Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 47

• 40 386
  • 748
  •   1
Отговори
# 315
Започнах да гледам Little disasters. Харесва ми.

# 316
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Не знаех, че има продължение на Диана Саласар. Като дете го следях с такива очи 👀

Загледах Sirens, докато съм на почивка, но съм забравила да си взема зарядното за таблета и гледах само 1 епизод. Какъв точно е жанра на този сериал и да очаквам ли някакъв по-сериозен екшън в следващите епизоди?

Жанр - нещо скалъпено на бързо е.
На мен не ми хареса,много глупаво и досадно ми вървяха епизодите. Не се случва нищо съществено,нищо поучително или поне някаква история,която да се запомни. Наистина не разбирам как големи звезди са се съгласили да снимат тази помия. Не намирам нищо Комедийно в мини сериала. Как така жанр комедия? лол
Единственото хубаво са роклите на жените.

Мисля,че преди няколко седмици го оцених на 4/10.

The survivors го имам в листата.

# 317
  • Варна
The Survivors - добър сериал, хареса ми, нищо, че пак тайни от миналото оказват влияние на сегашното- явно това е модерно сега,  нали?
 На еп. 2 съм от ,,Happy Face"- то и тук в този тренд, засега малко по-динамично , но не се знае...

# 318
Аржентински сериал Етернавтът / The Eternaut - доста сполучлив. До 4 епизод съм от 6.

# 319
"Happy Face" знаете ли къде мога да гледам онлайн с бг субс, или аудио на руски?

# 320
"Happy Face" знаете ли къде мога да гледам онлайн с бг субс, или руско аудио?
http://seasonvar.ru/serial-43050-Ubijtca_so_schastlivym_litcom.html на руски

# 321
  • София
Dept Q , страхотен и не заради самия криминален случай, най- вече заради каста на актьорите и самите им характери в сериала.
Никога не съм гледала кримка с подобни типажи- детективи, странни и особено въздействащи.
Матю Гуд, познат ми е само от The Offer- жесток актьор, в тази роля е брилянтен.
Както и всички от неговият отдел.
Надявам се много да има 2-ри сезон.
Започвам The Survivors.

# 322
Ооо, ако Матю ти е харесал в Dept. Q, гледай го в A Discovery of Witches. Там се влюбих в него. Пък и сериалът е много добър. Книгите още повече.

# 323
  • Галифрей
Така си е. “ Аз вещицата” ми един от любимите сериали. Чела съм книгите и не ми харесват.  Сериала е доста по добър. Матю и Тереза имат страхотна химия и всички артисти там, прекрасни. Сценарият е доста по -добър и изчистен нямаше онези скапани и ненужни сцени в книгите и това всеки път Матю наричаше Ди “ мое лъвче” “ моето сърце” направо си беше лигаво, това беше най-малкяит проблем в книгите 😁

Последна редакция: пн, 09 юни 2025, 09:28 от Диана Бишоп

# 324
Засякох по Star Crime едно британско сериалче - "Убийства отвъд рая" (Beyond Paradise).
Симпатична кримка, действието се развива в английската провинция.
Леко, ненатоварващо действие, нотки хумор. Нищо особено, но ми беше приятно да гледам и ще го продължа.

# 325
  • Вестерос
Maтю го знам най-вече от Даутън Аби Simple Smile

Изгледах втори епизод на And just like that. По-добре беше. Реалистично ми е вече за Миранда, че не може да си намери половинка. Шарлот обаче е все по-нелепа... За мен нейният персонаж е яко преекспониран в този сериал.

# 326
Снощи и аз приключих с Department Q. Приятно изненадана съм най-вече от актьорската игра, много пълнокръвни образи. Матю е ясен, следван плътно от Алексей Манвелов, страхотен Акрам.

Търсенето на следващия сериал започва отначало. 😅

# 327
  • София
Little Disaster, страхоооотен, нямам думи, изгледах го наведнъж.
Толкова е интересен, че не можеш да спреш докато не видиш края.
През цялото време има напрежение и наистина го гледаш на един дъх.
https://www.imdb.com/title/tt32591211/?ref_=nv_sr_srsg_0_tt_7_nm_1_in_0_q_little

# 328
  • Варна
Iris,  ,,Happy Face"- препоръчвам. Поне на мен ми хареса.
За утре съм си отбелзала ,,The Stolen Girl" само 5 еп.   https://www.imdb.com/title/tt28228082/

# 329
  • Варна
Засякох по Star Crime едно британско сериалче - "Убийства отвъд рая" (Beyond Paradise).
Симпатична кримка, действието се развива в английската провинция.
Леко, ненатоварващо действие, нотки хумор. Нищо особено, но ми беше приятно да гледам и ще го продължа.
А Убийства в рая гледали ли сте. Оттам идва детектива.

Общи условия

Активация на акаунт