Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 47

• 40 335
  • 748
  •   1
Отговори
# 525
  • Галифрей
Когато детето получи двойка на домашното което всъщност ти си писал/а

Ей това ми е едно от любимите мемета 😂

Днес се сетих за един сериал, класика и ще го гледам пак след време. Сериала се казва Мерлин на BBC ако не сте го гледали,направенето страхотен е. ❤

# 526
Приключих с втория сезон на Nine Perfect Strangers. Едвам го изтърпях. Пълно губене на време.
Преди това изгледах The good fight. Много ми хареса с изключение на 3 и 4 сезон, където прекалиха с политиката.

# 527
Днес се сетих за един сериал, класика и ще го гледам пак след време. Сериала се казва Мерлин на BBC ако не сте го гледали,направенето страхотен е. ❤
JoyВсе още не мога да забравя серията с тролката, ако за същия говориш JoyJoyJoyJoy

# 528
А къде може да се гледа този Мерлин?

# 529
  • Галифрей
JoyВсе още не мога да забравя серията с тролката, ако за същия говориш JoyJoyJoyJoy

Да същият😂 култова серия беше това. Сара Париш е уникална, преди все й даваха да играе някакво чудовище и я навличаха в костюми.

Приключенията на Мерлин  мисля,че навсякъде ги има. 5 сезона са общо ето от тук.

# 530

То готино меме .. 😂😂 Но който е гледал сериала самата сцена не е смешна . На мен ми се гледа пак нещо подобно като Мерлин но ще видя . Ако не си пускам за четвърти път " Игра на Тронове " .

# 531
https://www.reddit.com/r/merlinbbc/comments/15br5mb/the_troll_ep … _funniest_one_so/
Да се посмеем пак LaughingSweat SmileJoy А как  Утер я целуваше само............JoyJoyJoy

# 532
  • Галифрей
Хаха забавно е да. Мерси за смеха 🤣Тоя сериал има много готини неща както и смях

Ббс Марин и Аспарух ❤ 😂

# 533
  • София
FUBAR - сезон 2
https://www.imdb.com/title/tt13064902/episodes/?season=2

екшън/комедия на Нетфликс ; 8 епизода ; към момента официално не е потвърден за сезон 3, но се очаква да бъде
Мненията като цяло са полярни, но мен лично ме кефи. И сезон 1 ми хареса и сега сезон 2.

Все така забавен със своята ирония към политкоректността и уок културата. Екшън/комедия - фарс, но добре дозирана и за мен - работеща!
Идеален е, ако се търси нещо леко и забавно.
Изненадата в сезон 2 е появата на Кари-Ан Мос.
Плюсовете - сериалът не се взима на сериозно, а играе с клишетата на модерното - уок и политическата коректност, като ги преобръща с хаплив сарказъм.
Бате Арни се забавлява и е във вихъра си. Целия екип от ЦРУ са уникални образи.
Минуисте са същите - драматургията куца и твърде многото диалози. Страшна говорилня е. Амаа, привиква човек, какво да стори...

Препоръчвам.
-
Сериалът генерално: 7.5 / 7.0
Сезон 2: 7.5 / 7.0

# 534
Логиката на американските криминалета.
Обира банка и първото нещо,което прави е да отиде да се излегне на плажа с коктейл в ръка. Нещо,което може да се направи и с $20. Laughing

# 535
  • Mediterraneo
Приключих с втория сезон на Nine Perfect Strangers. Едвам го изтърпях. Пълно губене на време.
...
Аз пък от две вечери се зарибих по първи сезон и ми е супер интересен.

# 536
The Madness-чиста лудост да си изгубите времето,за да видите голяма доза от Колмън Доминго и нищо повече,героят му беше повече дразещ,опулен,недораснал.

Последна редакция: пн, 07 юли 2025, 23:07 от Calabria

# 537
  • Вестерос

Хубав е да Simple Smile

# 538
След финала на Squid Game,който ми хареса и беше очакван донякъде от мен,дадох шанс на Alice in Borderland.Грам не ми хареса финала на втори сезон,ще дам шанс обаче на трети.Излезе снощи трейлъра.
https://youtu.be/CaWRDITtT1U?si=OT8IX2xgn_zC--qV.
Сега съм в чудене какво да гледам.

# 539
  • Варна
  Вчера гледах С1 на ,,Malpractice". Днес ще е С2.
https://www.imdb.com/title/tt20918594/
  Два сезона, по 5 епизода, два различни случая на медицинска тема. Напрегнатата заетост на лекарите води до грешки.

Общи условия

Активация на акаунт