Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 47

• 40 323
  • 748
  •   1
Отговори
# 555
Моля, препоръчайте френски или испански сериалчета по нетфликс. Сдобих се за известно време с него:)

# 556
Lady's companion е готин испански. 8 епизода

# 557
  • Варна
Испански  ,,Money Heist",  ,,Nowhere", ,,The Chalk Line''

# 558
Money heist съм го гледала. Може би най-любим за всички времена, бих го категоризирала!
Благодаря за другите!

# 559
Моля, препоръчайте френски или испански сериалчета по нетфликс. Сдобих се за известно време с него:)

Люпен беше френски, мисля.

# 560
Испански сериали, които са ми харесали: Vis a vis /Лице в лице/ , El inocente/Невинният/, Gran hotel/Гранд хотел/, Нишките на съдбата/El tiempo entre costuras/, Toy boy...

# 561
Италиански сериал, който много харесах, е този:
An Astrological Guide for Broken Hearts
Романтична комедия е.

# 562
Аз всеки път като чуя за Мат Смит си мисля за това

Много хубава двойка бяха с Карън Гилан в Доктор Кой. Много добре строят един до друг.

# 563
The Office съм опитвала да го гледам и не ми хареса също. Всичко го хвалят, не знам не го схващам но сякаш съм го гледала след без брой известни мемета. 😂  Като цяло идеята е хубава и това с интервюта. Явно там идва  идеята персонажите да говорят на камерата сякаш са в предаване и други ситкоми го правят в Паркове и Отдох и Модерно семейство. Там нещата са се получили много добре.
Харесвам Парковете и Отидиха. Там сценарият  е напсиан много добре,забавен  и актьорите играят страхотно. Лесли и Бен са ми любимата двойка ❤
Изгледах офиса, но определено Паркс и Рек. ми хареса много повече. Там има култови персонажи и сцени.

Последна редакция: чт, 10 юли 2025, 19:28 от Alucard

# 564
Някой гледал ли е немското Дарк по нетфликс -- пише, че е уау? мисля да го гледам.

Дарк е един от най-добрите сериали създавани някога. Ако не и най-добрият. Гледай смело!

# 565
Alucard, как успя да публикуваш три поредни мнения? Не се заяждам, стана ми чудно защо е възможно технически.

# 566
Някой си е изтрил мнението, което е било между двете.

Добавям - Мърдърбот е подновен за втори сезон, а новият сериал на Джош Холоуей май е канселиран след един излъчен епизод.

Последна редакция: чт, 10 юли 2025, 22:07 от pppqqq

# 567
  • Berlin
Децата изгледаха The Office и аз малко хванах покрай тях. Особен хумор или може би хумор, който сега не биха си позволили, не знам. Обаче пък колко миймс и гифчета е генерирал сериалът не е истина. 😂
Park and Recr. не съм гледала, но имам усещането, че е като Офиса.

# 568
Не помня дали беше писано в темата - Slow horses е подновен за 7-ми сезон.
7-ми? Че то до момента има излезли 4 сезона. 5-ти ще започне на 24-ти Септември.
Дано тогава 6-ти да го пуснат следващата пролет.

# 569
  • Галифрей
М не е различно е пак персонажите говорят на камерите, не е скучно както в The office ( поне на мен ми беше) Но поне Майкъл Шурс използва тази идея пак и му се получи доста по-добре. Разказва се за хората които работят в общината. Смешен е бая от там също излизат много известни мемета. Има надграждане и промени в персонажите и хубава любовна история. От малкото комедийни  американски сериали наистина много добре написани и ролите на актьорите им пасват.
Хубав е, все пак  сериалите са правени от създателя на Бруклин 99 и На - по доброто място.❤

Общи условия

Активация на акаунт