъж ще излизат, но кой знае кога ще стане. 

значи в ръчичката
,Бобката има 11 избили зъба(от които 3 кътника),12тия е на път и е страшна драма-суче по цяла нощ
. Скоро мислим пак да повторим няколко дни около 1-ви май, та в тази връзка някой да препоръча хотел с детски минерален басейн
Препоръчани теми