Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 47

• 40 312
  • 748
  •   1
Отговори
# 615
  • Варна
Silver cloud, за кой от двата пишеш - САЩ 2020 или Дания 2025. моля?

# 616
  • Sofia
Къде гледате "The Gilded Age", сезон 3?
Не го намирам в онлайн платформите....вероятно още не е качен, но го очаквам с интерес.

# 617
  • Галифрей
Има си го, качват си епизодите  давам линк. 😘

Скрит текст:

# 618
  • София
Silver cloud, за кой от двата пишеш - САЩ 2020 или Дания 2025. моля?
Датският.

# 619
  • UK
Гледам Long Bright River https://m.imdb.com/title/tt8332798/,  с  Departure Q ми се нарежда в най добрите сериали за година до тук.

# 620
  • Разпиляна във въображението
Къде гледате "The Gilded Age", сезон 3?
Не го намирам в онлайн платформите....вероятно още не е качен, но го очаквам с интерес.

Аз го гледам по НВО.

# 621
И на мен ми допадна The Agency

В момента гледам UNTAMED https://www.netflix.com/bg/title/81575641. Предполагам тази вечер няма да се откъсна докато не изгледам шесте епизода. Прекрасен  Йосемити парк. Магнетичен Ерик Бана . И една мистерия , трагедия, която свързва много хора през годините. До трети епизод съм.

Природата е изключителна, а някакси не съм забелязвала Бана, че е толкова красив, много красива фигура, което сякаш не съм забелязвала в други филми. Сериалът ме зариби, но тематиката ми е тежка и остави горчиво чувство.

Връщам се към Каса де Папел 3-4 сезон. Там пък ме е яд на това, че убиват наистина симпатични герои. Според мен  е грешка на сценаристите.

# 622
  • Bayern
И на мен ми допадна The Agency

В момента гледам UNTAMED https://www.netflix.com/bg/title/81575641. Предполагам тази вечер няма да се откъсна докато не изгледам шесте епизода. Прекрасен  Йосемити парк. Магнетичен Ерик Бана . И една мистерия , трагедия, която свързва много хора през годините. До трети епизод съм.

Природата е изключителна, а някакси не съм забелязвала Бана, че е толкова красив, много красива фигура, което сякаш не съм забелязвала в други филми. Сериалът ме зариби, но тематиката ми е тежка и остави горчиво чувство.
Ерик Бана ме впечетли още в Troy   Sparkling Heart  От тогава не пропускам негов филм .За съжаление без брада не е толкова хубав, направо ми е друг човек

# 623
Наскоро изгледах отново  " Домът на Дракона " втори сезон и мога да каже че след като отново му дадох шанс мога да каже че ми хареса , пак беше на моменти доста муден , но всеки епизод ставаше все по интересен и по интересен . Доста се чудя обаче дали да не започна да гледам " Игра на Калмари " , но все нещо не го започвам . Какво ви е мнението ? Заслужава ли си или ще си изгубя времето .

# 624
  • София
Аз през уикенда изгледах Балард (Prime Video).
Приятно криминале, а и Маги Кю ми е много симпатична.

На Касата ми остана последния сезон и така и не ми идва настроението да го догледам.
Трябва да взема и да го изгледам.
То май има и продължение - Берлин ли беше?!?
Дали става за гледане?

# 625
  • Варна
Става.

# 626
  • Mediterraneo
Берлин не е продължение. Спин оф е, предистория.

# 627
  • Sofia
Аз изгледах "The Four Seasons" и "Untamed". И двата ми харесаха, въпреки че са коренно различни като сюжет.
Четох някъде, че "Untamed" го сравняват с "True Detectives", но на мен нещо ми липсваше в сериала. Детективите си ми остават в топ 5. А в този- страхотни гледки от Йосемити, както една съфорумка спомена. Ерик Бана- много добър, харизматичен, точно подходящ за ролята. Историята е добра, заплетена.

Сега се оглеждам за нещо ново, така че ще ви следя Simple Smile Гледа ми се трилър, мистерия- нещо подобно.

# 628
Dear Child по Netflix. 6 епизода е само, още съм на 4 епизод, но е много добър криминален трилър.

# 629
  • Варна
Изгледах трите сезона на See. Интересно беше, но най ми хареса сезон 1. Супер много ме дразнеше дъщерята на Магра. Направо ми идеше да и прасна един. Мислеше се за нещо повече, щото вижда. Постоянно пускаше едни обидни коментара. Например защо би искала слепец и те били от различни светове със слепите. Те с брат си били избрани. Не се търпеше на моменти.

Общи условия

Активация на акаунт