Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 47

• 40 398
  • 748
  •   1
Отговори
# 270
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Adolescence ме изненадва. Силна актьорска игра,но реално няма история и развръзка.
Според мен е надценен.

За Играта на Калмарите не съм изненадана,най-гледаният сериал в Нетфликс. Дано да завърши така,както започна - спиращо дъха (от напрежение)

# 271
  • Beyond the stars
Adolescence ме изненадва. Силна актьорска игра,но реално няма история и развръзка.
Според мен е надценен.

Подкрепям. Блестяща актьорска игра и кинематография. Но целият възторг не успях да си обясня. Нищо ново не ми каза този сериал, което не знаех от преди това. Във всяко време, тийновете имат свой, затворен за родителите, свят. Във всяко време добри нормални хора могат по много начини да произведат спорен резултат като родители.
Виртуално-реалния свят, в който се разиграва живота им, докато са си в стаята тялом, също не мисля, че е новина.

# 272
Обявиха дата за следващия сезон на Slow horses - 24-ти септември. Ще започне с два епизода.

# 273
  • Бургас
Явно нетфликс нямат желание да превеждат на български, вече с тия AI и няколко човека редактори да преглеждат преводите много бързо могат да се преведат нещата им.

И аз това се чудя. Явно имат милиони абонати по света и България им е пренебрежително малък пазар.
Иначе и аз така си превеждам субтитрите с AI, който ползва Гугъл Транслейт като основа, тъй като понякога гледам по-редки сериали, които ги няма в БГ торентите. Учудващо качеството на превода е доста добро като за автоматичен превод. Даже не ги и редактирам след това.

# 274
  • Галифрей
От няколко дена гледам един нов сериал те то излъчват сега.   Velvet The New Empire Чакам да качват повече епизоди. Теленовела се води ама има доста рекордни гледания.
Гледам си го с английски субтитри и хем си научавам испански. модерен реймек, не съм гледала оригинала. Но този както всеки сериал с моят любимец Йон  Гонзалес ме държи на напрежение. Голяма любов и много драма. ❤Много хубава игра и сценаристите са се постарали да има мистерия и  злодеи. Хубава музика, декорите са разкош.

# 275
  • Разпиляна във въображението
Въпрос за Snowpiercer
Скрит текст:
Това ли беше животът на Мелани? Излязла в снега, оставяйки данните?

Ще ти кажа, но на кой сезон си?
Кога се случва това? Имам подозрения, но все пак уточни.

Дяволо!!!
Скрит текст:
Изгледах сериала, но Бен!!!! Бен!!! Не мога да повярвам какво направиха! Притеснявах се за Мелани, обаче да гътнат другия ми любимец! Не престанах да дудна до последно от яд. Такова разочарование последно изпитах в Мисията невъзможна, когато убиха Илса и това съсипа двата последни филма за мен.

# 276
  • София
И мен ме беше много яд.
Скрит текст:
Но поне Бен си отиде като голям герой. Епична смърт беше в ключов момент.
Като изключим това всичко останало беше яко цветя и рози.
Мен ме е яд малко за Уилфорд, любимия ми невъзпят антигерой, хаха

# 277
  • Варна
От няколко дена гледам един нов сериал те то излъчват сега.   Velvet The New Empire Чакам да качват повече епизоди. Теленовела се води ама има доста рекордни гледания.
Гледам си го с английски субтитри и хем си научавам испански. модерен реймек, не съм гледала оригинала. Но този както всеки сериал с моят любимец Йон  Гонзалес ме държи на напрежение. Голяма любов и много драма. ❤Много хубава игра и сценаристите са се постарали да има мистерия и  злодеи. Хубава музика, декорите са разкош.
Това някакво продължение на Velvet  ли е, или нова версия на стария сериал, който съм гледала.

# 278
  • Бургас
Гледам един стар британски сериал Absolutely Fabulous. Обожавам ги тия двете. Филма също беше много забавен.
https://www.imdb.com/title/tt0105929/

# 279
  • Галифрей
Гледам си го с английски субтитри и хем си научавам испански. модерен реймек, не съм гледала оригинала. Но този както всеки сериал с моят любимец Йон  Гонзалес ме държи на напрежение. Голяма любов и много драма. ❤Много хубава игра и сценаристите са се постарали да има мистерия и  злодеи. Хубава музика, декорите са разкош.
Това някакво продължение на Velvet  ли е, или нова версия на стария сериал, който съм гледала.

Нова версия е. Модерен реймек  е аз гледах откъси от оригинала да видя имат ли разлика, ем  тия оригинала не ми харесват. Сега е почти същата история но в модерни времена не в 50-те.
Модерният за мен е доста по-  добър а и не е копи пейс виждам,че са променили доста  неща. Йон Гонзалес там е огън в ролята си на Алберто ❤Всеки път като почна  някой сериал с него е страхооотен.

# 280
  • Mediterraneo
Е, няма как да кажеш, че новият е по-добър от стария, ако въобще не си гледала стария.
Обожавам Velvet! Мигел- Анхел Силвестре, Паула Ечевария, Асиер Ечандия... Еххх, с какъв кеф го гледах!
Ще погледна римейка.

# 281
  • Галифрей
Както казах гледах няколко откъса клипове фенски да видя имат ли разлика. Спойлери за по натам не съм гледала.Искам да е изненадата. Не ми харесват тия двамата, но сега това си е мое мнение. Не се обиждайте. Не мога да харесвам всички. 😁 Харесвам много повече версията с Йон и Саманта ❤ Държи в напрежение. Испанците са крале на сериалите. Голяма красива силна любов и много драма и стени.
Сериала в момента върви са излезнали 13 епизода. Изгледала съм няколко епизода и много ми харесва.

# 282
Здравейте. В момента гледам 7ми сезон на Outlander и честно да ви кажа ми харесва, колкото и блудкав вече да е станал. Със сигурност ще си го изгледам колкото и сезона да има. Даже разбрах, че ще има и prequel на сериала, отнасящ се до родителите на Джейми и Клеър. Което е страхотно.

Не знам дали съм споменавала, но гледам и Georgie & Mandy's First Marriage в HBO. За феновете на Young Sheldon, да знаете, че изобщо няма нищо общо като вайб с него. Но пък си има собствен чар. Със сигурност, Young Sheldon е много по-добър сериал. Но пък за феновете на тази Вселена, бих препоръчала да си пуснат и него.

Изгледах първият сезон на Berlin. Много ми хареса. А и как няма. Берлин е един от любимите ми герои, но и новите герои с които се запознаваме в този сериал, също са много достойни и могат да ви станат любимци, ако разбира се сте фенове на Money Heist. Препоръчвам с две ръце. Много добре е направен. Нямам търпение за новият сезон.

# 283
  • София
Някой гледа ли Dept.Q, аз съм още на 1-ви еп. и искам да знам, дали си заслужава.
Съблазни ме рейтинга 8.3.

https://www.imdb.com/title/tt27995114/

# 284
Иля, започнах го, след като беше споменат тук. Засега ми е интересен (еп. 3), без да е уау.

Общи условия

Активация на акаунт