Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 47

• 40 348
  • 748
  •   1
Отговори
# 480
Да приемем, че и без комерсиален успех е щяла да издаде 7 книги. Нямаше да го има Прокълнатото дете, нито Фантастичните животни. Навсякъде е едно и също. Всеки гледа да се възползва от успеха си

# 481
The Old Guard 2

# 482
  • София
Игра на калмари ми е след любимите сериали, отметнах на един дъх 3 сезон, краят е брутален за мен, а фразата "Все още ли вярваш на хората".. ми остана в съзнанието. Много поучителен сериал, интересен, интригуващ.

# 483
Има ли го с превод? Благодаея!

# 484
Започнах Depart. Q. Много ме кефи шотландското произношение. Отдавна не бях гледала нещо британско и сега се наслаждавам. Първите минути бяха... най-малкото неочаквани, да не кажа шокиращи. Харесва ми много, а някъде четох, че следващите серии стават още по-интересни.

# 485
  • София
Има ли го с превод? Благодаея!
Има го в замундата, много бързо го преведоха, качеството е супер.

# 486
Гледала съм Монк много пъти, но днес за първи път забелязах, че брат му Амброуз е Джон Туртуро.

# 487
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Olympo (netflix) го зарязах след епизод 3. Така и не разбирам тези тийн драми.
13 reasons why (netflix) започнах го днес,пак за тийнс,но мистери. Има хубав коеф (не,че това значи нещо) и се надявам да ми даде вайба на Pretty little liars.

# 488
Аз сега съм на "Lady's companion" - много бързо и леко върви сериала, забавен, без излишно протакване. Харесват ми образите. На някои места съм се заливала от смях. Като един комедиен вариант на Бриджъртън е и е препоръчвам!

# 489
  • Berlin
13 Reasons Why направо ме е страх да го започна. Все за някаква сцена във вана, дето са я изрязали, ми излизат миймс и винаги в коментарите пише, че имало по-брутални.😬 Не знам дали искам да гледам такива неща, все пак за тийнейджъри става въпрос, но пък може да е полезно, да сме нащрек с децата си.

# 490
За "13 причини защо" е хубаво да имате доста стабилна психика, защото сцената във ваната е най лекото нещо в този сериал . Но като човек който е гледал този сериал мога да кажа че е доста хубав . Хубаво е да се гледа, защото може да се помогне на деца който са под натиск във училище, и обект на физически психически и сексуален тормоз . Но мога да препоръчвам алтернатива " Еуфория " е почти еднотипен, но е доста по лек от " 13 причини защо " . Но и двата сериала си заслужават , и двата са ми много любими .

# 491
Не съм го гледала, защото не се интересувам от суисидни тинейджъри, но доколкото помня, не е мистерия, а психологически?

# 492
Аз започнах да гледам Еуфория, когато бях студентка. Обаче с американските темпове за мен сериалът вече е малко остарял, новият сезон ще излезе чак другата година. Вече не ме интересуват толкова такива теми, но като цяло актьорският състав е много добър

# 493
Има и малко мистерия в един от сезоните . Но като цяло си е драма със доста психологически елементи и сцени на които повечето хора не биха понесли . За това казах първо че е за хора със стабилна психика . Но сериалът дава и послание . Родителите трябва да следят и общуват с децата си и това което им се случва в училище . За мен тези години в училище когато си тинейджър са най кошмарни , и се радвам че вече не съм на тези години . Актьорският състав и на " 13 причини защо " както и на " Еуфория " е много добър.  Ролите са им паснали като на ръкавици .

# 494
Не съм го гледала, защото не се интересувам от суисидни тинейджъри, но доколкото помня, не е мистерия, а психологически?
Да,психологически и за мен е.Много тежък,травмиращо реалистичен.

Общи условия

Активация на акаунт