Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 47

• 40 342
  • 748
  •   1
Отговори
# 495
Аз даже не изгледах последния сезон. В потрес останах, а не се впечатлявам лесно по принцип.

# 496
Нали знаете,че психологията не е истинска наука? Yum

Последна редакция: пт, 04 юли 2025, 21:09 от deaf

# 497
  • Mediterraneo
То и за теб никой не може да повярва, че си истински.

# 498
  • Вестерос
Първи сезон и малко от втори на 13 причини защо е многоооо хубав. Но съм ревала много аз на него!!

Аз наваксвам с 4-ти сезон на Sweet Magnolias. Голям кеф ми е Simple Smile

Последна редакция: пт, 04 юли 2025, 21:16 от Tiffany А

# 499
"Престъпления без граници". Клише. Но интересно клише.

# 500
"Престъпления без граници". Клише. Но интересно клише.

Преди време го изгледах и ми хареса. Малко нискобюджетен, сниман отчасти в България, но бива.

# 501
  • Вестерос

# 502
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Вече съм на 4-ти еп на 13 причини защо. Не намирам нищо травмиращо и тежко в него.
Типично американско сериалче,даже не намирам нито една причина момичето да се самоубие (каквото й се случва,са все банални тийн драми от ежедневието),но по-натам може да се появи някоя реална причина.

# 503
Вече съм на 4-ти еп на 13 причини защо. Не намирам нищо травмиращо и тежко в него.
Типично американско сериалче,даже не намирам нито една причина момичето да се самоубие (каквото й се случва,са все банални тийн драми от ежедневието),но по-натам може да се появи някоя реална причина.
Нататък се появяват по тежките причини  . Става сериала  във всяка следваща  серия все по мрачен и по мрачен. Още не сте стигнали до съществената част. И аз от началото намирах сериала за доста муден, и без причина тя да сложи край на живота си . Но както казах вече, във всяка следваща серия става все по зле и по зле , вече до необратимото .

Последна редакция: сб, 05 юли 2025, 10:38 от Жасмина 94

# 504
  • Вестерос
Kъм края е.

Починал е Джулиан МакМахон от рак.

# 505
Kъм края е.

Починал е Джулиан МакМахон от рак.
Лека му пръст . Един от любимите ми сериали с негово участие е " Клъцни / Срежи" . Мисля си че от този сериал тръгна тази мода за пластичните операции особенно при жените . Беше уникално красив си спомням , сега ако си пусна сериала ще гледам вече с други очи , като знам че вече не е между живите .

# 506
На мен втори сезон на причините ми беше по-натоварващ.

# 507
  • Вестерос
Там ли беше сцената в тоалетната...

# 508
Доколкото помня да.

# 509
Сцената в тоалетната мисля че беше на финала на втори сезон .  Още ми става гадно като се присещам за нея .

Общи условия

Активация на акаунт