Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 47

• 40 323
  • 748
  •   1
Отговори
# 540
По Епик драма са започнали да дават Убийство в малък град - честно казано, изобщо не бих му дала шанс, но преди дни гледах подкаста на Кейти Сакхоф с гост Арон Дъглас и в него говореха за този сериал. Не знам се излъчва точно по Епик, след като не е костюмна драма.

Стори ми се интересно съвпадение, че го излъчват, след като толкова скоро слушах за него.
Скрит текст:
Обаче Арон Дъглас ще направи добре да поотслабне малко. Не че аз съм с идеална фигура (не съм), но това неговото не изглежда здравословно. В подкаста той спомена, че преди е работел като диетолог или нещо подобно - значи знае какво трябва да прави, няма нужда от консултации.

# 541
  • Вестерос
На мен много ми хареса сериала. Не е топ, но увлича. Случаите не са кой знае какви обаче.

# 542
Кристин Кройк е много хубава. Винаги е била, но искам да кажа, че не се е променила с времето.

# 543
  • Berlin
Тя е най-хубавата Снежанка за мен. За съжаление, май се беше забъркала в някаква секта или култ, не помня точно и залезе бързо като актриса.

# 544
Нексиум или нещо подобно - само че, доколкото помня, Алисън Мак е била дясната ръка на тартора, а Ники Клайн също е била много вътре (пълна кукувица - даже е ходила да танцува пред затвора, за да може евентуално нейният господар да я гледа от прозореца; такава дропла - нямам думи за нея), докато Кристин и Грейс Парк са присъствали на няколко техни семинара, но никога не са се задълбочавали и съответно не са били преследвани от полицията.

Арън Дъглас каза, че въобще не е знаел за увлечението на Ники Клайн (с която са екранни партньори в БЗГ), защото е затворен човек, по онова време първата му съпруга е починала от рак и той не се е интересувал от нейните лични дела. Научил е от медиите, когато полицията ги погна - т.е. години по-късно.

# 545
Бинджуочнах ОА по нетфликс, на мен ми хареса Simple Smile)) въпреки, че е доста смешно на моменти с танците, е направено много увлекателно.

С мъжа ми пробвахме да гледаме The office, който би трябвало да бъде смешен, но ми се видя толкова депресиращо всичко, че реших да съм безработна до края на живота си...

# 546
  • Вестерос
Съгласна съм, не е мръднала Кристин. Аз я гледам от Смолвил насам. Без Красавицата и звяра съм изгледала всичко с нея и не са ѝ лоши сериалите. Burden of truth беше много хубав.

# 547
  • Галифрей
The Office съм опитвала да го гледам и не ми хареса също. Всичко го хвалят, не знам не го схващам но сякаш съм го гледала след без брой известни мемета. 😂  Като цяло идеята е хубава и това с интервюта. Явно там идва  идеята персонажите да говорят на камерата сякаш са в предаване и други ситкоми го правят в Паркове и Отдох и Модерно семейство. Там нещата са се получили много добре.
Харесвам Парковете и Отидиха. Там сценарият  е напсиан много добре,забавен  и актьорите играят страхотно. Лесли и Бен са ми любимата двойка ❤

# 548
Вкъщи изгледахме двата сезона на Марко Поло. Хубав сериал, увлекателен, но има доста свободни съчинения. Като цяло препоръчвам за фенове на историческите сериали, но не и ако търсят пълна достоверност на събитията.

# 549
Загледах вчера DeptQ на Нетфликс. Мислех че е преведен целият сезон, а то само до 6-та серия.
Очаквах повече от сериала, поради тук писаните мнения, но не е нищо кой знае какво. Не е лош, но не е и уау.

# 550
Уау вече няма, задоволяваме се с "не е лош". 😄 На мен ми хареса как е разказана историята, както и актьорската игра. Историята сама по себе си наистина не открива топлата вода. Тръгнах да чета книгата, но май не е добра идея да е толкова скоро след сериала, паралелите ще са неизбежни.

# 551
Някой гледал ли е немското Дарк по нетфликс -- пише, че е уау? мисля да го гледам.

# 552
Да, имаше тема за Дарк, но е поизоставена, защото повече хора го гледахме, когато излезе.

# 553
Dark беше много добре 1 и 2 сезон, в 3ти доста забозя и прекалиха с досадните неща, та така и не изгледах края на сериала.
На мен не ми пречи да зарежа сериал или книга малко преди края ако започне да ме дразни. Така зарязах Историята на Прислужницата 2 или 3 серии преди финала

# 554
Трите сезона са свързани и планирани - нищо не е вмъквано допълнително или доизмисляно.

Не помня дали беше писано в темата - Slow horses е подновен за 7-ми сезон.

Общи условия

Активация на акаунт