Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 47

• 40 316
  • 748
  •   1
Отговори
# 585
  • Галифрей
Някой може ли да ми каже, защо в една сборна реклама на Епик драма виждам Дейвид Суше/Еркюл Поаро, а този сериал никога не се е давал по тази телевизия??
Не можах да го намеря и в програмата?

Преди 2-3 години, когато започнаха да излъчват мис Марпъл им писах, че трябва да пуснат и класическия Поаро, но до сега не съм го засичала...

Обаче в рекламата е възрастният Поаро, ако ще го излъчват, искам да е от първи сезон - от преди да стане известен и Хейстингс и мис Лемън да са във всички епизоди.

Може би защото маратонът на повторенията  е минал. Първият сезон си спомням ,че бяха малко епизоди. Има ги всичките сезони  с бг аудио по платформите.

# 586
  • Варна
Аз, само да питам...Защо не слагате линк към това, което сте харесали?
drakon4e

# 587
# 588
  • Вестерос
НОВИ
Dexter: Resurrection
The Institute
Concordia
Smoke
Too Much

ПОДНОВЕНИ
Murderbot
Virgin River за 8ми
Slow Horses
Grantchester
The Bear
 Outlander: Blood of My Blood за втори
 MobLand
Star Trek: Strange New Worlds за пети последен сезон
SkyMed
Harry Wild
 All American за последен осми
Couples Therapy

СПРЕНИ
Duster
The Residence
Doctor Odyssey
Alert: Missing Persons Unit
 The Cleaning Lady

# 589
Concordia не е нов даже го извъртяха по някой от Стар каналите.

# 590
Много се зарибих по испанския Каса де Папел. Има недостатъци, като например, че избиват част от героите, а плановете на уж гениалния Професор, са много тъпи, но е много увлекателен сериал.

Пробвах се да гледам Дарк, но ме заболя главата, някакви много сложни взаимоотношения между героите в стил баща на чичото на леля си. Трябва да го гледам, когато имам настрой за по-сложен сериал.

# 591
  • Варна
  Много ми допадна ,,Murderbot"!! На фона на повечето нови сериали е свежа глътка. Ама аз съм фен на Азимов, та май съм предубедена. Ще видим как ще се развие по-нататък, щом е подновен.
  Бях одобрила ,,Fubar"С1, изгледах и С2, но малко в повече ми бе щерката - такова неуважение и неподчинение  на старши по чин не е ОК. Обаче моментът, когато Арни със сетни сили въртеше ръчката, както преди много години Конан правеше това ме накефи!

# 592
Новият Декстър започна добре, очертава се интересен сезон. Ако го нямаше Харсън щеше да е още по-добре.
В списъка с нови сериали е пропуснат Ballard от вселената на Хари Бош, изгледах го вече и е изпипан както беше Бош, в сезона са засегнати разследвания на няколко случая от cold cases.
Да се надяваме че ще има нов сезон.

# 593
Много ми хареса новия Декстър и на мен,дано не го развалят.
Изгледах и Института по Кинг,малко мудно почват,но тепърва ще се разгръща и ще става интересно 😊.

# 594
  • Галифрей
Гледах сега нов трейлър на  Outlander: Blood of My Blood определено ще го гледам изглежда доста обещаващо с родителите на Клеър и Джейми.
Майката на Клеър също пътува във времето може би е наследство. Дано да не е бозово.

# 595
Много интересна английска кримка  Bookish

# 596
  • София
The Agency (2024)
https://www.imdb.com/title/tt26656917/

САЩ ; трилър/драма ; 10 епизода ; подновен за сезон 2 ; продукция: Smokehouse Pictures / Showtime Studios ; мрежа на излъчване: Paramount+ & Showtime

Доволен от сериала. И препоръчвам.
Не очаквах толкова добре изпипан сериал на тема международен шпионаж, който да стои толкова реалистично и убедително.
Много добър каст в който блестят топ актьорите като Майкъл Фасбендър, Джефри Райт, Ричард Гиър и още куп други отлични актьори + приятната изненада - Джоди Търнър-Смит (не съм я гледал като Ан Болейн, нямам и намерение ; бившата на Джошуа Джаксън а.к.а. Питър Бишъп).
Сценарият е на много добро ниво почти през цялото време. По едно време си мислех, че гледам документален филм. Толкова детайлно беше изпипано всичко.

--> Следват малко спойлери <--
Хареса ми как през огромна част от сезона ''нашите'' се дънеха и нищо не се развиваше така както искаха.
И щях да му дам още по-висока оценка, но на финала не можаха да избягат от комерса и клишето:
1) нашите печелят - мисията изпълнена (така лесно ако се убиваха елитни руски наемници).
2) как се предава родината заради любов (добре, че поне не предаде имената на вербуваните от него хора в Етиопия и тези, които са му помагали, защото това щеше да срине буквално главния герой в моите очи без шанс за изкупление).
Заради тези две неща му намалих крайната оценка с 1.0 / 1.5 пункта.

Да видим какво са измислили за сезон 2.
-
7.5

# 597
  • Русе
И на мен ми допадна The Agency

В момента гледам UNTAMED https://www.netflix.com/bg/title/81575641. Предполагам тази вечер няма да се откъсна докато не изгледам шесте епизода. Прекрасен  Йосемити парк. Магнетичен Ерик Бана . И една мистерия , трагедия, която свързва много хора през годините. До трети епизод съм.

Последна редакция: пт, 18 юли 2025, 13:19 от A m b e r

# 598
Догледах първи сезон на Убийство в малък град - ок е, но не е нищо особено.
Когато в предпоследния епизод представиха трима заподозрени за серийния убиец (учител, ученик и приятел на Касандра), веднага си помислих,
Скрит текст:
че е учителят, защото го представяха като много способен и харесван от всички - освен това се държеше прекалено интимно с учениците, което е отвратително.
Не ми хареса, че толкова пъти повториха през сезона - както Касандра, така и Холи, че не било ок да ги виждат с шефа на полицията??! Това е нормална работа, като всяка друга. В Америка може да не е ок да си полицай, но що за град е това, щом хората се страхуват/стресират, само като видят полицай?
И отношението на Касандра към тази връзка като цяло беше някак неадекватно - обича го, не го обича...

Диалозите им бяха като писани от ИИ на места - още в началото, при първата среща с Касандра, Карл се шокира, че хората все още четат книги и съществуват библиотеки - WTF?!

# 599
  • Out of the Mix
Не знам какво предстои и кои са очакваните заглавия тази година, че не следя особено IMDB последно време, но след месец чакам Alien: Earth.

Втори сезон на Presumed Innocent дали ще има?

Последна редакция: чт, 17 юли 2025, 21:37 от Revoker

Общи условия

Активация на акаунт