Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 47

• 40 316
  • 748
  •   1
Отговори
# 570
Не помня дали беше писано в темата - Slow horses е подновен за 7-ми сезон.
7-ми? Че то до момента има излезли 4 сезона. 5-ти ще започне на 24-ти Септември.
Дано тогава 6-ти да го пуснат следващата пролет.
Обикновено снимаха и обявяваха по два сезона, затова сега излизат новини за седми.

# 571
За Slow horses - мисля, че 6-ти се снима в момента. Видях наскоро снимка на Джак Лоудън, как заснема сцена на лондонска улица - мисля, че е точно за шести сезон.

# 572
  • София
Duster на Джош Холоуей не е с една серия, излъчиха си ги всичките 8, даже е качен в СкайШоутайм,
грешка, в НБО.
Не ми допадна, издържах само серия и половина и го зарязах.
Мърдърбот го гледам, забавни са ми саркастичните коментари на робота.

Между другото в Ская са качили един нов Matices - испански, изглежда ми интересен.
Участва Елса Патаки, другите не са ми известни.

Последна редакция: пт, 11 юли 2025, 11:40 от Amidala

# 573
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Някой гледал ли е немското Дарк по нетфликс -- пише, че е уау? мисля да го гледам.

Дарк е един от най-добрите сериали създавани някога. Ако не и най-добрият. Гледай смело!

И това спрямо какви критерии?
За мен един глуповат и объркан сериал, с изключително силен сезон 1 и пълна тъпотия сезон 3.Измислиха 10 паралелности, че да "обясняват" разни ситуации,които пък съвсем ни объркаха.И накрая  - едно голямо нищо.

За Dept Q - също бих казала,че е ок без нищо Уау. Мудно вървеше,липсваше ми напрежението,което по принцип този тип сериалчета носят у себе си.

# 574
DeptQ ако беше по стегнат щеше да е много добре, да решат случая в 3 макс 4 епизода, а сега е супер флегматичен и досаден, общо взето нищо не се случва.
Затова Страйк е нива нагоре, защото там случаите бяха по 2 3 епизода и се получаваше добре.

# 575
  • Русе

И това спрямо какви критерии?

И за мен е най-добрият сериал по темата time travel правен някога. Всичко беше обяснено и навързано, имаше и обоснован завършек. Но е трудно да се следи предвид материята и многото герои . Не може да се гледа просто така за забавление. Иска се внимание и проследяване. Не е за всеки вкус .

# 576
# 577
Много си е хубав Дарк, но в крайна сметка въпрос на вкус
Догледах Сабрина и ме хвана яд, че е спрян,като Магьосниците :Cry

# 578
Днес има изненада  - нов епизод и старт на 3-ри сезон на Фондацията. Но ще поизчакам да се натрупат епизоди и тогаваще гледам.

ПС: Още една изненада - Dexter: Resurrection , явно Декстър не е умрял, събужда се от кома след прострелването в гърдите...
 Явно сериала има доста фенове и трябва да се монетизира с още сезони... (предполагам спин-офа не се е харесал и затова възкръснаха истинският Декстър)

# 579
  • София
Ако е за спинофа за младия Декстър. Напротив, хареса се и то много.
Не се хареса именно първия спиноф - за възрастния Декстър и неговия пораснал син. И най-вече не се хареса малоумния му завършек.
За това и направиха този нов сериал, като той беше обявен преди да започна втория спиноф за Декстър, 'Dexter: Original Sin', който дори наскоро беше подновен за втори сезон.

# 580
Някой си е изтрил мнението, което е било между двете.

Добавям - Мърдърбот е подновен за втори сезон, а новият сериал на Джош Холоуей май е канселиран след един излъчен епизод.
Не, просто успях с две и реших да пробвам с трето. Май зависи от темата. ¯⁠⁠_⁠(⁠ツ⁠)⁠_⁠/⁠¯

# 581
Който е фен на Bosch, задължително да гледа Ballard.

https://www.imdb.com/title/tt26676904/reference/

Подходих скептично, но сериала ме впечатли.

Интересни истории и много добра актьорска игра.

8,5/10

# 582
  • Mediterraneo
Изгледах Angela, в Нетфликс. Отново страхотен испански продукт!
Зациклих на втория сезон на 9 perfect strangers. Ще го изгледам, но определено е нива под първия.

# 583
Някой може ли да ми каже, защо в една сборна реклама на Епик драма виждам Дейвид Суше/Еркюл Поаро, а този сериал никога не се е давал по тази телевизия??
Не можах да го намеря и в програмата?

Преди 2-3 години, когато започнаха да излъчват мис Марпъл им писах, че трябва да пуснат и класическия Поаро, но до сега не съм го засичала...

Обаче в рекламата е възрастният Поаро, ако ще го излъчват, искам да е от първи сезон - от преди да стане известен и Хейстингс и мис Лемън да са във всички епизоди.

# 584
"Дейзи енд дъ сикс". Мнооооого е добър. И за. лятотот е просто в 10 стката...и музикатата е просто божествена...

Общи условия

Активация на акаунт