Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 47

• 40 438
  • 748
  •   1
Отговори
# 135
Death Valley забавна английски кримка

# 136
  • София
Кой препоръча Nine Perfect Strangers да си признава веднага! Иля, май ти беше.. Blush
Страхотен! Снощи изгледах на един дъх 4 епизода, днес ще изгледам останалите!
Перфектен сериал!!

Миж, бях сигурна, че ще ти хареса! Blush
Подобен на Лотоса и Непознатите е и The Perfect Couple.
https://www.imdb.com/title/tt11514868/

# 137
Нямат рейтинг, който да оправдае разходите. Сега ще видим дали Пръстените ще го последва.

# 138
  • Somewhere far away
Тия дни изгледах Sirens - най-вече защото са ми любимки Джулиан Мур и Мили. ами много силно започна и имаше такава мистерия, такава атмосфера, беше ми много интересно да разбера дали какво, дали е само клюка това което говореха или е истина!  защо накрая така го омазаха не знам. не ми хареса края изобщо...

# 139
  • Bulgaria
Здравейте! Опитвам се да си намеря интересен сериал, нов съм към сериалите и за сега съм гледал само Young Sheldon и Breaking Bad, като големи заглавия. Препоръки?

# 140
  • Sofia
Това, което ми хареса в сезон 3 на "Белия лотос" е темата за парите, алчността и материализма на съвременния човек.

Точно тази тема много ме докосна. Но и другите теми, които са засегнати, добре са вплетени. Приятелството, любовта в различните и измерения и какво сме способни да направим за нея. И аз харесвам много другите два сезона, така че и този не ме разочарова.

Иначе си продължавам с "Кметът на Кингстаун"- вече на втори сезон.

# 141
  • Berlin
Здравейте! Опитвам се да си намеря интересен сериал, нов съм към сериалите и за сега съм гледал само Young Sheldon и Breaking Bad, като големи заглавия. Препоръки?
Каквото и да се хване от някакъв огромен списък с да речем 100 заглавия, няма да е грешка сигурно, ако сте изгледали досега само два сериала (не вярвам даже).

Последна редакция: нд, 25 май 2025, 20:46 от abs

# 142
Иначе си продължавам с "Кметът на Кингстаун"- вече на втори сезон.

Ох, много му се чудя на този.....

Също се чудя за Fortitude. Някой с отзиви?

Изгледах първи епизод на Zero day. Добре започва, а и е с Робър ДеНиро, който е перфектен, както винаги.

# 143
  • UK
Аз писах за Firtitude, няколко страници назад. Първи сезон е страхотен, хубава история, хубава мистерия , втори и трети обаче незнам какво се случи,  стремглаво на долу,  даже нимам спомен че не е завършен.

# 144
  • Бургас
Спомняте ли си навремето имаше един стар латино сериал "Странното завръщане на Диана Саласар". Днес съвсем случайно докато гледах програмата на ТВ видях, че започват да дават някаква съвременна версия на серила от 2024г по БТВ Лейди. Явно и при тв новелите вече е модерно да се прави римейк.

# 145
  • Галифрей
Спомняте ли си навремето имаше един стар латино сериал "Странното завръщане на Диана Саласар". Днес съвсем случайно докато гледах програмата на ТВ видях, че започват да дават някаква съвременна версия на серила от 2024г по БТВ Лейди. Явно и при тв новелите вече е модерно да се прави римейк.
Отдавна е модерно да се прави римейк. Аз не съм го гледала видях,че се коментира и реших  да хвърля едно око на сериала и за сега ми харесва. Актьорите са двойка в реалният живот ❤ Направих тема за него. За сега не знам къде мога да гледам, не ги качват и ги  гледам от бтв стори ( сега така се казва)

Последна редакция: пн, 26 май 2025, 10:35 от Диана Бишоп

# 146
  • София
Фортитюд е наистина с много силен първи сезон, втори - горе долу, но се гледа и трети е напълно абсурден и не ми е ясно защо въобще са го оставили така. Но актьорският състав е страхотен....след това изгледах една дузина кримки с актрисата, която играе кметицата - Софи Гробьол.

Кметчето 😁 много го харесвам, писала съм и по-рано, чакам си с нетърпение сезон 4 - ок, не е много реалистичен, но пък Джеръми прави силна роля (даже след като се беше повъзстановил от инцидента със снегорина, който за малко да го убие и беше целия смачкан).

# 147
Къде гледате втори сезон на Nine Perfect Strangers?

# 148
  • Вестерос
Жалко за "Колелото на времето". Чудя се защо се захващат изобщо с разни фентъзита и все не ги довършват. Така спряха и "Сянка и кост".
Него го довършиха обаче.

# 149
Този тип фентъзита много трудно могат да се пресъздадат на кино, а и са много скъпи. И обикновено феновете на книгите са разочаровани, пък другите хора изобщо не ги гледат. От тук и ниския рейтинг. Преди време се канеха да снимат сериал по любимото ми фентъзи - Двор от бодли и рози, но все пак се отказаха. Колелото на времето ми хареса, но е за любители. Явно разходите по сериала са повече от приходите.

Общи условия

Активация на акаунт